GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Hosting Dünyam | Uygun Fiyata Oyun Sunucuları SA:MP - MTA

Başlatan EnsarBOGAZ, 17 Temmuz 2018, 13:39:42

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Wonderland

Tavsiye edilmez. Ddos paketli sunucuları ddos yiyip düşüyor :) İlgili değiller, ayrıca paranızı geri iade dahi etmiyorlar. Almayın, aldırmayın.

EnsarBOGAZ

Alıntı yapılan: Jarveus - 04 Nisan 2020, 03:53:49
Web tarafında eksikleri mevcut. Game hosting kullanmadım. Yorum yapmak istemem. Hayırlı satışlar ama ilgileri var işlerini yapmaya çalışıyorlar. 🙏🏻

Görüşleriniz için teşekkür ederiz.

Alıntı yapılan: Wonderland - 14 Nisan 2020, 13:55:00
Tavsiye edilmez. Ddos paketli sunucuları ddos yiyip düşüyor :) İlgili değiller, ayrıca paranızı geri iade dahi etmiyorlar. Almayın, aldırmayın.
Merhaba,
Herhangi bir sorununuz var ise lütfen destek talebi oluşturunuz en kısa sürede sizler ile iletişime geçip yardımcı olacağız.

Saygılar

Alıntı yapılan: Muteo - 23 Haziran 2019, 23:56:33
Hayırlı satışlar.
Teşekkür ederiz.

Alıntı yapılan: Jarveus - 04 Nisan 2020, 03:53:49
Web tarafında eksikleri mevcut. Game hosting kullanmadım. Yorum yapmak istemem. Hayırlı satışlar ama ilgileri var işlerini yapmaya çalışıyorlar. 🙏🏻
Görüşleriniz için teşekkür ederiz. Eksiklerimizi info@hostingdunyam.com.tr üzerinden iletir misiniz lütfen.

Saygılar
Son düzenlenme: 19 Mayıs 2020, 13:09:09 Enkei Sebep: Flood iletiler birleştirilmiştir.

Xchatt

Zamanında hosted tab almıştım aldıktan sonra stokta olmadığını söylediler dedim şimdi söylüyorsunuz , Yakında gelicek dediler 1 hafta gelicek bekleyiniz diyip durdular en son iade almak istedim yaklaşık 2 haftanın sonunda iade alabildim zor da olsa , önermem hayırlı satışlar.
Son düzenlenme: 19 Mayıs 2020, 04:44:58 Xchatt
Sa-Mp 2014-2020

Ranthiel

İletileri alt alta spam yapmak yerine hepsini bir arada toplayıp alıntı yaparak cevaplayabilirsiniz. Ayrıca DDoS konusun da yeterli değil, hiç bir şekilde korumalı diye birinin gelip alacağını sanmıyorum. DDoS konusunda en kötü firmalar arasındasınız, benim ve arkadaşlarımın listesinde...

Grand Theft Auto 5 - Fivem
Sanandreas Roleplay - www.sanandreasrpg.com
Founder

EnsarBOGAZ

Alıntı yapılan: Ranthiel - 19 Mayıs 2020, 11:03:31
İletileri alt alta spam yapmak yerine hepsini bir arada toplayıp alıntı yaparak cevaplayabilirsiniz. Ayrıca DDoS konusun da yeterli değil, hiç bir şekilde korumalı diye birinin gelip alacağını sanmıyorum. DDoS konusunda en kötü firmalar arasındasınız, benim ve arkadaşlarımın listesinde...
Merhaba,
Bu konuda görüşleriniz için teşekkür ederiz. Koruma korusunda her geçen gün çalışmaktayız.

EnsarBOGAZ

Alıntı yapılan: Xchatt - 19 Mayıs 2020, 04:43:47
Zamanında hosted tab almıştım aldıktan sonra stokta olmadığını söylediler dedim şimdi söylüyorsunuz , Yakında gelicek dediler 1 hafta gelicek bekleyiniz diyip durdular en son iade almak istedim yaklaşık 2 haftanın sonunda iade alabildim zor da olsa , önermem hayırlı satışlar.
Merhaba,
Görüşünüze saygı duyarız ancak yaşanılan bir aksama sonucu hizmet verilememiş ve iade yapılmıştır.

İyi çalışmalar.

NikolaiS

Konuya bir göz attımda son yorumlar iç açıcı değil...

EnsarBOGAZ

Alıntı yapılan: RuamleS - 20 Mayıs 2020, 02:52:59
Konuya bir göz attımda son yorumlar iç açıcı değil...
Merhaba,
Müşterilerimiz ile ilgili tek problem DdoS olduğunu gözlemliyoruz bunlar için ek koruma paketlerine yönlendiriyoruz ve sorun yaşamayan bir çok müşterimiz var.

Saygılarımızla.

~ Gaviria ~

Hayırlı satışlar.

Sunucu açıcak olursam buradan alırım. :serefe:

TAKTAK26

Platformda Sevdiğim İnsanlar Bu Alttakiler Adamın Dibi!

Enkei ❤️( Senin Yerin Hep Ayrı Merak Etme :DD )

Backup ❤️( Adamın Löpçüğü )

Radless ❤️( Kral Ya )

Code ❤️( Old Friend )

AssayerHero ❤️( Dinozor Devrinden Kalma Dostum )