GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rockstar Games Oyunları Kısa Haberler - Rockstar Games'den Haberler

Başlatan Bilinmeyen Bey, 10 Ağustos 2021, 01:53:44

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bilinmeyen Bey

Bu hafta GTA Online'ın indirim ve kazanç haftasının özellikleri duyuruldu. Bugün Rockstar Newswire'da paylaşılan haftanın özellikleri şunlar:

- Short Tripler'de 2x Para Ve RP bulunuyor.

- Ayrıca bu haftanın herhangi bir günü Short Trip tamamlarsanız, 100K GTA Parası ve özel bir Siyah San Andreas şapkası kazanın.

- Hunting Pack (Remix) oyun modlarında 2x GTA Parası ve RP'si bulunuyor.

- Podyum Aracı: Übermacht Zion Classic

- LS Car Meet Özel Aracı: Pfister Comet S2 Cabrio

- LS Car Meet Test Ride araçları: Bravado Buffalo STX, Declasse Tulip, ve Benefactor Schlagen GT.

- Hangarlarda %40 indirim ve tüm Hangar Upgradelerinde %40 indirimde.

- Record a Studios Kıyafetlerinde %30 indirim bulunuyor.


Bilinmeyen Bey

Bu hafta GTA Online'ın indirim ve kazanç haftasının özellikleri duyuruldu. Bugün Rockstar Newswire'da paylaşılan haftanın özellikleri şunlar:

- Hao's Special Works Time Trial görevinde 3x GTA$ ve RP bulunuyor.

- Martin Madrazo Haberleşme Görevlerinde 2x GTA $ ve RP bulunuyor.

- Double Down Adversary Mode oyun modunda 2x GTA$ ve RP bulunuyor.

- Hao's Special Works Races oyun modunda da 2x GTA$ ve RP bulunuyor.

- Casino Podyum Aracı, Pegassi Torero.

- LS Car Meet Ödül Aracı, Übermacht Sentinel XS.

- Test Sürüşü Araçları; Pfister Comet S2, Karin Calico GTF, Annis ZR350 and Coil Cyclone II

- Twitch Prime ile abone olursanız, 100K GTA$ alabilirsiniz.

- HSW Time Trial: Del Perro Beach ile 253k'ya yakın GTA$ kazanabilirsiniz!



Bilinmeyen Bey



GTA Online'a Abonelik Sistemi eklenecek. Bu Abonelik Sistemine "GTA+" adını veren Rockstar Games, anlaşılan GTA Online ve GTA Oyuncularından biraz daha para almak için böyle bir özellik çıkartıyor.

Bu GTA+'nın özelliklerini ve hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak istiyorsanız, @lazlow tarafından yazılan bu konuya göz atın: HEMEN GİT!


Bilinmeyen Bey


MC Work, VIP Work ve Zorluklarda 2X GTA$ ve RP



MC Çalışmaları ve Zorluklar Çifte Ödül ödüyor

13 Nisan'a kadar katılan herkes için net 2X GTA$ ve RP kazandıracaktır.


Associate ve Bodyguard Maaş Artışları ve Bonusları



SecuroServ aracılığıyla işe alınan Ortaklar ve Korumalar için maaşlar 13 Nisan'a kadar üç katına çıktı.

bir Gunrunning Sell Mission , Nightclub Management Mission , Biker Sell Mission veya Special Cargo Sell Mission'ı başarıyla tamamlamak için bir araya gelen Ortaklar, Korumalar veya MC Üyeleri , 250.000 GTA$ değerinde bir bonus alacaklar. 72 saat içinde teslim edilir.






Bilinmeyen Bey

Ayrıca bu haftanın Objektifleri şunlar:


Son düzenlenme: 15 Nisan 2022, 20:34:27 Bilinmeyen Bey

Bilinmeyen Bey


Özel Araç Çalışmasında 2X GTA$ ve RP



Yönetici Ofisinizin bilgisayarını kullanarak SecuroServ web sitesini ziyaret edin ve özel olarak değiştirilmiş araçlarla çalışırken hedeflere manevra yapmanızın isteneceği Özel Araç Çalışma Görevlerini başlatın

Kara Şahin ve Küçük Logo Tişörtünü Alın



Bu hafta bir GTA Online oturumuna katılan tüm oyunculara ücretsiz olarak bir Kara Şahin ve Küçük Logo Tişört verilecek.







