GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

[VPP] Vista Police Pursuit [discord.gg/KMAFfNtDeY] - [2026 Geliyoruz]

Başlatan Goddie, 03 Ocak 2022, 01:47:50

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ajeX

Hızlı indirme sunucuları (Fast Download Server's) çalışmaları
Artık sunucu modellerini çok hızlı bir şekilde indirerek sunucumuza dahil olabileceksiniz.

Hasar düzeltmeleri & Fight süresi arttırma çalışmaları.
Hasarlar belirli düzeylerde azaltıldı, fight süreleriniz artık biraz daha keyifli geçecek. (Çoğunluk istediği için uygun noktayı bulmayı denedik.)

Yeni sistem - Aksesuar
Aksesuar sistemi geldi. (Şu an için oyundan çık gir attığınızda aksesuarlarınız silinecek. (/aksesuar))

Can & Zırh & Isim göstergesi güncellemesi
Artık isim göstergeleri (nametag) kaldırıldı artık SA:MP'ın kendi isim göstergesi kullanılacak, bu sayede vuruşlarınızı daha rahat hissedebileceksiniz.

Giriş & Kayıt - Rework & Revize
Giriş sistemi & Kayıt Sistemi & Whitelist Bildirgesi sistemi tamamen revize edildi.
Artık aramıza yeni katılacak oyuncularımız sunucuya kayıt olmakta daha rahat olabilecekler, bunun için görsel / sistemsel düzenlemeler yaptık. (Görüntüleri aşağıda vermiş olacağız.)

Revize bildirisi
Sunucuya giriş sistemi tamamiyle revize edilerek girişe, müzik & giriş görseli eklendi.

Multi account hileci & sabote etmeye çalışan kişiler için çalışmalar
Multi account & hilecileri tespit edebilmek adına güncellemeler, özel veri kayıtları & log sistemleri yapıldı. (Görüntüleri aşağıda vermiş olacağız.)

Diğer düzeltilen, tekrar eklenen, bildirilen hata gidermeleri.
- Bildirilen, oluşan, yetkili ekibimizin tespit ettiği tüm buglar(sorunlar) çözüldü.
- Yetkili komutu olan /spec ile ilgili yeni sistemlerle çakışan hatası düzeltildi.
- Sunucudaki çoğu hareketler artık loglanıyor, oluşabilecek tüm sorunlar için yeteri kadar logumuz artık bulunuyor.
- Yeni hasar sistemiyle beraber arabadan beanbag alıp driveby ile sıktığında suçlulara hasar verebiliyordun, düzeltildi.
- Car Ramming & Heli Blading yeni sistemle beraber askıya alınmıştı tekrar engellendi.
- Bina sistemiyle ilgili oluşan bir sorun düzeltildi.
- Artık suçlular taser/beanbag ile vurulduğunda lobiye ayrılamayacak.
- Birkaç yeni yetkili komutu eklendi.
- Eğer 13.000 ile 20.000 arasında skorunuz var ise polis rütbeniz gözükmüyordu, düzeltildi.
- Bazı ufak yetkili komutlarındaki & oyuncu komutlarındaki sorunlar düzeltildi.
- Yeni araç modelleri eklendi, bazılarının skor ve token değerleri tekrar gözden geçirilerek düşük skorlulara imkan tanındı.

Discord adresi: Tıkla

Goddie

Sevgili oyuncular herkese tekrardan selam!

Günümüz olaylarından dolayı tüm herkes gibi bizlerde yeterince üzgünüz, kafanızı çevirdiğiniz her yerde şu anki yaşadığımız durum olduğunun da farkındayız bu durumu bizler de yaşıyoruz, bu açılış umarım gün içerisinde en azından birazda olsun kafanızı dağıtıp kendinizi iyi hissettirmeyi başarır.

