GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Red Dead Online - At Bakım Paketi, Sabit İndirimler ve DAHA FAZLASI

Başlatan sweezy, 17 Temmuz 2019, 00:54:03

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sweezy

Bu hafta, at ve binici arasındaki bağı güçlendirmek için, Red Dead Online'da ücretsiz At Bakım Paketi ile birlikte Twitch Prime Bonus, Stabil Space, Horses ve daha fazlası indirim merkezinde. Daha fazla bilgi için okumaya devam edin:



Sınırdaki biniciler bunu yaparken iyi görünmelidir. Wheeler, Rawson And Co. Kataloğu, sınırda etkilemek isteyen silah ustaları için mükemmel olan yeni ürün yelpazesine sahiptir. Saç derinizi Descoteaux Hat'in şık genişliğindeki ağzına kadar koruyun, sınırın güneyinden Alvarado Chaps ile deriden bir parça saklayın ve takımı tamamlamak için bir çift zarif Gerden Morrow Spurs'a bağlayın. Her üç ürün de bu haftadan başlayarak kataloğa kalıcı ekler.


Bu arada, Cossack Hat haftanın geri kalanında da erişilebilir olmaya devam ediyor; kulağını kuzeydeki sert iklimlerde sıcak tutmak isteyen herkes için mükemmel.



At ve binici arasındaki bağ güçlüdür, ancak görev için doğru atı kullanmak önemlidir. Girişimleri için yeni bir montaj satın almak isteyen biniciler şanslıdır - Eyaletlerdeki ahırlar koleksiyonunuzu genişletmeye yardımcı olmak için Ahır Alanları'ndan %20 indirim sunar. Ayrıca yukarıdaki resimde Flaxen Roan Tennessee Walker gibi Rank 40 altındaki tüm atlarda %20 indirim kazanacaksınız.

Atınızın değişmeyen sadakati ödülünü hak ediyor. Bu hafta, tüm oyunculara, atının sağlığını yeniden dolduran ciddi bir şekilde yaralanmasına veya sakat kalmasına neden olan istenmeyen bir durumda, At Reviver, Satchel'inizde kullanışlı tutabileceğiniz kullanışlı bir iyileştirici bileşik olan Horse Reviver'ı alacaksınız. altın bir dış çubuk ve açık ülkedeki uzun yolculuklar için atınızın dayanıklılığına altın bir dış çubuk veren 2 adet At Uyarıcısı ve ayrıca toynaklı yoldaşınızın iyi beslendiğinden emin olmak için 5 adet Yulaflı Kek, 5 Saman ve 5 Havuç alın ve verin.

Bir hatırlatma olarak, Twitch Prime üyeleri, Sosyal Kulüp hesaplarını bağlamak ve 300$ RDO almak için 19 Temmuz Cuma'ya kadar zaman tanındı. Son tarihi kaçıranlar, Dinamit Okları içeren Superior Cephane Paketinin yanı sıra, hem Red Dead Online hem de GTA Online için henüz duyurulmamış diğer heyecan verici avantajları barındırabilecekler. Yani diğer etkinlikler ve avantajlar için takipte kalın.

Son düzenlenme: 17 Temmuz 2019, 01:04:06 sweezy

sweezy

Etkinlik tarihi geçti, konu kilit. Yeni etkinliklerin konusunu bu bölümden açıyorum, takip edebilirsiniz.