GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
17 Kasım 2025, 22:27:33

...

Başlatan blowis00, 25 Aralık 2020, 17:39:34

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Papaz

Başarılar dilerim. Konu altına tutmayacak yazan arkadaşlara itibar etmemeniz daha iyi olur. Sonuçta her konunun altına tutmaz yazıyorlar.

dex_

gelecek göremiyorum, yönetim ekibi bilgisiz lowrp çok saçma proje olmuş silah hilesi vb. geçiyor, ruhunuz duymuyor.

Alıntı yapılan: Switch - 01 Ocak 2021, 23:37:25
Benim modumu çalıp kullanmanız sonrada beni banlamanız adamlık değil hakkım haram olsun.

Nitro Roleplay Sahibi -Sawyer

victim senin modun olmaz bu bir, mod seninse daha çok gelişmen gerekiyor burda kimseye hakkını haram edemezsin

Son düzenlenme: 08 Ocak 2021, 09:01:25 dex_ Sebep: flood iletiler birleştirildi.
yorma kendini, bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin
discord : officer down#0009

blowis00

Alıntı yapılan: DracDonix - 02 Ocak 2021, 13:28:59
Alıntı yapılan: Hispania - 02 Ocak 2021, 01:06:55
Alıntı yapılan: JuniorBull - 01 Ocak 2021, 18:45:10
İlk açılış 30-35 kişi bakım sonrası 20-25 kişi en son 8 kişi komik..
.

Her konuya sallayarak kendi sunucunun ismini kirletiyorsun. Komedisin.

Bu iletiden sonra yanlış anlamayın ama sunucu çok dayanmaz. :(

Açılışta firmadan kaynaklı aksaklıklardan biraz oyuncu kaybımız oldu, yorumun gönderildiği gün sunucu bakımdan çıktı ve çıktığı gibi sunucuya giren kişilerdi, bakımdan çıktıktan kısa süre sonra normalleşmeye başladı. Çarpıtarak yansıtılan bir yorum. Sunucuyu toparladık sayılır tekrardan kitlemize ulaştık ve ilerlemeye devam ediyoruz.

Alıntı yapılan: dex_ - 03 Ocak 2021, 12:13:28
gelecek göremiyorum, yönetim ekibi bilgisiz lowrp çok saçma proje olmuş silah hilesi vb. geçiyor, ruhunuz duymuyor.

yorma kendini, bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin
discord : officer down#0009

Kimsenin hakkını yemiyoruz, emek verdiğimiz projeden adam çekmeye çalıştığın için yasaklandın. Yeterli mi?
Bizi sorgulayan kişinin sen olduğunu öğrendiğim zaman hiç şaşırmadım. Bu şekilde ilerlemeye devam et.

Alıntı yapılan: Papaz - 02 Ocak 2021, 16:29:37
Başarılar dilerim. Konu altına tutmayacak yazan arkadaşlara itibar etmemeniz daha iyi olur. Sonuçta her konunun altına tutmaz yazıyorlar.

Teşekkür ederiz, o kişileri gayet iyi tanıyoruz ve çok önemsemiyoruz. İyi forumlar.

Alıntı yapılan: Radless - 02 Ocak 2021, 00:08:53
Başarılar

Teşekkür ederiz, iyi forumlar.

Alıntı yapılan: HakanUnique - 02 Ocak 2021, 00:52:51
Başarılar.

Teşekkür ederiz, iyi forumlar.
Son düzenlenme: 03 Ocak 2021, 16:18:12 Coiner Sebep: Flood iletiler birleştirildi.

DracDonix

Alıntı yapılan: Hwang
• Başarılar dileyen üyelerin iletilerini teker teker alıntı yapmak yerine, tek ileti altında toplamanız gereklidir.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

baum224

Sunucu sahibi Furkan Ulaş sunucu modunu sattı ve bu mod benim elime geldi modu kurup denedim ve daha sonra Rylex Roleplay sunucusuna girip moda bakındım 1'e 1 aynısıydı peki ya ben bu modu yaysam bana ne yapabilirlerdi ki?

to greatest marina reborn

Furkanulas

Alıntı yapılan: JuniorBull - 03 Ocak 2021, 16:02:41
Sunucu sahibi Furkan Ulaş sunucu modunu sattı ve bu mod benim elime geldi modu kurup denedim ve daha sonra Rylex Roleplay sunucusuna girip moda bakındım 1'e 1 aynısıydı peki ya ben bu modu yaysam bana ne yapabilirlerdi ki?
Güzel yalancısın modu sana sattığım felan yok yalan söylemeyi bırak kendi sunucun tutmadı şimdi diğer sunuculara saldırıyorsun xd SUNUCU MODUNU KİMSEYE SATMADIM.

