GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

İstanbul Lokasyon i9 9900KS İşlemcili Oyun Sunucları & Oyun Paneli & %20 İndirim

Başlatan PhcHosting, 19 Nisan 2020, 01:56:19

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Amper

İyi satışlar fakat bu web yönetimli oyun sunucusu satan firmalarda anlamadığım bir olay var. Neden slot sayısına ekstra ücret alıyorsunuz?

PhcHosting

Alıntı yapılan: lacosapalm - 22 Nisan 2020, 16:11:09
İyi satışlar.  :helal:
Teşekkür ederiz, iyi günler :)

Alıntı yapılan: Amper - 22 Nisan 2020, 16:11:56
İyi satışlar fakat bu web yönetimli oyun sunucusu satan firmalarda anlamadığım bir olay var. Neden slot sayısına ekstra ücret alıyorsunuz?

Merhaba efendim, bunu yapmamamızdaki amaç, örnek vericek olursak kimi müşteri 3 gb ram satın alıp limit koymadığımızda 100 tane oyuncu sokmaya çalışıyor. Daha sonrasında "sunucunuz kaldırmıyor" olarak bizlere geri dönüş yapıyor. Bizde bunların önüne geçebilmek için slot sayısını ücretli yaptık. Oyuncu başına 0,25 gibi makul bir ram ödüyorsunuz. Şimdi diyeceksinizki gene aynısını yapabilir. Ram miktarını düşük tutup oyuncu sayısını yükseltir. Evet yaklısınız yapabilir, Bizde böyle bir durumda  müşterilerimizin memluyeti için slot sayısından aldıgımız ücret miktarı ile ram yükseltmesi yapıyoruz. Üstelik oyuncu sayısını düşürmeden bu sayede bize çıkıcak mahaliyetinde bir nebze üstesinden gelmiş oluyoruz :) Umarım sorduğunuz soruyu güzel bir şekilde açıklayabilmişizdir.
Son düzenlenme: 29 Nisan 2020, 01:14:48 Enkei Sebep: Flood iletiler birleştirilmiştir.

Rouge

PhcHosting

Alıntı yapılan: Rouge. - 22 Nisan 2020, 17:08:03
Hangi Firewal Hizmetlerini kullaniyorsunuz ?

Sunucularımız Yurt İçi ve Yurt Dışı vox korumasına sahiptir. Tabiki herşey vox korumasıyla bitmiyor. Bu işin birde voxtan kaçan kısmı var. Bunuda kendi Migrotik kurallarımız ile filtreliyoruz. Gelen atakları ana routerımız üzerinde l2 ve l4 bandında süzerek, misafir kullanıcılarımıza filtrelenmiş trafik sunmaktayız.

liteebi

1 Adet sunucum bulunuyor kendilerinde ve ben hiçbir hostingde bu kadar içim rahat uyuduğumu hatırlamıyorum. Cidden hiçbir saldırı almıyoruz herhangi bir sorum veya kafama takılan bir şey olduğunda direk geri dönüş yapıyorlar ve bu geri dönüş baştan sağma olmuyor. Ellerinden gelen tüm ilgiyi gösteriyorlar ve ciddi anlamda işlerini severek yapan insanlar. Verdiğim para çok yüksek bir tutar olmamasına rağmen bu ilgiyi gördüm. Gece 6:30'da attığım destek bildirimine 6:40'da cevap aldım gecenin 6'sında bu hizmeti alabilmek benim çok hoşuma gitti açıkçası. Tekrardan Phc Hosting'e teşekkür ediyorum, alışveriş yapıcak arkadaşların hiçbir şüphesi olmasın.

PhcHosting

Alıntı yapılan: liteebi - 22 Nisan 2020, 18:50:04
1 Adet sunucum bulunuyor kendilerinde ve ben hiçbir hostingde bu kadar içim rahat uyuduğumu hatırlamıyorum. Cidden hiçbir saldırı almıyoruz herhangi bir sorum veya kafama takılan bir şey olduğunda direk geri dönüş yapıyorlar ve bu geri dönüş baştan sağma olmuyor. Ellerinden gelen tüm ilgiyi gösteriyorlar ve ciddi anlamda işlerini severek yapan insanlar. Verdiğim para çok yüksek bir tutar olmamasına rağmen bu ilgiyi gördüm. Gece 6:30'da attığım destek bildirimine 6:40'da cevap aldım gecenin 6'sında bu hizmeti alabilmek benim çok hoşuma gitti açıkçası. Tekrardan Phc Hosting'e teşekkür ediyorum, alışveriş yapıcak arkadaşların hiçbir şüphesi olmasın.

Bu güzel yorumunuz için gerçekten sizlere minnettarız. Sizlere güzel bir hizmet sunabildiysek ne mutlu bizlere.. :) Bizleri buradanda desteklediğiz için gerçekten çok teşekkür ederiz. Uzun süreler boyunca bizlerle çalışmanız dileğiyle :)

www.phchosting.com

kelly

I want everything

PhcHosting

PhcHosting

PhcHosting

Dyternal

Web Hosting biraz pahalı geldi bana onun dışında arkadaşların söylediklerine göre iyi.

PhcHosting

PhcHosting

PhcHosting

Whatsapp destek hattımız aktif edilmiştir.

Whatsapp destek hattı: 0212 909 5726

Bayrama özel tüm sunucularda geçerli %30 indirim fırsatını kaçırmayın

https://phchosting.com/mta-server-kiralama/