Bilinmeyen Bey

GTA ONLINE'DA BU HAFTA:

Yönetici İş Hüneriniz için Ekstra Temettüler Toplayın ---- Özel Kargo ve Bunker Satış Görevlerini Tamamlayarak 1,5 Kat Ödül, Müşteri İşlerinde Çifte Ödül ve Daha Fazlasını Alın




Özel Kargo ve Silahlı Satış Görevlerinde %50 Bonus



Terrorbyte Müşteri İşlerinde 2X GTA$ ve RP

Ve Son olarak bu haftanın indirimleri:






Bilinmeyen Bey

GTA+ yani GTA Online'ın Abonelik Sisteminin Haziran Ayı için özellikleri yayınlandı.

Haziran Ayı:

- $500.000 GTA hesabınıza otomatik olarak verilecek.

- Phantom Custom ya da M.O.C satın alabiliyorsunuz.

- Raton Canyon Bunker'ı artık ücretsiz.

- Bunker Style değiştirme ücretsiz.

- Çeşitli ücretsiz kıyafetler,

- Ücretsiz "Stars" adlı bir kaplama türü, her araç için.

- War Camo Kaplaması Pegassi Toreador için ücretsiz.

- Bunker Supply (Malzemeleri) %50 indirimde oluyor.

- %50 daha fazla Para ve RP Kazanıyorsunuz Bunker satışlarında,

- 2x GTA$ ve RP bulunuyor Double Down görevlerinde,


Bilinmeyen Bey






GTA Online Criminal Enterprises Güncellemesi GELDİ!

GTA Online, GTA V'in Multiplayer versiyonu yeni güncellemesi olan Criminal Enterprises'ı çıkardı. Garip olmasına rağmen, bu güncelleme oyunun "Criminal Enterprise" paketi ile alakası yoktur. Ancak benzer isimlere sahiptir. Bu güncelleme oyuna fazla yeni birşey eklemektense, var olan içerikleri zenginleştirmeye odaklanmıştır.

Bu güncelleme ile gelen bu "zenginleştirmelere" bir göz atalım;

- Nightclub 2 tane yeni Promote Görevine sahip oldu ve artık Tony'i arayıp, Nightclub'a gitmeye gerek kalmadan bir Promote görevi başlatabilirsiniz!

- Nightclub Warehouse GTA Online'da çok para yapan işletmelerden birisidir. Öyledir ki 4. En iyi işletmedir, ilki tabiki Kosatka, sonra Bunker ve Arcade... Bu güncelleme ile bu işletmenin alt kattaki satılabilir malzemeleri kendiniz Nightclub'a getirebilirsiniz! Tabiki eskiden bu sadece beklemeye bağlıydı.... Yarım saat bekleyecek ve bir kutu satılabilir malzeme yapılmasını bekliyor olacaktınız. Şimdi Yohan'ı arayıp satılabilir malzeme getirebilirsiniz.

- Motorcycle Club'a artık Bara stok geldi. Bar'daki içki sayısı belli bir miktarda tutarsanız, belli bir miktar (Çoğunlukla gün başı 10Bin-20Bin yapıyor) para kazanabilirsiniz. Tabi bunun için Sindy (bartender) ile konuşmanız lazım...

- Motorcycle Club'a eğer bir Motor Düzenleme Garajı alırsanız, artık hem motorlarınızı hemde başka insanların motorlarını düzenleyebilirsiniz.. Çeşitli insanlar sizin Motorcycle Club'a motorlarını bırakacaktır. Bunları modifiye edip, 40Bin para alabilirsiniz.

- Warehouse (CEO Office) artık bir iş adamı bulunduruyor. Bu iş adamı/kadınına gider ve 7500 dolar verirseniz, sizin için 1, 2 ya da 3 tane Kutu malzeme getirebilir! Ama unutmayın ki, bu kutu getirme şansa bağlıdır. Her zaman 3 tane getirmeyebilir ve herzaman 1 tane de getirmeyebilir. Getirebileceği kutu sayısı şansa bağlıdır... Süresi fazla uzun değildir ancak onlar getirene kadar arkaplanda başka işletmeleriniz ile ilgilenin. Çünkü bu süreç biraz uzun sürebilir. Yarım saat ya da 10 dakika arası bir sürede kutuları getireceklerdir.

Ve bu güncelleme bu kadardı. Ancak güncelleme hakkında yeni duyumlar, bilgiler ve sızıntılar olmaya devam ediyor. Güncelleme evet birkaç gün önce çıktı ancak Rockstar bu güncellemeyi erteleye erteleye bugüne kadar getirdi. Güncelleme yavaş yavaş yeni özellikler ile birlikte geliyor, şuanda bilgimiz şeyler şunlar;

- Service Carbine (M16) diye bir silah gelecek. Oyunun dosyalarında modeli, dokusu ve benzeri bulunuyor... Tez2, GTA Online'ın sızıcılarından biri, bu silahın Collectible kategorisi ile alınacağı söylüyor. Yani haritada belli bir miktar eşya bulunacak ve bu eşyaları toplayarak o silahı açacağız. Ancak unutmayın ki bu silah henüz çıkmadı ve bu eşyaların ne olduğu ya da nasıl bulunduğunu kimse henüz bilmiyor. Bu silaha sahip olan kişiler varsa, muhtemelen hile ya da mod menüse sahiptir. O kişilerden uzak durun.

