GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Jizzy Roleplay - 80.93.220.78:7777 [AKTİF!]

Başlatan Cowingwa, 10 Aralık 2020, 13:16:27

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Jizzy

Alıntı yapılan: dreamer - 19 Aralık 2020, 13:46:59
anaya söven bir yönetim, hakanunique kadar boş insanlar.

bruuuuh kapanır.

Küfür ettiğimin arkasındayım ettiysem bir sebebi vardır kardeşim kimseden saklım yok benim.
Senin youtube üzerinden bulduğun altyapılardan bastığın tokenlerle odalara attığın spamlar sadece bir IQ düşüklüğü bunu sana söylemiştim şimdi gelip konumu karalamaya çalışıyosun yazık...

kumite

Alıntı yapılan: Jizzy - 19 Aralık 2020, 13:55:46

bruuuuh kapanır.

Küfür ettiğimin arkasındayım ettiysem bir sebebi vardır kardeşim kimseden saklım yok benim.
Senin youtube üzerinden bulduğun altyapılardan bastığın tokenlerle odalara attığın spamlar sadece bir IQ düşüklüğü bunu sana söylemiştim şimdi gelip konumu karalamaya çalışıyosun yazık...
odalara attığım spamlar, youtube üzerinden bulduğum altyapılardan bastığım tokenler?
kanıt atsana ya. adama bak 40 yıllık asker arkadaşım sanki beni benden iyi tanıyormuş gibi konuşuyor birde, dediğim gibi;
2adam1 teğmen allah konusuyo şatsfire.
patron iznin olursa tekerleri alayım?
patron izin verdi rescue cikabilir.z

Cowingwa

Alıntı yapılan: dreamer - 19 Aralık 2020, 14:11:46

bruuuuh kapanır.

odalara attığım spamlar, youtube üzerinden bulduğum altyapılardan bastığım tokenler?
kanıt atsana ya. adama bak 40 yıllık asker arkadaşım sanki beni benden iyi tanıyormuş gibi konuşuyor birde, dediğim gibi;

Dine saygın yoksa bizim konumuzu kirletme kardeşim, yorumunuz için teşekkür ederiz konuyu kapat.

Alıntı yapılan: dreamer - 19 Aralık 2020, 13:27:48
Mapleri showroom veya maps başlığın da paylaşmak yerine sistemlerde paylaşmak :D? VAV.
Sanırım artık maplerde bi sistem.

MAP'ler ve sistemler Discord'da spoiler kısmında paylaşılıyor öncellikle bunu diyeyim. Konumuzda MAP'ler ve sistemler demişsim ve MAP'leri sistemleri paylaşmışsım ikisinide aynı yerde paylaşmayı tercih ettik.
Son düzenlenme: 19 Aralık 2020, 15:48:45 Cowingwa

kumite

Alıntı yapılan: Cowingwa - 19 Aralık 2020, 15:45:59
Alıntı yapılan: dreamer - 19 Aralık 2020, 14:11:46

bruuuuh kapanır.

Dine saygın yoksa bizim konumuzu kirletme kardeşim, yorumunuz için teşekkür ederiz konuyu kapat.

Alıntı yapılan: dreamer - 19 Aralık 2020, 13:27:48
Mapleri showroom veya maps başlığın da paylaşmak yerine sistemlerde paylaşmak :D? VAV.
Sanırım artık maplerde bi sistem.

MAP'ler ve sistemler Discord'da spoiler kısmında paylaşılıyor öncellikle bunu diyeyim. Konumuzda MAP'ler ve sistemler demişsim ve MAP'leri sistemleri paylaşmışsım ikisinide aynı yerde paylaşmayı tercih ettik.
Dine saygıyı önemsiyorsan, o halde Senior Adminlerinin milleti gruba çekip allaha kitaba sövmesini göz önünde bulundur, patron.
patron izin verdi rescue cikablrz.

Leviathan

Başarılar dilerim, umarım dilediğiniz gibi olur.

Okuyabilirseniz her insan bir kitaptır.

Athena Roleplay - Roleplay'da Yeni Bir Çağ!
Discord: https://discord.gg/yx3w4fx
Forum: www.athena-roleplay.com

Cowingwa

Alıntı yapılan: Leviathan - 19 Aralık 2020, 19:44:06
Başarılar dilerim, umarım dilediğiniz gibi olur.

Yorumunuz için teşekkürler.

Cowingwa

Hey, millet Jizzy Roleplay bu gün 17:30'da BETA dönemi ile aktif!
Sunucu IP: 80.93.220.78:7777 [17:30'da AKTİF!]
17:30 görüşürüz, Jizzy Roleplay oyuncuları.
NOT: BETA'da bug yapanların hesapları sıfırlanacaktır eğer bize bildirmiyorlarsa banlanacaklardır, bug yapmayanlar veya bug bulupta söylüyenlerin hesapları sıfırlanmıyacaktır.

Cowingwa

Sunucunun 2. Gününde yeni bir rekor kırdık rekor 23 bizimle olan herkese teşekkürler, SS'i ekliyeceğim.

Cowingwa

Konu kilitlenebilir Kurucu durduk yere bizi banladı veya sunucuyu sildi bilgimiz yok, o yüzden ekipten ayrıldk ekipte artık yokum. Bizimle olan herkesi, Rylex Roleplay'e bekleriz ekipçe oraya başladık.