GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
22 Ocak 2026, 08:50:15

[Z]Group

Başlatan CitadeL, 01 Haziran 2020, 10:10:37

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

trabzon

Oyun modunun anti hile yapısı sıfır. Bu dönemde çok suistimal edilir. Başarılar.

Gorkem.

Başarılar.

_Code

SA-MP'ta oynadığım ilk server :) (2010 olması lazım)

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

xT_9000

:D  :D  :D  :D

https://www.twitch.tv/xt_9000

Map Hakkında Yardımcı olacak videolar için:
https://www.youtube.com/musabcayli

CitadeL

CitadeL

devilhunter

Hiçbir zaman eskisi gibi olmayacak. Freeroam kitlesi 2016'dan sonra ölmeye başladı. Başarılar yine de, çok sevdiğim bir ortamdı.

UZAYLI

Ağlamıyorum, sadece gözüme toz kaçtı :(

Xchatt

Mod çok eksik bence 2020 yılına göre bence , hosted tab alınırsa güzel şeyler olabilir :)

Sa-Mp 2014-2020

RapidFire

O zamanlara hiç denk gelmedim, SA-MP'a 2014 yılında başlamıştım.
Sunucunuzun adını o kadar çok duydum ki... Duyduğum herkes övgüyle bahsetti.. Tek bir kişiden "Z Group şöyle bot basıyormuş, böyle adaletsizlik yapıyormuş" diye duymadım hiç kimseden...
Duyduğum kadarıyla Sunucu 300 Kişiyken /banall yapılmış bir yetkili tarafından, O komut yapılmasaydı şu an belki de Bütün SA-MP Türkiye'yi siz yönetiyordunuz...
Başarılar... :(
Son düzenlenme: 16 Haziran 2020, 21:14:27 RapidFire Sebep: Edit işte krdşm

Radless

Hala daha freeroam kitlesi öldü diyenler var :kahkaha2:

"Life's too short to hold grudges."

Hybris

Sene 2010 Samp ı ilk defa indirmişim o internet sekmesinde rastgele sunucu seçip girdiğim sunucu ve o renkler oyunun çok işlevli olmasıyla 1-2 yıl boyunca hiçbir sunucuya girmeyip bu sunucuda oynadım sonra bilgisayara format atınca oyun falan silindi tabi o zamanlar orta okula gidiyorduk bilgisayarda oyun falan indirmeyi bilmiyorduk internet kafeden usb ye atıyorduk yıllaar yıllaar...
Zamanında çok popülerdi etkinliklerde 100 kişi falan oluyordu animatörler gerçekten çok yaratıcıydı

xPesimist

2 3 ay takılıp sampı bırakmıştım güzel ortam, ancak şarkılar tiner çekip söylenmiş gibi.

Caner K.

Alıntı yapılan: xPesimist - 20 Haziran 2020, 22:30:01
2 3 ay takılıp sampı bırakmıştım güzel ortam, ancak şarkılar tiner çekip söylenmiş gibi.

ajkflslflwg haklı ileti

Symbolsong

SA-MP'ta çok vakit geçirmedim ama bu sunucuda 2011-2012 yıllarında takıldığımı hatırlıyorum. Başarılar dilerim.