GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Narkoz Roleplay kayıt websitesi - Satılık

Başlatan shâdrâzâm?, 12 Mart 2023, 17:08:52

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

shâdrâzâm?

Selamlar,
- Geçtiğimiz günlerde ayaz adlı arkadaştan narkoz roleplay oyun modunun kayıt websitesini satın aldım başkasına satmaması konusunda sözümü aldım kayıt formunun tamamen hakları bana ait. Başka bir roleplay modu kullanacağım için kayıt formu işime yaramayacak ve bundan dolayı satışa sunuyorum. Mod zaten yayıldı fakat kayıt formu olmadığı için kimse kullanmıyor kullanacak arkadaşların 2 şansı var birisi oyun içi kayıt sistemi yapmak birisi kayıt forumu yapmak fakat bu forumun çoğu kişinin yapabileceğini düşünmüyorum ki bende yapamayıp ayaz durudan 600tl karşılığında satın aldım ve başka bir mod kullandığım için satma kararı aldım aldığım fiyatın cüzi daha az bir rakamına düşük fiyata satıyorum. Narkoz roleplay modunu kullanacak arkadaşlar bu forumu almazssa sunucu üzerinde kayıt yapamazlar harici olarak oyun içi kayıt sistemi yapmak zorundalar
Mantığı nasıl?
- Forum mantığıyla aynı forumu dolduruyorsunuz ardından onaylamak için ipnin sonuna /admin.php yazarak admin girişini yapıyorsunuz ardından karşımıza forum talepleri gelir onaylayıp reddedebiliyoruz onaylarsak oyuncuya hem whitelist rolü verilir hemde hesabı oluşturulur whitelist sistemine vs. Bağlıdır. Forumu alan kişinin kafası rahat olur google docsdan wl forumu falan oluşturmanıza gerek kalmaz discord üzerinde otomatikman rol verir ve sunucuya hesabınızı kaydeder siz sadece forumda oluşturduğunuz şifreyi yazarak normal şekilde sunucuya girersiniz.(eğerki oyun içi /whitelistmanager komutunu kullanıp admin iken kendinize whitelist manager yetkisi vermezsseniz forum üzerinde onaylama yapamazssını.

Forumu görüntülemek için Google'a 84.32.15.168 yazabilirsiniz.
84.32.15.168/admin.php yazarak admin giriş kısımını görebilirsiniz.

Alıcılar için discord nickim ve etiketim: PRO OYUNCU SHADRAZAM#9312 olarak bana mesaj yazabilirsiniz.

Daha önce kimseye satılmadı ilk alan benim benden başka kimse elimdeki siteyi satamaz.

Kadehin şerefi farklıdır. Şereflisini sarhoş eder şerefsizini mayhoş.

shâdrâzâm?

Sitenin sqliyle narkoz modunun sqli ayrıdır bilginiz dahilinde olsun

choenz

Üç beş kuruş kazanmak için ne yapacağını şaşıran insanlardan uzak durun, dolandırılma garantili.

shâdrâzâm?

Alıntı yapılan: choenz - 12 Mart 2023, 18:03:43
Üç beş kuruş kazanmak için ne yapacağını şaşıran insanlardan uzak durun, dolandırılma garantili.
hakedene hakettiğini yaşatıyoruz bize birşey yapmayana birşey yapmayız kuyruk acılarınızı konularımdan çıkarmazssanız sevinirim 😄

Üç beş kuruşun peşinde olsam sampta niye takılayım? 😄

ha ayrıca dolandırılma garantili demişsin berkaycım hatırlarmısın sanwood roleplay modundan beni dolandırdığını hatırlarmısın berlin roleplay modundan kimleri dolandırdığını suçsuz insanları durduk yere dolandırdınız sonra gelip konularımın altına ağlıyorsunuz biz senin gibi durduk yere kimseyi dolandırmadık kim bize zarar vermişse onu dolandırdık. Hatta hatırlarsın bana üç beş kuruş kazanmak için falan demişsin sanwood modunu 30tlye satıyorum diyipte 30tlye direkt poison modunu attın insanlara bunları konuşalımmı? Benim 400 500tllik elimdeki şeyler 3 5 kuruş olarak değerlendiriliyorsa satılığa çıkardığın 30 lira 0.3 kuruş 0,5 kuruş olarak değerlendirilir yani sanada şunu derim küsüratım kadar kazanmak için konularda ağlamana gerek yok 30 40 liraya millete düz mod satmaya çalışma sanwood diye düz poison modu satıyorsun haladaha bana dolandırıcı diyorsun senin bu yaptığın dolandırıcılık değilde ne?
Son düzenlenme: 15 Mart 2023, 04:53:10 Coiner

