GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

ShadrazamRPG oyun modu - Herşeyiyle satılık.

Başlatan shâdrâzâm?, 05 Mart 2023, 21:31:30

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

shâdrâzâm?

Abartı geliştirme yapmadığım oyun modumu satışa sunuyorum. (Modun tek eksiği meslektir o eksiğide tamamlayıp vereceğim alan kişiye.)

- Doğruları konuşmak gerekirse moda ciddi emek vermedik. Sadece fix attık ve birkaç birşey yaptık. Kayıtla girişi baştan yaptık ön diyeceğim şeyler bunlar. 1,5 ayda ufak tefek yaparak modu geliştirdik güncelleme notlarımız.

Hakkımda atılan yorumlara itimat etmeyin. Mod satılık ve sattığımda modu başka birine satmam.
[/font][/size]

18SV1 sürümü ve yenilikleri,
- Register/Kayıt sistemi 0'dan yazıldı.
- tren şöförü mesleği eklendi
- narkoz rpg madencilik eklendi.
- Birşey satın alırken alacağımız şeylerde nakit/banka kartı üzerinden ödeme seçeneği ekledi.
- NarkozRPG modundaki araç parçalama ekledi. /düzkontak ve /kilitkir.
- 19RPG'deki binaların üzerine gelince ekrana bina idleri çıkıyor.
- NarkozRPG balık sistemi eklendi sistemin üzerinede olta satın alma eklendi ALT'a basarak balık menüsüne erişiyoruz ardından ilk başta olta alıyoruz olta almadan yem alınmıyor. Oltanın bir ömürü var eğerki küçükboy olta alırsanız 20 defa balık tutunca oltanız kırılıyor eğerki ortaboy olta alırsanız 35 defa balık tutunca oltanız kırılıyor. Eğerki büyükboy olta alırsanız 55 defa balık tutunca oltanız kırılıyor. Eğerki oltanız kırılırsa yeniden olta almak zorunda kalıyorsunuz.
- Tır sistemi üst düzey geliştirildi /tirpaketleri yazdığımızda birden fazla paketleme seçeneği karşımıza çıkıyor yükü alma noktasına gidiyoruz ardından teslim rotası veriyor teslim rotasına gidiyoruz.
- Kolileme mesleği dinamik /meslekduzenle'den koli sistemimin posunu ayarlayabiliyorsunuz teslim posundada checkpoint eklendi. Koliyi X miktara alıp Y miktara satıp kazanç elde ediyoruz.
- Çimento mesleğide aynı şekilde.
- 19RPG'deki hoşgeldin mesajı ekledi.
- Narkoz roleplay pddolap sistemi eklendi.
- /Birlik'den birlik araçları respawnlanmıyordu fixlendi.
- /arac'dan paintjob silme kısımı paintjob silmiyordu fixlendi.
- /telefon'da /ara 444'den bir hat alıyorduk aldığımız hat sql bağlı oldu 10 gün sonra hattı sürekli ödemeniz gerekiyor.
- caveria modunda buglu olan /isyeriolustur galeri [fiyat] yapıyorduk oluşan işyerinin işyeri satın alma /isyeri yani işyeri menüsü /işyeridüzenle işyeriid spawn'dan işyerinin araç spawn noktasını düzenleyemiyorduk fixlendi. /İsyeriduzenle isyeriid stok eklenmiyordu fixlendi.
- Tüm SQL problemleri sunucumuzdan kalktı. Sql kayması +10 karakterden sonra oluşturulan karakterlerde not saving problemi oluşturulan oyuncu hesaplarında kaymalar oluyordu başka birinin giriş ekranı oyundayken sizin ekranınıza geliyordu. Fixlendi.
- RinaRPG oyuncu hudu benzeri mobil uyarlı mükemmel oyuncu hudu yapıldı.
- Mobil ve pc oyuncularda spawn problemi vardı havada spawn oluyorduk. caveria ve tabanı victim olan modların ana problemlerinden birisi. Fixlendi.
- Moddan admin girişi kalktı.
- Telefon sistemindeki VPN mb saymıyordu sql tabanı yapıldı artık sayıyor. Moddaki tüm İnaktif olan örneğin hacker mesleği vipdolapdaki sistemler gibi herşey aktif hale getirildi.
- satılık Ev labelleri ve satılan ev labelleri değiştirildi.
- kıyafet sisteminin dialogu baştan yapıldı fixlendi.
- modun kendisine atılmış sql paneli açıkları kapatıldı.
- Ehliyet sistemi cp açmıyordu narkozrpg ehliyet sistemi eklendi.
- /Apos'dan spawn bölgesi oluşturup silebiliyoruz spawn bölgesi oluşturup silmek artık dinamikleşti.
- Nametag nexadaki çekildi mükemmel ötesi mobil ve pc görünümlü.
- Garaj sisteminin interior problemide halledildi.
- Vine Roleplay modundan almış olduğumuz objeli ve dinamik oy sandığı oluşturma sistemide modumuzda bulunmakta.
- Giriş/Kayıt manzaraları değiştirildi 19RP'deki gibi şifreyi girip tamama bastıktan sonra kayıt alanında farklı bir manzaraya atıyor.
- /isyeri'nde isyerine giriş müziği eklendi mp3 uzantılı giriş müziği ekleyip kaldırabiliyoruz.
- Lspd exteroior/interior yenildendi.
- Mobilde CCTV izlenmiyordu havada ekran olarak görünüyordu fixlendi.
- Markete bıçak eklendi.
- Hurdaya çıkarılan araçları asla kurtaramıyorduk artık hükümet binasından aracın bağlanmasını belirli ücretle çıkabiliyoruz.
- Araç satın alırken onay kodu istiyordu onu kaldırdık.
- Kendimize silah basarken hile algılayıp kick atıyordu hile sistemi komple kalktı.

