GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

(Ücretli) Pawn & Web İşleri

Başlatan Belkide Gameover, 31 Ocak 2021, 06:18:06

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alien

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 31 Ocak 2021, 22:53:49
Alıntı yapılan: xLoss - 31 Ocak 2021, 21:59:36
Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 31 Ocak 2021, 21:30:56
Alıntı yapılan: $moked - 31 Ocak 2021, 13:48:37

-ref
1 buçuk senedir pawn ile uğraşiyorum o mesajin tarihini gösterirmisin bana

Spoiler içerisine bıraktım tarihi, ayrıca bir buçuk senedir PAWN ile uğraşıyorsan kendi yaptığın bir sistemi konuya eklersen güzel olur.
Ayrıca bir buçuk sene demişsin fakat bunları yazalı 6 ay olmuş...

O zamanlar takıldığım şeyler vardı Pawn'da çalışıyordum o zaman Pawn'a zaman ayıramıyordum şuanda her türlü sorunu problemi cözüp sistemlerde yardımcı olabilicek bilgiye sahibim,
Dediğim gibi, iyi bir bilgiye sahip olduğunu iddia ediyorsun. Bir sistem yazıp fotoğraflarını koyabilirsin.

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: champ - 31 Ocak 2021, 23:52:03
Önermem. -ref isteyen kişiye gerekli kanıtları atarım.

Senin gibi dolandırıcı insanlar başkalarını kötüleyip geri kalmasını sağlamaya çalışıyorsunuz ancak öyle birşey olmuyor dolandırıcı adam seni.

https://www.gtamulti.com/forum/pazar-yeri/oyun-modu-roleplay-satilik/msg205797/?topicseen#msg205797
Grave Roleplay projesine mod satan arkadaş parayı alıp modu vermemiş diyicek birşey yok.

bloodsucker

Dyternal

Kişisel algılama, herkes PAWN Coder olmuş bu zamanda :). Arkadaşlar bırakın PAWN'ı falan gidin C#, PHP, CSS falan öğrenin PAWN işinize yaramaz.

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: Dyternal - 01 Şubat 2021, 02:47:06
Kişisel algılama, herkes PAWN Coder olmuş bu zamanda :). Arkadaşlar bırakın PAWN'ı falan gidin C#, PHP, CSS falan öğrenin PAWN işinize yaramaz.

Haklısın dostum

bloodsucker

OzanOzkoc

nikobernoo

Yan hesap açıp konuya yorum attırmakta iyiymiş :helal:

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: Provazano - 01 Şubat 2021, 03:27:22
Yan hesap açıp konuya yorum attırmakta iyiymiş :helal:

Yan hesap açıp yorum attırmak mı?

Bu forumda zaten öyle birşey yasak yöneticilerin adminlerin bakmasını istiyorum yani ne bu icerlemeniz anlamış değilim

bloodsucker

ayazcik

Bu kişiyi tercih etmeniz için bir sebep yok, büyük ihtimalle paranızı aldıktan sonra şekil değiştiren birisi olucak ve istediğiniz sistemi yamuk bir şekilde yapıp bunu beğenmedinmi diyecek.

Adamdan yapamayacağı bir şey istesek yüzümüze öyle bakar hiç bir paylaşımınıda göremedim, biraz paylaşım yapmalı anca insanlarla atışıyor üzücü.

-ref

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: Sowingwa - 01 Şubat 2021, 20:53:12
Bu kişiyi tercih etmeniz için bir sebep yok, büyük ihtimalle paranızı aldıktan sonra şekil değiştiren birisi olucak ve istediğiniz sistemi yamuk bir şekilde yapıp bunu beğenmedinmi diyecek.

Adamdan yapamayacağı bir şey istesek yüzümüze öyle bakar hiç bir paylaşımınıda göremedim, biraz paylaşım yapmalı anca insanlarla atışıyor üzücü.

-ref

Victim modunda 1 tane bug fixleyip guncel bugsuz victim modu diye paylaşan insansin pawn ile gram bilgin yok ordan burdan aldigin modlari alip paylasiyosun ben niye emek verdiğim yaptiğim modu niye paylaşiyim yardim yerinde insanlara gorduğum kadariyla yardim ediyorum.

bloodsucker

Alperen18

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 31 Ocak 2021, 06:18:06
Ücret karşılığında Pawn işleriniz Website & Forum & UCP kurulumu yapılır.

İletişim

Discord; Montana#0051

Cpanel nedir bilmeyen adam kalkmış ücretli web işleri yaparım diyor şu zamanda önüne gelen web hizmeti veriyor :kahkaha2: , güvenilir değil önermiyorum.
Son düzenlenme: 02 Şubat 2021, 09:46:28 Alperen Olgun

Efsun

Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 02 Şubat 2021, 09:44:54

İletişim

Discord; Montana#0051

Cpanel nedir bilmeyen adam kalkmış ücretli web işleri yaparım diyor şu zamanda önüne gelen web hizmeti veriyor :kahkaha2: , güvenilir değil önermiyorum.
:D

Belkide Gameover

İletişim

Discord; Montana#0051

SMF'nin ne olduğunu bilmeyen adam mı söylüyor bunu bide Web Developer yazmış oraya Pahhah DASF:ASDF:ADSF

bloodsucker

Alperen18

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 02 Şubat 2021, 10:45:01

İletişim

Discord; Montana#0051

SMF'nin ne olduğunu bilmeyen adam mı söylüyor bunu bide Web Developer yazmış oraya Pahhah DASF:ASDF:ADSF

SMF benim alanım değil ancak cpanel & plesk vb. hosting panellerini çok iyi bilmekteyim , sitene atılan indexi bile 3 günde anca silebildin dostum kalkmış birde dalga geçiyor  yazık  :kahkaha: herhalde insanların başarısına göz dikmek moda oldu.

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 02 Şubat 2021, 13:36:36

İletişim

Discord; Montana#0051

SMF benim alanım değil ancak cpanel & plesk vb. hosting panellerini çok iyi bilmekteyim , sitene atılan indexi bile 3 günde anca silebildin dostum kalkmış birde dalga geçiyor  yazık  :kahkaha: herhalde insanların başarısına göz dikmek moda oldu.

başarı mı dsF:SADF neyi başarabildin hayatında qwTÇŞ

bloodsucker

Alperen18

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 02 Şubat 2021, 14:51:57
Alıntı yapılan: Alperen Olgun - 02 Şubat 2021, 13:36:36

İletişim

Discord; Montana#0051

başarı mı dsF:SADF neyi başarabildin hayatında qwTÇŞ
En başta öğretim hayatımda BTK ve MEB tarafından yapılan yazılım alanında yarışmalara katılım sağladım bir çoğunda il/ilçe geneli ödüller kazandım , hosting şirketi kurarak kendime bir gelir kapısı açtım , KKTC Topuz Gazetesi Akdeniz & Ege bölge temsilcisiyiz , Ersin Tatar (KKTC Cumhurbaşkanı) ile bir balık çiftliği projesi yürütmekteyiz , en genel başarılarımı dile getirdim senin hayatta insanların başarısını kıskanmaktan başka bir başarın varmı?
Son düzenlenme: 02 Şubat 2021, 15:21:24 Alperen Olgun