GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[0.3.7] Seventeen Roleplay ─ discord.gg/seventeen-rp

Başlatan premium, 07 Şubat 2026, 01:24:08

« önceki - sonraki »

Krips Je ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

premium

Seventeen Roleplay

Önsöz
Seventeen Roleplay, San Andreas Multiplayer platformunda, 0.3.7 sürümünde hizmet veren bir rol yapma sunucusudur. Oyunculara yalnızca rol yapmak değil, aynı zamanda Rockstar'ın GTA evreninden esinlenerek kurgulanmış özgün bir hikâye deneyimi sunar.

Sunucuda tüm olaylar, mekanlar ve karakterler Rockstar'ın GTA dünyasıyla uyumlu olacak şekilde tasarlanmıştır. Hikâyeler, GTA evrenindeki sert gerçeklikleri yansıtarak oyunculara yalnızca oyun değil, aynı zamanda sürükleyici bir "hikâye anlatımı" deneyimi yaşatır. Seventeen basit bir rol yapma sunucusundan öte, realizm temelli bir kurguyu esas alır. Ekonomi, suç dünyası, sosyal yaşam ve karakter gelişimi en ince ayrıntısına kadar gerçekçi bir biçimde ele alınır. Burada amaç, oyuncuların yalnızca karakterlerini canlandırması değil, aynı zamanda o karakterin hayatını, seçimlerini ve sonuçlarını San Andreas evreninin doğallığında yaşayabilmesidir.

Amacımız; karmaşık sistemlerden, gösterişten ve içi boş vaatlerden uzak, sade ve erişilebilir bir roleplay deneyimi sunmaktır.

Sunucumuz, Türkiye'de daha önce SA:MP üzerinde denenmemiş Rockstar Replacement tabanlı yol yapma sistemi ile farklı bir yapı sunar. Sürüm gereği ana oyuncu kitlemiz mobil kullanıcılar olup, bu doğrultuda stabil ve akıcı bir oyun deneyimi hedeflenmiştir. Oyun modumuz; "fazlası" değil, gerekeni sunar. Sistemlerimiz olabildiğince sade tutulmuş, her oyuncunun kolayca öğrenip kullanabileceği şekilde tasarlanmıştır. Oyuncuyu yoran detaylar yerine, rolü destekleyen bir altyapı önceliklendirilmiştir. Kolluk kuvvetleri ve devlet kurumları, Los Angeles temelli olup California standartlarına uygun şekilde yapılandırılmıştır. Bu sayede, SA:MP Türkiye topluluğunda daha önce sıkça karşılaşılmamış rollere ev sahipliği yapılması hedeflenmektedir.

"Son kale biziz", "SA:MP'i diriltiyoruz" gibi iddialı ama karşılığı olmayan söylemlerden özellikle kaçınıyoruz. Oyuncu sayısı ve sanal servet, sunucumuzda öncelik değildir. Burada kazanç; saatlerce meslek yapıp para kasmaktan değil, yaptığınız rolün niteliğinden gelir.

Sıkça Sorulan Sorular

-- Sunucuda para nasıl kazanılır?
Sunucumuzda klasik para kasma düzeni bulunmaz. Oyuncular, yaptıkları role, üstlendikleri sorumluluklara ve rol içindeki katkılarına göre kazanç elde eder. Özellikle işletmecilik, organizasyonlar ve rol bazlı faaliyetler ön plandadır. Ekonomi, rolü destekleyen bir araçtır.

-- Meslek sistemi var mı?
Sunucuda meslekler bulunmaktadır ancak zorunlu veya grind odaklı değildir. Meslekler, rolü desteklemek amacıyla tasarlanmıştır ve oyuncuyu uzun süreli kasmaya zorlamaz.

-- Neden bu sunucuyu tercih etmeliyim?
Çünkü burada oyuncu sayısı, para miktarı veya gösteriş değil; rol kalitesi ve sürdürülebilirlik ön plandadır. Gereksiz sistemler yerine, yaşayan ve gerçekçi bir dünya hedeflenmiştir.

Seventeen Roleplay Topluluk Discord Sunucusu
Son düzenlenme: 12 Şubat 2026, 21:38:07 premium

premium

Discord üzerindeki kanalların erişime açılması için ufak bir kitle hareketlenmesi bekliyoruz, discord sunucumuza katılıp gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

Discord url kısmı hatalı girilmiş, düzenlendi.
> discord.gg/seventeenrp
Son düzenlenme: 12 Şubat 2026, 21:38:20 premium

Feovac

Showroomdaki mapler çalıntı zaten bu sürüm için sıfır map yapmaya deymez o yüzden sizde haklısınız. Başarılar diliyorum. :helal:

Türkiye'nin #1 Numaralı Discord Hizmeti

premium

Merhaba, özel mesaj üzerinden konu hakkında dönüş sağladım. Olumlu yorumunuz için teşekkür ederim. Umarım bizi desteklersiniz. Haritalar çalıntı ya da sızıntı değildir, forum üzerinde paylaşılmış haritalar. Ek olarak bunu buradan belirtmek istedim, topluluk tarafından hırsız gibi gözükmek istemiyoruz.
Son düzenlenme: 07 Şubat 2026, 21:41:55 premium

Feovac

Kimse size hırsız demedi zaten çalıntı kelimesini yanlış anlıyorsunuz. Ben de seventeen-rp açsaydım benimde bu haritaları kullanma ihtimalim vardı. Zaten Side zamanı kullanmıştık ve iyi de olmuştu bizim için. Kimse yaydığı veya yaydırdığı bir şeyin başkası tarafından kullanılmasından rahatsız olamaz. Kurtlukta kanun düşeni yemektir, Sampda kanun yayılanı kullanmaktır.

Türkiye'nin #1 Numaralı Discord Hizmeti

haroldjackson

imza kalemle atılır

RaideNN

Bir discord sunucusunu inceleyim dedim tokenlere admin,tester rolü vermişsin sıfır bir discorda geçmeni tavsiye ederim başarılar.

premium

Discord sunucumuz tekrar aktif.

12.02 > Yetkili Takım Alımları
12.02 > Yasadışı Oluşum Başvuruları

>>> discord.gg/seventeenrp

XziiTriOzz

yeni piyasanın eski çocukları