GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
30 Nisan 2026, 03:30:21

For Honor

Başlatan twoground, 24 Haziran 2019, 07:46:51

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

twoground

Oyunun Konusu/Hikayesi:
Bir doğal afet gerçekleşiyor. Şövalyeler, Vikingler ve Samuraylar tek bir bölgede karşı karşıya geliyorlar. Zaman içerisinde bu üç grup da savaşmayı kesiyor ve her an sona erebilecek bir barış ortaya çıkıyor. Ancak Şövalyeler'den Apollyon isimli güçlü bir savaşçı, bu barışın üç grubu da yumuşattığını ve zayıflattığına inanıyor. Böylece grupları manipüle ederek savaşı yeniden başlatıyor. Senaryo modunda, üç grubun altışar görevi bulunuyor. Bu görevlerin her biri ertesi gün aklınızdan uçabilecek kalitede ve açıkçası çok da üzerlerine düşülmüş şeyler değiller. Ne oynadığımız karakterlerle herhangi bir duygusal bağ kurabiliyoruz, ne de motivasyonlarını ve amaçlarını anlayabiliyoruz. For Honor bize çizgisel bir oynanış sunuyor ve bunu zenginleştirmek adına pek de zahmete girmiyor. Zaman zaman Apollyon'un olaylarla ilgili yorumlarını duyabildiğimiz küçük hikaye parçacıkları var, ancak bunlar da hiçbir derinlik sunmuyor. Haritada sağa sola koşturup her biri ne diyor, ne anlatıyor diye kovalamak istemiyorsunuz yani. Bir de oyunun zanaatkarlık tarafında kullanabildiğimiz "Steel" (Çelik) toplamak için çanak çömlek kırabiliyoruz, ama bu da hikaye modunun sıkıcı oynanışını zenginleştirmiyor.

Her grubun altışar görevi var, fakat tek bir hikayeyi oynuyoruz. Şövalyeler'in son görevi, konuyu Vikingler'in ilk görevine bağlıyor; aynı şekilde Vikingler'den de Samurylar'a geçiş yapıyoruz. Aslında üç grubun hikayeleri de daha ilgi çekici hale getirilebilirmiş. Özellikle bu özgün oynanış mekanikleri ve "Savaş Sanatı modu", çok daha derin bir senaryoyu hak ediyor diye düşünüyorum. Zaten oynanış yaklaşık olarak 5-6 saat sürüyor ve o da oyun mekaniklerine yabancı olanlar için geçerli diyebiliriz. Betaları silip süpüren oyuncular için hikaye modu muhtemelen 3-4 saati geçmeyecektir.

Kısacası, senaryo modu için beklentileriniz varsa bunları sıfıra indirerek oynayın derim. Hatta ufak beklentilerle oynamak bile bu modun tüm keyfini çekip alabilir. Senaryo modunu sanırım en iyi açıklayabilecek ifade tuzsuz yemek olabilir sanırım. Ağzımda kuru bir tat bıraktı. Bir şeyler hep eksikti. Gelelim çoklu oyuncu moduna. En baştan not düşeyim, betadaki bağlantı sorunları hala devam ediyor. Maç bulma modu da bazen durduk yere çalışmayı kesiyor ve yüksek aktivite göstermesine rağmen sizi eşleştirecek oyuncu bulamıyor. Daha da kötüsü maçlardan sık sık kopabiliyorsunuz ve bir defa koparsanız o maça geri dönme şansınız yok; eğer oyuna arkadaşlarınızla girdiyseniz onları da yarı yolda bırakmış oluyorsunuz.

Bir diğer sıkıntı da maç bulmanın bazen bir hayli zaman alması. Özellikle 2'ye 2 düello ya da 4'e 4 eleme modlarını oynuyorsanız, maç bulma zamanı oyun sürenizi geçebiliyor. Üstelik sürekli olarak "Acaba bağlantım kopacak mı?" tedirginliği yaşamak oyun zevkimizi biraz bozuyor. Ancak bağlantı sıkıntıları Rainbow Six Siege'den aşina olduğumuz şeyler ve Ubisoft ona çözüm üretmeyi başarmıştı. For Honor da
bu seviyeye ulaşacaktır.

Oyun hakkında düşüncelerim:
Oynadım, denedim ve  çok beğendim size de tavsiye ederim gerçekten parasına değer bir ara ücretsiz olmuştu o zaman almıştım.

Oyunun Sistem Gereksinimleri:
Minimum Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit)
İşlemci: Intel Core i3-550. | ...
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX660/GTX750ti/GTX950/GTX1050 - GB VRAM veya daha fazlası | ...
RAM: 4GB.
Oynayabileceğiniz Çözünürlük/FPS: 720pp/30 FPS.
Grafik Ayarları: Low (Düşük.)

Joker

Eline sağlık, ilgi çekici.

open.mp Turkey Department Manager

Ryroz

Steamda bir ara ücretsizdi sanarsam.

twoground

Alıntı yapılan: Ryroz - 25 Haziran 2019, 00:06:55

Steamda bir ara ücretsizdi sanarsam.

Evet, ücretsizdi fakat bayağı bi boş yer istiyor.

QrzR

Oyun güzel öneririm.