choenz

Alıntı yapılan: shâdrâzâm? - 12 Mart 2023, 19:15:46
ha ayrıca dolandırılma garantili demişsin berkaycım hatırlarmısın sanwood roleplay modundan beni dolandırdığını hatırlarmısın berlin roleplay modundan kimleri dolandırdığını suçsuz insanları durduk yere dolandırdınız sonra gelip konularımın altına ağlıyorsunuz biz senin gibi durduk yere kimseyi dolandırmadık kim bize zarar vermişse onu dolandırdık. Hatta hatırlarsın bana üç beş kuruş kazanmak için falan demişsin sanwood modunu 30tlye satıyorum diyipte 30tlye direkt poison modunu attın insanlara bunları konuşalımmı? Benim 400 500tllik elimdeki şeyler 3 5 kuruş olarak değerlendiriliyorsa satılığa çıkardığın 30 lira 0.3 kuruş 0,5 kuruş olarak değerlendirilir yani sanada şunu derim küsüratım kadar kazanmak için konularda ağlamana gerek yok 30 40 liraya millete düz mod satmaya çalışma sanwood diye düz poison modu satıyorsun haladaha bana dolandırıcı diyorsun senin bu yaptığın dolandırıcılık değilde ne?

ben kimseye garantili bir şey satmadım ki, ben bunu kabul ediyorum genco. bana zamanında ters yapmış, arkamdan atıp tutmuş insanlardan benden alışveriş yaptı bende onlara düz mod attım evet hala bunu kabul ediyorum. benim bu zamana kadar iş yaptığım insanlara bir sor, ne zaman paralarını verdiler de karşılığını vermedim. örneği dark roleplay, ben talha ile 2 ay çalıştım 1.5 civarı para kazandım ve hiç bir zaman parayı alıp yapmamazlık yapmadım, ya da yapamıyorum diyip projeden vın kaçmadım. narkoz, ayazınki değil sametinki. ben narkozda 1 ay çalıştım yine darkta kazandığım para kadar kazandım ne zaman samete yanlış yaptım, ne zaman talhayı dolandırdım. beni platformda tanıyan zaten benim kişiliğimi karakterimi biliyor, biz sizin gibi mobilde ünlenmedik, mobilden çıkmadık. benim geldiğim yer 0.3dl, sampın en alt sunucuları. hayırlı satışlar, daha fazla arkamdan laf dolandırmaya çalışmayın.

ama en azından başkasının emeğini kalkıp ben yaptım diye hiç bir zaman kimsye satmadım, başkasının emeğini alıp paylaşmadım. bir başkasının emeğini alıp yüksek küsüratlara satmadım. kendinizden utanın tez zamanda şu platformdan toz olmanız dileği ile.

ha, son ekim iletilerini tek tek atıp konuyu uplamak yerine tek bir iletide toplayıp göndermeyi dene. sonra uyarı alma
Son düzenlenme: 15 Mart 2023, 04:52:30 Coiner

Vodkazerss

Powsyne

600 TL 'yi tam olarak neye verdin? Eğer kayıt sistemine verdiysen bu parayı yazık olmuş. Ben 60 TL 'ye yapardım.

beraw

sitede bir gram tasarım bulunmuyor, insan bir bootstrap vs ekler. Bu direk düz php yapmış, 600 TL'ye sıfır UCP kodlatırım Daha iyi.

Warning

bu arada çay demliginden yansıyan sıfatım

not:sıfatıma bakmamazlık yapmayın.

shâdrâzâm?

Alıntı yapılan: choenz - 12 Mart 2023, 19:33:58
Alıntı yapılan: shâdrâzâm? - 12 Mart 2023, 19:15:46

ben kimseye garantili bir şey satmadım ki, ben bunu kabul ediyorum genco. bana zamanında ters yapmış, arkamdan atıp tutmuş insanlardan benden alışveriş yaptı bende onlara düz mod attım evet hala bunu kabul ediyorum. benim bu zamana kadar iş yaptığım insanlara bir sor, ne zaman paralarını verdiler de karşılığını vermedim. örneği dark roleplay, ben talha ile 2 ay çalıştım 1.5 civarı para kazandım ve hiç bir zaman parayı alıp yapmamazlık yapmadım, ya da yapamıyorum diyip projeden vın kaçmadım. narkoz, ayazınki değil sametinki. ben narkozda 1 ay çalıştım yine darkta kazandığım para kadar kazandım ne zaman samete yanlış yaptım, ne zaman talhayı dolandırdım. beni platformda tanıyan zaten benim kişiliğimi karakterimi biliyor, biz sizin gibi mobilde ünlenmedik, mobilden çıkmadık. benim geldiğim yer 0.3dl, sampın en alt sunucuları. hayırlı satışlar, daha fazla arkamdan laf dolandırmaya çalışmayın.

