GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
17 Kasım 2025, 22:27:41

...

Başlatan blowis00, 25 Aralık 2020, 17:39:34

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ayazcik

yönetim ekibi tecrübesiz ve bilgisiz, sunucu açılırken bile sorun yaşandı(17 denildi 17.40 ve hala açılmadı) ilerleyen dönemi düşünemiyorum bile kötü bir imaj var üzerinizde ve .tk'lı domaini düzeltmenizi öneririm, alıcaz gibi bahanelerin arkasına sığınmak yerine gidip alın kurun.

blowis00

Alıntı yapılan: Sowingwa - 26 Aralık 2020, 17:44:15
yönetim ekibi tecrübesiz ve bilgisiz, sunucu açılırken bile sorun yaşandı(17 denildi 17.40 ve hala açılmadı) ilerleyen dönemi düşünemiyorum bile kötü bir imaj var üzerinizde ve .tk'lı domaini düzeltmenizi öneririm, alıcaz gibi bahanelerin arkasına sığınmak yerine gidip alın kurun.

Forum bittiğinde .com olarak değiştirilecek. Firmadan kaynaklanan bir sorun nedeniyle sunucu açılışı ertelendi. Bahane yapmıoruz. Teşekkürler.
Son düzenlenme: 03 Ocak 2021, 15:02:57 blowis00

merddz

Alıntı yapılan: blowis00 - 26 Aralık 2020, 22:27:45

Forum bittiğinde .cok olarak değiştirilecek. Firmadan kaynaklanan bir sorun nedeniyle sunucu açılışı ertelendi. Bahane yapmıoruz. Teşekkürler.
"yapmıoruz.", firmadan kaynaklanan diyosunuz, sunucu aktif ama kilitli. Ne olsu çokmu hile geldi?

birazcik pawn birazcik web iste

blowis00

Alıntı yapılan: merddz - 27 Aralık 2020, 10:26:14
Alıntı yapılan: blowis00 - 26 Aralık 2020, 22:27:45

Forum bittiğinde .cok olarak değiştirilecek. Firmadan kaynaklanan bir sorun nedeniyle sunucu açılışı ertelendi. Bahane yapmıoruz. Teşekkürler.
"yapmıoruz.", firmadan kaynaklanan diyosunuz, sunucu aktif ama kilitli. Ne olsu çokmu hile geldi?

Sunucuda yapılan çalışmalardan yetkiler verilmemişti, yetkiler verilip sunucu açıldı.

Hispania

DİPNOT
Saçma saçma yorumlar yapmayın şu konulara. "Eleştiri" nin ne olduğunu bilmeden sadece bütün konulara sallama çabası içerisindesiniz. "Tutmaz" diye bir eleştiri söz konusu olamaz. Objektif bir şekilde sunucunun artılarını ve eksilerini belirtirsin ve Konu Sahibi de, belirttiğiniz eleştiriyi dikkate alarak ona göre düzenler. Eleştiri yerine konulara saçma bir şekilde saldırmaktan vazgeçin.

Tanıtım sade ve güzel gözüküyor. Sadece yazı kalın olduğundan göz yorulmasına sebep açıyor. Birazcık daha yazı boyutunu büyültürseniz bir sorun yaşanacağını sanmıyorum. Onun dışında bir sorun yok, başarılar dilerim.

Wreed

Klasik bir roleplay sunucusu bir sorun gözükmüyor, webden sonra gtamulti konusuna yönelseydiniz güzel olurdu. Başarılar dilerim.

blowis00

Alıntı yapılan: Hispania - 29 Aralık 2020, 10:44:45
DİPNOT
Saçma saçma yorumlar yapmayın şu konulara. "Eleştiri" nin ne olduğunu bilmeden sadece bütün konulara sallama çabası içerisindesiniz. "Tutmaz" diye bir eleştiri söz konusu olamaz. Objektif bir şekilde sunucunun artılarını ve eksilerini belirtirsin ve Konu Sahibi de, belirttiğiniz eleştiriyi dikkate alarak ona göre düzenler. Eleştiri yerine konulara saçma bir şekilde saldırmaktan vazgeçin.

Tanıtım sade ve güzel gözüküyor. Sadece yazı kalın olduğundan göz yorulmasına sebep açıyor. Birazcık daha yazı boyutunu büyültürseniz bir sorun yaşanacağını sanmıyorum. Onun dışında bir sorun yok, başarılar dilerim.

Teşekkür ederiz. :)

Alıntı yapılan: Wreed - 29 Aralık 2020, 12:50:22
Klasik bir roleplay sunucusu bir sorun gözükmüyor, webden sonra gtamulti konusuna yönelseydiniz güzel olurdu. Başarılar dilerim.

Konuyu güncelleyeceğim. Teşekkür ederiz. :)
Son düzenlenme: 03 Ocak 2021, 16:21:03 Coiner

baum224

İlk açılış 30-35 kişi bakım sonrası 20-25 kişi en son 8 kişi komik..
.

to greatest marina reborn

Sawyer

Benim modumu çalıp kullanmanız sonrada beni banlamanız adamlık değil hakkım haram olsun.

Nitro Roleplay Sahibi -Sawyer

Artık bu kardeşiniz RageMP de daha mutlu SA:MP ile ilgilenmiyor.

Radless

"Life's too short to hold grudges."

Hispania

Alıntı yapılan: JuniorBull - 01 Ocak 2021, 18:45:10
.

Her konuya sallayarak kendi sunucunun ismini kirletiyorsun. Komedisin.

ibrahimkk

Alıntı yapılan: Sawyer - 01 Ocak 2021, 23:37:25
Benim modumu çalıp kullanmanız sonrada beni banlamanız adamlık değil hakkım haram olsun.

Nitro Roleplay Sahibi -Sawyer

Sen developer olarak yönetim ekibindeydin ve atıldın senin modunu çalmış olamayız.

DracDonix

Alıntı yapılan: Hispania - 02 Ocak 2021, 01:06:55
Alıntı yapılan: JuniorBull - 01 Ocak 2021, 18:45:10
.

Her konuya sallayarak kendi sunucunun ismini kirletiyorsun. Komedisin.

Bu iletiden sonra yanlış anlamayın ama sunucu çok dayanmaz. :(

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)