Vista Community, yeni açılacak meslek sunucusu hakkında bilgi
Vista Police Pursuits olarak, komunitemizi büyütüp bir eğlence sunucusu daha açıp sizlere daha farklı kafa dağıtmanızı sağlayacak yerler sağlamak istedik, bu sebeple Vista Community olarak VISTA MESLEK SUNUCUSU yarın(12.02.2023) saat 14.30'da sizlere kapısını açacaktır hemen ardından takip eden Vista Police Pursuits yarın(12.02.2023) saat 18:30'da sizlere kapısını açmış olacaktır bu süre zarfında Police Pursuits sunucumuz bu gece(04:00)'da whitelist başvuruları için açık olacaktır, girip başvurularınız yollayıp whitelist alabilirsiniz ancak 18:30'a kadar sunucunun lobilerine erişiminiz kapalı olacaktır.

Meslek sunucusu ve Police Pursuits hakkında
Meslek sunucusunun ve Police Pursuits sunucusunun yetkili kadroları aynı olmayacaktır bu nedenle hangi konseptteki sunucumuzda oynuyorsanız o sunucunun yetkililerini görüntülemek için discord sunucumuzda bulunan aşağıdaki iki kanala göz atabilirsiniz.
Police Pursuits: police-pursuits-team
Meslek Sunucusu: meslek-sunucusu-team

Herkese sağlıklı, yakınlarıyla iyi bir vakit geçirebileceği gün diliyoruz ve açılışımıza tüm oyuncularımızın desteğini bekliyoruz. https://discord.gg/MxK2pHXc

Goddie

📢 Durum Güncellemesi

Uzun bir aranın ardından topluluğumuzu yeniden bir araya getirmek için çalışmalarımız devam ediyor.

Şu anda sunucu tarafında kadro yerleştirmeleri, sistem düzenlemeleri, optimizasyonlar ve çeşitli geliştirmeler üzerinde çalışıyoruz. Hedefimiz, geçmişteki deneyimi korurken daha sağlam ve daha kaliteli bir oyun ortamı sunmak.

Bu süreçte açmış olduğumuz Discord sunucusunda toplanmaya başladık. Yeniden açılış sürecini yakından takip etmek, gelişmelerden haberdar olmak ve topluluğun ilk üyeleri arasında yer almak isteyen herkesi Discord sunucumuza bekliyoruz.

🎖️ Açılışa kadar bizimle kalan üyeler belirli dönemlerde dağıtılacak özel destekçi rollerine sahip olacaktır.

🎁 Ayrıca sunucu açıldığında erken dönemde aramızda bulunan oyuncular özel başlangıç ödülleri ve çeşitli avantajlarla oyuna başlayacaktır.

Yıllar sonra yeniden aynı çatı altında buluşmak isteyen herkese kapımız açık.

Bu daha başlangıç. 🔥

Discordumuza hemen katıl! https://discord.gg/KMAFfNtDeY

Krips Je

"Без багов нет прогресса."

Goddie

Alıntı yapılan: Krips Je - 30 Mayıs 2026, 15:31:09
150 kişiye modu sattıktan sonra bendir;

Kardeşim modu kullanması amacıyla sadece Matite'ye verdim cüzi bir ücret karşılığında 2023 de falan onun dışında kimseden ne bir ücret ne de kullanması için modu verdim her iletinde ben bu camiaya şöyle şeyler kattım böyle şeyler kattım diyorsunuz ya milleti karalamaktansa camia adına güzel gelişmelere ya sessiz kalın ya da güzel ileti gönderin geçin boş boş yorum yapıp insanlara algı yapmayın, paraya ihtiyacı olan insan değilim sunucunun açılış amacı da para değil camianın aktifliğine renk katar belki diye yapılan bir geri dönüş. Modumu satmış ya da rellemiş olsaydım emin ol şu anda 80 tane klon oynanan pp sunucusu görürdün. :)

Matite dışında biriçıkıpta mod bende var ben satın aldım parasını da verdim diyipte bu yoruma bana kanıtlarıyla atacak olan varsa verdiği para kadar bi o kadar geri ödeme yapıcam.