- Araba Galerisi oyuna gelmek üzere, Sportif ancak Elektrikli bir araç geleceği biliniyor...

HERKESE İYİ OYUNLAR DİLERİZ





Bilinmeyen Bey

GTA Online'a yeni maskeler geldi, bunları GTA Online'a giriş yaparak beleşe alabilirsiniz. İyi oyunlar :)



Bilinmeyen Bey

Bu haftanın, Rockstar Games Kısa haberlerine hoşgeldiniz... bugün sadece GTA Online değil, Red Dead Online ve daha detaylı bir haberler listemiz var. Hadi başlayalım;


GTA ONLINE

GTA Online'ın haritasına 200 tane Jack'O Lantern, Türkçemize Cadılar Bayramı Balkabağı olarak geçen toplanabilir eşya eklendi. Bu eşyaları kırarak çeşitli ödüller kazanabilirsiniz!



Ödülünüz, İlk 10'unu bu hafta toplarsanız 50k başlangıçtan verecektir. Ardından rastgele birşekilde oyuncaya çeşitli eşyalar verecektir. Her birinden ya bir efekt ya da olay veya bir eşya kazanabileceksiniz. Bunlar mermi, RP, yemek olabilir.

Tüm eşyaları topladıktan sonra (200 tanesini) size oyun özel bir tane Balkabağı T-Shirt'i verecektir.

Rhinehart oyuna eklendi, değeri şuanda 1,59m. İndirimlerde 1,3m'a ya da minimum 880k'ya kadar da inebilir. Eğer aracı sevdiyseniz satın alabilirsiniz :)



Podyum Aracı: Astron

LS Car Meet Ödül Aracı: Cheetah

Luxury Cars'da sergilenen araçlar: Rhinehart, Tigon

Simeon'un galerisinden sergilenen araçlar: Outlaw, Veto Classic, Guardian, Kuruma, Dominator GTT

Ve GTA Online'a son olarak bir güncelleme daha var. Eğer bu hafta oyuna giriş yaparsanız, "Conquest" adlı maskeyi ücretsize olarak sahip olacaksınız!

RED DEAD ONLINE

Halloween Pass oyuna eklendi!



- Hardcore Telegram görevleri eklendi ve 3X Gold, RDO$, ayrıca XP alabilirsiniz bu görevlerden...

- "All Hallow's Call to the Arms" görevlerinde 3X RDO$ ve XP bulunuyor.

- Ve tüm Cadılar Bayramı temalı Görev serilerinde 3x RDO$ ve XP bulunuyor. Keyfini çıkarın!

GENEL ROCKSTAR GAMES HABERLERİ

GTA Trilogy: Definitive Edition çıktığı zaman hepimizin hayalleri suya dökmüş, kalplerimizi kırmış ve sevdiğimiz Rockstar Games'i batışa süreklemişti. Ancak Rockstar bu hataları düzeltmek için dürüst bir çaba harcadılar ve İLK GÜN güncellemesini yolladılar. Bu oyundaki birçok ve yaygın olan hataları temizledi, FPS sorunlarını düzeltti, karakterlerin ses kalitelerin artması gibi çeşitlisi geliştirildi.


Dün, RGL (Rockstar Games Launcher) bilinmeyen bir nedenden çoğu insanda çöktü. Bunun nedenini merak eden fanlara Rockstar hemen cevabı yapıştırdı: GTA Trilogy Definitive Edition bir güncelleme aldı! Şuanda tüm GTA Trilogy Definitive Editionlara güncelleme zorunluluğu var. Bu güncelleme hakkında bahsetmeden önce önemli bir detaya deyineyim;

Twitter'dan @billsyliamgta adlı kullanıcı şöyle bir post paylaştı; "GTA ÜÇLEMESİ DE YENİ BİR KOD TABANI YOLUNA SAHİPTİR. GROVE SOKAK OYUNLARI ARTIK BU PROJE İLE İLİŞKİLİ DEĞİLDİR.#GTATRILOGYDE PIC.TWITTER.COM/JVRGGE46RC";

Yani artık GTA Definitive Edition'u güncelleyecek kişiler ya da bu proje ile alakalı, Grove Street Games/War Drum Studios birdaha el sürmeyecek. Alakalarının kalktığını söylüyorlar. Kim bilir?  :allaalla:

Güncelleme notlarına gelirsek;


- Ana karakterimiz CJ önceki güncelleme notlarında, örneğin 1.00 Versiyonunda pantolonun doku kalitesi çok kötü gözüküyordu. Bu yeni v1.04 güncellemesi ile bu hatayı düzelttiler.