Code is like humor. When you have to explain it, it's bad.

Lloyd

OnlySimon

Alıntı yapılan: JuniorBull - 03 Ocak 2021, 16:02:41

Öhm öhm Unique öhm

karabalik

Sunucu açılmadan önce arkadaşlarımız ile sunucunun kurucusu ile konuşmaya başladık,
kurucuya sorduğumuz " Sunucuda hile koruması var mı? airbreak veya tp gibisinden, yani loglara falan yansıyor mu? " sorusuna kurucu şu cevabı verdi " Hmm, koruma var galiba evet " dedi.

Adminler ve kurucular birden ailevi bir şekilde size küfür etmeye başlayabilir.

Sunucunun kurucusu 14 yaşında, hiç bir şeyden anladığı yok.

Sunucunun helperi birden ailevi ve dini bir şekilde küfür ediyor, yediği ceza 50 dakika. ( 5 dakika sonra kaldırdılar jaili o ayrı :) )

Sunucunun forumu bile yok, neden 2 haftadır forum açmıyorsunuz dedim birden ailevi küfür yedim.
Sunucunun adminlerinin üslubunu görüyorsunuz altta ki fotoğrafta.

Sunucunun kurucusu " Türkçe konuşmayı öğren de gel " dedi ve kendisinin türkçesi tam olarak alttaki gibidir.

Kısacası bu sunucuda oynanmaz ve rol yapılmaz, keşke şu tarz tipler sunucu açmasa da gerçekten iyi kurucuların önü açılabilse, bu tipler yüzünden iyi kurucuların da önü kapanıyor.

Oner

Bu sunucu 35 kişi çekiyor ya, böyle kitleye yazıklar olsun artık ne diyeyim. Biraz rol kültürüne sahip, deneyimli, uğraşan yöneticilerin olduğu, kalitenin olduğu yerlere gidin. Bu ne ya? Önüne gelen makine alıp sunucu açıyor, birde 35 kişi çekiyor. 10 kişi çekemeyen ne projeler vardı..
Son düzenlenme: 08 Ocak 2021, 05:46:07 Oner
Discord: Ascendency#7970

ayazcik

Ne iş, sunucuya 30 kişiyken giriyorum ve bir bakıyorum etrafta adam yok! Yemekte yiyebiliyor olabilirler, sunucuda bir saat geçirdim ve öğrendiğim şeyler şunlar;

Sunucuda hiç bir adam yok 30 kişi olmasına rağmen eğer sunucu sahibi ekip üyelerine raksamp ile bot atmalarını söylemedilerse tabii.

Sunucuyu kendi aralarında eğlenmek için ve helper yetkisiyle bile mutlu olabilen kişilerle rol yapmak için açmışlar.
En önemlisi, dm gibi bir kural ihlaline uğrarsanız kendinizi savunma hakkınız yok size dm atan kişi yönetimden birinin arkadaşı ise bu durumda siz bile ban yiyebilirsiniz aman dikkatli olun türkiyenin en iyi sunucusu Rylex'ten ban yemeyin başka roleplay yapacak bir yer bulamazsınız.

Ayrıca, sunucuda anarşist bir yönetim hakim yetkililerin canını sıkarsanız ban yeme ihtimaliniz oldukça yüksek bu yüzden haksız olsanız bile yetkililere baş kaldırmayın aman ha, sonra adınız çıkmasın ekip içinde dedikodunuzu falan yaparlar aman.
Sunucuda yüksek yetkili bir arkadaşın referansları baya iyi ama hala çöp modlar kullanıyor ve forum açmamışlar, bu arkadaş 19'da, ls-rp türkiyede developer, ls-rp io'da admin 2 görevinde bulunuyormuş daha neler!

Kısacası yetkililerin davranışları ve ilgisizlikleri hem kendi sunucularını ve sampın görünümünü kötülüyor ayrıca bir yandan anti kitle topluyorsunuz bu sunucu yüzünden gelecekte kötülük yaptığınız kişiler sunucu açtığında sizi orada barındırmayacaklarından eminim çok toxic insanlarsınız yinede başarılar :)

Gaviria

Sunucuya sobeitle girdim, her tarafı en ince yerine kadar aradım. Sonuç 1 kişi buldum, 12 kişiden sadece 1 kişi bot değil be birader.