Kaldı ki Matite(Okan) abimiz de bizim can ciğer abimizdir modu satarken herhangi birinin eline geçmemesi ve verilmemesi konusunda da sıkı bir anlaşma yaparak verdim, sizin gibi leş insanlara ben modumu dağıtır mıyım? Parayla bile vermem bırak modu çöp bile vermem, eski iletilerime bakarsan satış için yazdığımda bile önce platformda mimlenmemiş kişiler diye de belirtmişim zatne sonrasında Okan abimiz talip olunca ona verdim, aynı modun 565 tane klon sunucusu olmasını sevmiyorum bu nedenle piyasaya dolaşıma hiçbir şekilde sokturtmadım. Hoşuna giden özleyen varsa discord sunucumuza davetli gelir girer oynar açılınca.
Son düzenlenme: 30 Mayıs 2026, 19:26:40 Goddie

LORDBARON51

Meyve veren ağacı koruyunuz yoksa yiyeceksiz ve gölgesiz kalırsınız.
                                             SİNCE 2016
                                                 SAGO

Krips Je

Alıntı yapılan: Goddie - 30 Mayıs 2026, 19:17:53
150 kişiye modu sattıktan sonra bendir;

Kardeşim modu kullanması amacıyla sadece Matite'ye verdim cüzi bir ücret karşılığında 2023 de falan onun dışında kimseden ne bir ücret ne de kullanması için modu verdim her iletinde ben bu camiaya şöyle şeyler kattım böyle şeyler kattım diyorsunuz ya milleti karalamaktansa camia adına güzel gelişmelere ya sessiz kalın ya da güzel ileti gönderin geçin boş boş yorum yapıp insanlara algı yapmayın, paraya ihtiyacı olan insan değilim sunucunun açılış amacı da para değil camianın aktifliğine renk katar belki diye yapılan bir geri dönüş. Modumu satmış ya da rellemiş olsaydım emin ol şu anda 80 tane klon oynanan pp sunucusu görürdün. :)

Matite dışında biriçıkıpta mod bende var ben satın aldım parasını da verdim diyipte bu yoruma bana kanıtlarıyla atacak olan varsa verdiği para kadar bi o kadar geri ödeme yapıcam.

Kaldı ki Matite(Okan) abimiz de bizim can ciğer abimizdir modu satarken herhangi birinin eline geçmemesi ve verilmemesi konusunda da sıkı bir anlaşma yaparak verdim, sizin gibi leş insanlara ben modumu dağıtır mıyım? Parayla bile vermem bırak modu çöp bile vermem, eski iletilerime bakarsan satış için yazdığımda bile önce platformda mimlenmemiş kişiler diye de belirtmişim zatne sonrasında Okan abimiz talip olunca ona verdim, aynı modun 565 tane klon sunucusu olmasını sevmiyorum bu nedenle piyasaya dolaşıma hiçbir şekilde sokturtmadım. Hoşuna giden özleyen varsa discord sunucumuza davetli gelir girer oynar açılınca.

Ben çevre duyumuyla ilgili yazdım sana bro. 2025'te etraf PP'lerle doluydu, ufak bir hatırlatma. O dönemde kimle konuşsam "Vista PP modunu satayım istersen" ya da "Vista PP modunun geliştirilmiş hali" diye pazarlamaya çalışıyordu.

"Boş boş yorum" dediğin şey bir eleştiri. Git modunun kimlerin localinde, C diskinde, D diskinde arşiv olarak durduğunu bir kontrol et.

Camia konusuna gelirsek, öyle şeyler yaptım böyle şeyler yaptıma gelince, forumda kulağı gözü olan herkes GTAMulti'nin ölmemesi adına ne kadar çabaladığımı gördü ve görüyor. Az biraz araştırsan benim o iletiyi neden yazdığımı da anlardın.

Alıntı yapılan: Goddie - 30 Mayıs 2026, 19:17:53
sizin gibi leş insanlara ben modumu dağıtır mıyım? Parayla bile vermem bırak modu çöp bile vermem,

Alt:V'den tut, RAGE:MP, SA:MP ve FiveM'e kadar bu dört platformda da senin modundaki sistemlerin görmediği sistemleri yazmış birisiyim. leş insan, leş kargası dediğin adam, oturup modundaki sistemleri en ince detayına kadar analiz eder, mantığını çözer ve isterse benzerini baştan yazar. O yüzden insanları küçümsemeden önce kiminle konuştuğuna biraz dikkat et. kimi küçümsediğine biraz dikkat et.

Başarılar. :serefe:

"Без багов нет прогресса."