Modda bizi zorlayanlar sql problemleri oldu bildiğiniz gibi caveriada sql problemi mevcut bunu halledip modumuzu birazda geliştirip satışa koyduk. Modun herhangi bir eksiği yoktur. Forumlardan çekilme sistemleri yoktur modumuzda bug yoktur kefilim. Alıcı arkadaşlar discord üzerinden benimle iletişim kurabilir.

Satışa koyduğumuz mod v1 versiyonudur elimizde daha çok geliştirmiş olduğumuzda var fakat satılık değil. V1i elimizden çıkaralım yakında belki v2yi de satışa sunabilirim.

Alıcı arkadaşlar discorddan ulaşabilirler.
Discord
PRO OYUNCU SHADRAZAM#9312

Modumda emeği olan AyazDuru,Synax,Nyks adlı arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum.
Son düzenlenme: 08 Mart 2023, 20:24:39 shâdrâzâm?
Kadehin şerefi farklıdır. Şereflisini sarhoş eder şerefsizini mayhoş.

Vodkazerss

ZeroCMD

Toplama şahin mi bune? ve acaba modu kaç kişiye aynı anda satacaksın :D

shâdrâzâm?

Kuyruk acını konularımda yorum olarak çıkarmaya çalışman beni 😄geriyor mod henüz kimseye satılmadı aksini idda ediyorsan gel kanıtla şebek gibi buralarda kuyruk acını çıkarmaya çalışma benden. Çıkmaz o acı hakettin sen
Son düzenlenme: 06 Mart 2023, 12:09:47 shâdrâzâm?

_rox1nxrd

Captian

ZeroCMD

Alıntı yapılan: shâdrâzâm? - 06 Mart 2023, 07:11:05
Kuyruk acını konularımda yorum olarak çıkarmaya çalışman beni 😄geriyor mod henüz kimseye satılmadı aksini idda ediyorsan gel kanıtla şebek gibi buralarda kuyruk acını çıkarmaya çalışma benden. Çıkmaz o acı hakettin sen

Kuyruk acısı mi? Mod benim siğimde değil burda senin karakterinin yok oluşunu izliyorum 😂

Vodkazerss

işsizmisin feick
Son düzenlenme: 07 Mart 2023, 21:11:06 Jate

shâdrâzâm?

Alıntı yapılan: Captian - 06 Mart 2023, 20:26:38
Yazık.
niye yazıkmış kardeşim? Feickin satışa sunduğu oyun modlarının balık sistemleri dahil tüm herşeyi forumlardan toplama ve türkçe. Bizim modumuzda forumdan toplama birşey yok.

