GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rebirth - %100 Türk Yapımı Hayatta Kalma Oyunu!

Başlatan twoground, 23 Haziran 2019, 08:41:39

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

twoground

- Pandora Entertainment tarandan gelişrilen ilk ve tek açık dünya mmotps/fps zombi temalı hayaa kalma oyunumuz Rebirth Erken erişim olarak ark Steam'de.

- Rebirth, insanlığı güçlendirmek adına deneyler yapan bir şirken zombi virüsünü dünya'ya yaymasıyla oluşan kıyamet sonrası dünya'da şirke ortadan kaldırmaya çalışan hayaa kalanların oluşturduğu direnişin üyelerini canlandırdığımız bir çevrimiçi hayaa kalma oyunudur.

- Oynanış ve Oyun mekaniklerine bakış;
- Rebirth'un dünyasında zombi öldürerek, avlanarak, oyuncu öldürerek ve çeşitli görevler yaparak puan kasabilirsiniz.

- Bu deneyim puanları sayesinde karakterinizin seviyesini yükseltmesini sağlar.Seviye yükseldikçe karaterinizi 5 ayrı yolda geliştirebilirsiniz.

Oyundan Görüntüler

- SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

MİNİMUM:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir​
İşletim Sistemi: Windows 7 or Newer​
İşlemci: 2.4 GHz Dual core​
Bellek: 4 GB RAM​
Ekran Kartı: Nvidia GeForce GT 635, AMD Radeon HD 5670​
DirectX: Sürüm 9.0c​
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı​
Depolama: 25 GB kullanılabilir alan​
ÖNERİLEN:
64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir​
İşletim Sistemi: Windows 7 or Newer​
İşlemci: Intel Core i5-750, 2.67 GHz / AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz​
Bellek: 8 GB RAM​
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 670 (or GTX 760 / GTX 960)/ AMD Radeon HD 7970 (or R9 280x [2GB VRAM] / R9 380 / Fury X)​
DirectX: Sürüm 11​
Depolama: 25 GB kullanılabilir alan​

Steam'de indirimde, 15TL!

DracDonix

Türk olduğu çok belli,zaten grafikleri pastel boya ile çizilmiş gibi.Fotoğraflar'dan anladığım kadar'ı ile böyle bir düşünce sundum.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

NikolaiS

Eğer gerçekten ve tamamen Türk ellerden çıkan bir oyun ise gayet başarılı. Yaklaşık beş yıldır adam akıllı bir Türk yapım göremiyoruz ve eğer böyle bir şey varsa geliştirildiğinde harika olacağa benziyor.

Enkei

QrzR

Alıntı yapılan: DracDonix - 23 Haziran 2019, 11:41:29

Türk olduğu çok belli,zaten grafikleri pastel boya ile çizilmiş gibi.Fotoğraflar'dan anladığım kadar'ı ile böyle bir düşünce sundum.

Joker

open.mp Turkey Department Manager