Goddie

"Boş boş yorum" dediğin şey bir eleştiri. Git modunun kimlerin localinde, C diskinde, D diskinde arşiv olarak durduğunu bir kontrol et.
Kimlerin localinde kimlerin C diskinde söylesene, V:PP modu diye millete boş modları editleyip satmışlar benim modumu benden habersiz kim kime satıp vermiş ortaya laf atıyorsun milletin o demiş bu demişleriyle gelip burda konuşuyorsun iletilerini inceledim millete küçüksün daha yolun var falan yazıyorsun kalk git biraz çalış yazın da hayatı gör boş boş oturupta yok rage mpmiş yok sampmış falan boş işlerle uğraşma kardeşim benimki hobi zamanında emek verip yaptığımız şeyi tekrardan canlandırmak istedik.

Ben çevre duyumuyla ilgili yazdım sana bro.

İşte boş konuşmak için konuşuyosun yapma bi kalite edinmek istiyorsan millete o bunu demiş bu bunu demiş demiceksin yol göstericeksin büyük rolüne giriyosan gereksiz polemik yaratmıcaksın kardeşim.

Camia konusuna gelirsek, öyle şeyler yaptım böyle şeyler yaptıma gelince, forumda kulağı gözü olan herkes GTAMulti'nin ölmemesi adına ne kadar çabaladığımı gördü ve görüyor. Az biraz araştırsan benim o iletiyi neden yazdığımı da anlardın.

Ben senin iletinin içeriğine laf etmedim onu bile anlamamışsın ki sen öyle iletileri atıp sonrasında SA:MP'ta önceden belirli bir başarı yakalamış kaliteli bir projeyi tekrardan açacağımızı duyurduğumuz gibi gelip böyle boş boş algı yaparak projeyi karalaman yaptığın tüm iyilikleri çöpe atar kardeşim, yapma tavsiyem.

Alt:V'den tut, RAGE:MP, SA:MP ve FiveM'e kadar bu dört platformda da senin modundaki sistemlerin görmediği sistemleri yazmış birisiyim. leş insan, leş kargası dediğin adam, oturup modundaki sistemleri en ince detayına kadar analiz eder, mantığını çözer ve isterse benzerini baştan yazar. O yüzden insanları küçümsemeden önce kiminle konuştuğuna biraz dikkat et. kimi küçümsediğine biraz dikkat et.

Kardeşim sen daha sunucu işlerini bilmezken biz bu işlerin içinde fink atıyoduk sana şimdi oturup burda CV dökmemin lüzmu yok sen kimsin de seni küçümsediğime dikkat edicem oyun içerisinde oyun sunucusu kodlayan çocuksun yeteneğin vardır vaktin vardır öğreniyorsundur eyvallah bizede zamanında heyecanlı eğlenceli geliyordu bu işler ancak gerçek hayata karıştığında umarım burdaki yazdıkların kadar hünerlerin vardır veya fazlası vardır da belki 40-45 bin lira maaş verirler oturup bir şeyler geliştirmeye çalışırsın. :)

Başarılar. :serefe:

O kadar konuş konuş ben söyledikten sonra başarılar de. Samimiyetsizsin antipatik bi çocuksun, klişe olan ailen biraz ilgi versin diyeceğim ama bence o yaşı geçtin bunun sebebi aile değil boş beleş vaktinin çok olması ve buralarda gelip enerjini dökmen.

Her neyse kardeşim uzatıp da daha fazla kirletmeyelim konuyu derdin varsa gelir discorduma yazarsın veya Ö.M yoluyla yazarsın umarım yazdıklarımı anlamışsındır, algılarını açmak için hepsini tek tek alıntılayıp yazdım. Sana daha fazla bir şeyler yazıpta daha fazla yerin dibine gömmek istemiyorum, ben bu platformda neredeyse 15 sene çürüttüm senin o ucuz "eleştiri" altındaki kinayelerinin üstüne işer sana yediririm.

He bu arada gerçekten ölmüş bir platform olmasaydı ve bu işi ciddili tekrar geri döndürecek olsaydım seni muhatap bile almaz yorumuna cevap vermezdim, çok cahilsin senin de dediğin gibi önünde daha çok zaman var öğrenirsin ama önce saygı görmek için saygı göstermeyi öğrenmen lazım.
Son düzenlenme: Dün, 05:05:38 Goddie