Alıntı yapılan: Vodka - 06 Mart 2023, 21:51:45
işsizmisin feick
işsiz değil kendi sattığı modlar forumlardan toparlanma olunca benim moda sardı 🤣🤣

Alıntı yapılan: ZeroCMD - 06 Mart 2023, 21:27:53

Kuyruk acısı mi? Mod benim siğimde değil burda senin karakterinin yok oluşunu izliyorum 😂
hani nerde yok olmuşuz kardeşim? 5500tl paranı yaydın yok olan sensin 🤣
Son düzenlenme: 16 Mart 2023, 12:28:04 Razor02 Sebep: İletiler birleştirildi.

ZeroCMD

Alıntı yapılan: shâdrâzâm? - 07 Mart 2023, 08:21:25
Alıntı yapılan: ZeroCMD - 06 Mart 2023, 21:27:53

hani nerde yok olmuşuz kardeşim? 5500tl paranı yaydın yok olan sensin 🤣

Aramızdaki fark şu sen 5 bin TL için herşeyi yaparsın tehtit edersin vs vs ben ise böyle yayarim ve bu arada 4.5 TL'ye sistem yaptırıyordun onları v2ye koyup kodladim diye mi satacaksin? 😂

deks1337

Alıntı yapılan: shâdrâzâm? - 07 Mart 2023, 08:14:34
işsizmisin feick
işsiz değil kendi sattığı modlar forumlardan toparlanma olunca benim moda sardı 🤣🤣
sende forumlarda yayılan modlardan çekmişsin sistemleri bro 😃
Son düzenlenme: 07 Mart 2023, 21:12:03 Jate
herşey sıfırken görmedim destek

deks1337

Alıntı yapılan: shâdrâzâm? - 05 Mart 2023, 21:31:30
- narkoz rpg madencilik eklendi.
- NarkozRPG modundaki araç parçalama ekledi. /düzkontak ve /kilitkir.
- 19RPG'deki binaların üzerine gelince ekrana bina idleri çıkıyor.
- NarkozRPG balık sistemi eklendi sistemin üzerinede olta satın alma eklendi ALT'a basarak balık menüsüne erişiyoruz ardından ilk başta olta alıyoruz olta almadan yem alınmıyor. Oltanın bir ömürü var eğerki küçükboy olta alırsanız 20 defa balık tutunca oltanız kırılıyor eğerki ortaboy olta alırsanız 35 defa balık tutunca oltanız kırılıyor. Eğerki büyükboy olta alırsanız 55 defa balık tutunca oltanız kırılıyor. Eğerki oltanız kırılırsa yeniden olta almak zorunda kalıyorsunuz.
- Kolileme mesleği dinamik /meslekduzenle'den koli sistemimin posunu ayarlayabiliyorsunuz teslim posundada checkpoint eklendi. Koliyi X miktara alıp Y miktara satıp kazanç elde ediyoruz.
- 19RPG'deki hoşgeldin mesajı ekledi.
- Narkoz roleplay pddolap sistemi eklendi.
- RinaRPG oyuncu hudu benzeri mobil uyarlı mükemmel oyuncu hudu yapıldı.

/Apos'dan spawn bölgesi oluşturup silebiliyoruz spawn bölgesi oluşturup silmek artık dinamikleşti.

Nametag nexadaki çekildi mükemmel ötesi mobil ve pc görünümlü.

Garaj sisteminin interior problemide halledildi.

Vine Roleplay modundan almış olduğumuz objeli ve dinamik oy sandığı oluşturma sistemide modumuzda bulunmakta.

herşey sıfırken görmedim destek

shâdrâzâm?

Alıntı yapılan: Rise - 07 Mart 2023, 10:27:17
işsizmisin feick
en azından hepsi forumlardan değil adam balık sistemini bile Türkçe'ye çevirip kullanıyor o derece.

Alıntı yapılan: Rise - 07 Mart 2023, 10:27:17
işsizmisin feick
allahtan forumlardan çektim feick hem kendi yapabileceği şeyleri forumdan alıyor hemde dilimore modlardan çekiyor 😄
Son düzenlenme: 16 Mart 2023, 12:29:22 Razor02

OnlySimon

Buna gtamultiyi kim gösterdi ise vebali büyük

Jate

Konudan bağımsız iletiler temizlenmiştir.