- GTA Definitive Edition'un Mobil versiyonun 31 Mart 2023'e kadar ertelendiği duyuruldu...

- Tüm platformlarda üç başlıkta da kararlılık iyileştirmeleri (Rockstar'ın sitesinde sadece bu yazıyordu)

- Haritanın dışına çıkan oyuncuların, duvarlarını düzeltmek için bir el atmışlar. Düzeltmiş mi? Pek değil ama her zaman olmuyor yani iyi.

- Billboardlar güncellendi ve daha yeni dokulara sahipler.


Bilinmeyen Bey

GTA Online'a arka-planda eklenen ve haberdar edilmeyen güncellemeler, tam bu post'un yayınlandığı gün eklendi;

- Kaçırılan UFO'lar (4., 7., 9.), hatalar ilerlemeyi engellediği için herkes için fotoğraflanacak şekilde ayarlandı.
- Tuner Günlük ve UFO döngüsü kodu düzenli olarak güncellenir
- MOC/Avenger'da Caracara'nın modlanmasıyla ilgili bir sorun düzeltildi
- Facility'de olan Dupe Bugu düzeltildi, aynı şekilde Sprint Race Birleştirmesi hatası...
- Nightclub'un "satılabilir maddeleri" toplama görevinin bekleme süresini geçmeyi sağlayan hata düzeltildi.
- Opressor MK2 veya normal araçların Facility içinde modifiye edilebilir hale getiren hata düzeltildi.
- Orjinal Heist'lardaki Dupe Bugu düzeltildi. Artık random-random hatalı Heistlar için invite gelmeyecek ya da Otomatik görevlere bağlanmalarda bu sahte heistlar gelmeyecek.
- Freemode aktivitelerinde (açık dünya) 3x Para ve RP bulunuyor, Beast vs Slasher-Exotic Exports oyun modunda/yan görevinde 2x Para ve RP var.
- Beast vs Slasher (Katiller vs Canavar) oyun modunu tekrar eklediler. Eğer oynayamadıysanız, oynayabilirsiniz artık.
- Famine Maskesi, oyuna girdiğinizde otomatik olarak envanterinize eklenecektir. Ücretsiz kıyafet, yey!


Bilinmeyen Bey




YENİ LOS SANTOS DRUG WARS GÜNCELLEMESİ, GTA ONLINE'A 13 ARALIKTA GELİYOR!!

Hippieler, uy****rucu Satışları, Kendi uy****rucu Lab'ımız, Yeni İşletmeler, Yeni Silahlar, Yeni Skinler, Yeni Karakterler, Yeni Eşyalar. Hepsi 13 Aralık'ta GTA Online'da bizim ile olacak :)



Denizcankaya97

Yarın yeni update çıkıyor. Tahminler Drug Wars Update'in Nightclub DLC ve Bikers DLC arası tarzda bir güncelleme olacağı yönünde. Bir de bu hafta oyuna girenlere geçen haftalardaki oyunculara sunulan Heist Challenge'ın başarı ile tamamlanması karşılığında herkese bedava araç (eski tahomanın yeni versiyonu) verilecek. Bu hafta oyuna girenlerin bedava aracı kaçırmamalarını öneririm. 😆


Bilinmeyen Bey

GTA Online'a Giriş Artık Sağlanabiliyor!

Rockstar Games'in Support ve Twitter sayfalarında paylaşılan yeni GTA 5 güncellemesi, hilecilerin ya da bir diğer adıyla modderların GTA Online Deneyiminizi kanser hale getirmesini engelleyeceğini söylüyor.



Ancak unutmayın ki, Modderlar cin gibidir. Bu yüzden yinede Private ya da Solo Sessionlarda takılmaya devam edin... Çünkü modderlar illaki buna karşı bir çözüm daha üretecektir. Ancak GTA Online sanarım daha güvenli bir durumda...

Yukarıdaki Makaleye göre;

- Rockstar Games, Modderların farklı oyunculara çeşitli yollar ile sinir bozucu bir mesaj göndermesini engellediklerini söylüyor, farklı sessionlar (lobilerde) olsanız bile.

- Rockstar Games yine, Modderların 3. parti bir uygulama yardımı ile Hesabınızı, Karakter özelliklerini, İstatistiklerini, Levelinizi veya Paranızı değiştirmenizi sağlayan araçları daha da güçsüz hale getirmiş olduğunu söylüyor.