GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
18 Kasım 2025, 09:50:55

SA-MP Roleplay Oyun Modu

Başlatan mortale, 09 Nisan 2021, 02:18:15

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mortale

Üzerinde yaklaşık 1.5 ay boyunca günde 6+ saat uğraştığım, her satırına kadar kendime ait olan oyun modunu satıyorum. Oyun moduyla alakalı herhangi bir görüntü paylaşmayacağım. Herhangi bir ekibe katılmayı düşünmüyorum. Kendisine oyun modu arayan, yüksek bütçe sahibi kişiler iletişime geçebilir. Oyun modunun testini birlikte yapabiliriz.

Oyun modunda her türlü sistem oyun içerisinden yetkililer tarafından yönetilebilir şekilde işliyor.

Tek bir örnek olarak her aklınıza gelen eşyayı oluşturabilir, eşyayla alakalı her türlü detayı ve nasıl işleyeceğini kolaylıkla oyun içerisinden belirleyebilirsiniz. uy****rucu sisteminde her türlü detayı, işleyişi ve ekiliş biçimini oyun içerisinden yeni uy****rucu türleri oluşturarak belirleyebilirsiniz. Oyun modu bunun gibi benzer birçok detayla dolu. Ayrıca SA-MP'ta herhangi bir sunucuda bulunmayan fikirlerde bulunduğu için daha fazla bilgi paylaşımı yapmayı doğru bulmuyorum.

Üstte belirtiğim dinamik sistemlerle birlikte restart atmadan sistemlere müdahale edebiliyorsunuz.

Oyun modu stabil halde çalışıyor, altyapısı modern ve kolay anlaşılabilir şekilde. Kodlar düzenli bir şekilde, istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.

İletişim: Forum PM
Not: Oyun modunu iki kişi pazara koyduk. Daha öncesinde herhangi bir sunucuda kullanılmadı.
Son düzenlenme: 09 Nisan 2021, 02:20:16 mortale

Country Roleplay

Hermes

Discord adresini bırakır mısın?

Purgatory

İyi günler, ilanınızın akıbeti nedir? Ayrıca, neden ekran görüntüsü paylaşmak istemiyorsunuz?  :uzgun:

Alıntı yapılan:  Bölüm Kuralları
Yapacağınız paylaşımlarda (özellikle satmak ve takas etmek istediğiniz ürünlerin) fotoğrafını paylaşmanız gereklidir.

Deus

Merhaba en kısa sürede iletişim kuralım Deus#9650

Meta Roleplay

haroldjackson

imza kalemle atılır