ama en azından başkasının emeğini kalkıp ben yaptım diye hiç bir zaman kimsye satmadım, başkasının emeğini alıp paylaşmadım. bir başkasının emeğini alıp yüksek küsüratlara satmadım. kendinizden utanın embesil ordusu sizi. tez zamanda şu platformdan toz olmanız dileği ile.

ha, son ekim iletilerini tek tek atıp konuyu uplamak yerine tek bir iletide toplayıp göndermeyi dene. sonra uyarı alma
Bizde kimsenin emeğini ve modunu durduk yere yaymadık kankam 😄 0.3dlden çıktında noldu? 0.3 sürümünde seni sevenmi kaldı zorunlu olarak 037ye geldin 03de dışlandığın için yoksa ne işin vardı 037'de ha? Bu arada demişsin başkasının emeğini benim olarak satmadım en azından falan sanwood roleplay oyun modunun tabanı poison sen benim modum falan diye gezinmedinmi? Ulan ben bile merak ettim 30tlye ne satıyorsun diye senden sanwood modu aldım 30unuda attım sende biliyorsun dalga geçer gibi bana direkt poison modu attın benim gibi kaç kişiye yaptın biliyoruz şimdi benmi dolandırdıcı oluyorum senmi? Başkasının emeği poison moduyken sen sanwood benim modum dedin poisondan hiçbir farkı yoktu modun sende biliyorsun ne yazdıysan hepsi kolpa platformdanda bizi senin gibi dolandırıcı toz edemez kankam ilk başta birine birşey demeden önce kendine dön bak şu piyasada benden fazla kişi dolandırdın en azından ben durduk yere yapmadım sen kendi müşterini dolandırdın bana aşırı gelişmiş diye sattığın sanwood hem poison çıktı hemde attığın güncelleme notunda sözde balık sistemi sıfırdı pwnda search yaptım balık sistemini bulamadım filterscripte girdim h-fish yabancı balık sistemini türkçeleştirip moda koymuşsun bana balık sistemi sıfır diyorsun bu durumda benmi dolandırcı oluyorum? Anti hile satıyorum asla geçirmez dedin filterscript sattın millete herkes senin ne olduğunu biliyor mobilci kitle olayıda beni bağlamaz ben tamamen mobil biri değilim git mobilcilere laf yap kardeşim 😄

shâdrâzâm?

Alıntı yapılan: beraw - 12 Mart 2023, 21:12:53
sitede bir gram tasarım bulunmuyor, insan bir bootstrap vs ekler. Bu direk düz php yapmış, 600 TL'ye sıfır UCP kodlatırım Daha iyi.
kendi tercihin tabii

shâdrâzâm?

Alıntı yapılan: Powsyne - 12 Mart 2023, 20:30:38
600 TL 'yi tam olarak neye verdin? Eğer kayıt sistemine verdiysen bu parayı yazık olmuş. Ben 60 TL 'ye yapardım.
phpyle pek alakam yok zaten param var diye almıştım şimdide satma kanaatindeyim biraz düz ama gelişebilir 😄

ayazcik

Aslında yorum yapmamda 60TL'ye yaparım, bootstrap vesaire yok tasarım yok denilmiş, ilk başta bootstrap yok diyen arkadaşa itafen;

F12 yapıp stylesheetslere bakabilirsin, boş yorum olmuş ayrıca tasarım konusunda nasıl bir şey bekliyorsun başvuru formunu MT2 kayıt formları gibi arkaya iki adam atıp oynatmalımıydım ben mobil kitleye sesleniyordum önceden mobil uyumlu olsun diyede sade tuttum boşuna pavyona çevirmeye gerek yok.

60TL'ye yapan arkadaşa itafen;

60TL'yi vereyim banada bir tane yap, form arkasında başvuruların kayıtı kontrolü ve discord botuyla entegresi var ayrıca admin panelinde Ajax ve Vue kullanıldı, eğer işleyişini inceleyip 60TL'ye yapmak istersen discordumdan bana ulaşabilirsin. @Powsyne
Son düzenlenme: 12 Mart 2023, 22:09:42 ayazcik

pashainc

çalanlara boydan😁

sharax