GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

CNR- ALFA Hırsız Polis SF~LV Sunucusu samp.ALFA-hp. <Since>2016

Başlatan HELLBOY, 11 Şubat 2018, 17:31:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HELLBOY

Alıntı yapılan: blody - 10 Ocak 2020, 10:30:15
Alıntı yapılan: HELLBOY - 08 Ocak 2020, 16:23:41
Alıntı yapılan: DracDonix - 05 Ocak 2020, 21:58:58
Güzel günler görmeye devam etmeniz dileği ile :)
Teşekkür ederiz yıllık güncellemelerimiz devam ediyor.Türkiyenin en gelişmiş hırsız polis sunucusu olarak ister forum açısından ister discord ister sunucu bakımından konsepti dahada geniç bir yenilik sistemlerimizde devam ettiriyoruz sizler var oldukca sunucumuzun 4 yılı daha var diyebiliriz.
Türkiyenin en gelişmiş hırsız polis sunucusu derken :D ben en son sampı bıraktığımda bu mod vardı nexorun moduydu heralde.hala o modu kullanıyosunuz neyin gelişmişliği bu ?
Bozkurt modu diyorsunuz heralde sunucuya girmediğiniz yazmanızdan belli efendim bi önce gelişmişliği kontrol edin güncel sistemleri sonrada sunucunun performansını kontrol edin 3 gündür bakımda olarak bug vs hataları kapatmamızdan user düşüşü yaşamış olabiliriz ama altyapı artık ALFA Modu diyebiliriz ve noxor da buna kesin bir onay verecektirki modu bize verdiğinde o haldeki ile bu hal arasında dağlar kadar fark oldugunu onaylayacaktır ve o halden bu hale gelene kadarmilyontane açık koydugunuda onaylayacaktır.Şimdiki güncel haline bakarsak 2 sunucu farklı konsept ve mod kullanıyor onlardan en gelişmiş güncel olanıda biz oldugumuzu farz ediyoruz.

Levi

Sinirinizi attınız umarım? Birisi açıklayabilir mi, bu rahatlık nereden geliyor acaba? Bu platform kafanıza her eseni yapabileceğiniz, her istediğinizi paylaşabileceğiniz bir platform değil. 2 grup arasında ne yaşandı bilmiyorum, merak da etmiyorum -burada bulunan diğer çoğu üye gibi- ancak siz ısrarla burasının doğru yer olmadığını bile bile devam ediyorsunuz.

Ek olarak konu sahipleri de bu saçma diyaloglara dahil oldukları için konu kilitlenmiştir.
Son düzenlenme: 15 Ocak 2020, 20:39:36 Levi
"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

HELLBOY

• Sitemizden Virüs programını indirebilirsiniz.Bazı virüs programı cliente izin vermiyor hem bilgisayarım zarar görmesin hemde size güvenmek istiyorum  kötü düşüncelere kapılmamanız için kaspersky antivirüs programını kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim.
  • İndir Bölümünde Clienti indiriniz pazartesi Client girişleri aktif olacaktır 0 hile ile yolumuza bakacağız.ALFA HP Sözünü herdaim tutar.Client zorunludur.
  • İstenilen izinli cleolar www.alfa-hp.com sitesinden bildirip onaylatabilirisiniz şimdilik bir kaç izinli cleoya izin verilmiştir.
  • Şimdi Diyeceksiniz Clienti şimdimi getiriyorsunuz diye bazılarınızda client gelince düşüş olacak diyenlerimiz olacak  en iyi örneği vereyim 4 yıllık sunucuyuz kapanmadan ayakta kalan emeklerin hiçe gitmediği bir sunucu clientin en iyi örneği ise  Rina Roleplay Sunucusudur başta getirseydik rp kitlesi kadarda olmasa sabit hp kitlesi olarak 50 100 leri görebilirdik durmadan sunucum ile uğraşıldı lakin hiç bir zaman kapatıp ayrılma düşüncesine kapılmadığım için savaşarak bu noktalara geldim şimdide Samp ve hilesel açıkları kullanarak kapatan insanları biraz daha engelliyoruz.
NOT: Client Bu hali ile kalmayacaktır ilerledikce güncellenip client tasarımı ve client içeriği gelişecektir.
Son düzenlenme: 05 Mart 2020, 03:10:59 HELLBOY

Tektabanca

bir çok hırsız polis sunucusu client sistemini denedi ve oyuncular gelmeyince vaz geçmek zorunda kaldılar, umarım siz vaz  geçmez yolunuza client üzerinden bakarsınız. Client tasarımı başarılı beğendim  :helal: 

《Hırsız~Polis》《2015&2021》

HELLBOY

Alıntı yapılan: Tektabanca - 05 Mart 2020, 07:10:54
bir çok hırsız polis sunucusu client sistemini denedi ve oyuncular gelmeyince vaz geçmek zorunda kaldılar, umarım siz vaz  geçmez yolunuza client üzerinden bakarsınız. Client tasarımı başarılı beğendim  :helal: 
Tabiki client üzerinden devam etmeyi düşünüyoruz su sıralar meşgul olduğumuz için pek ilgilenemiyoruz zaman buldukca sunucumuz ile ilgilenmeye Client tasarımımızı gün geçtikce daha iyi bir hale getirip Sunucumuzu güncellemeye ve geliştirmeye dahada iyisi açıkları kapatmaya  devam ediyoruz.Hilesiz bir oyun sunucusu tek gayemiz.
Son düzenlenme: 05 Mart 2020, 18:15:19 HELLBOY

Rouge

Sunucuyla ugrasman güzel, emek veriyorsun Hala ayakta. Client guzel olmus.

HELLBOY

xDahdal

Başarılar, dilerim client'i indiricek user düşünmüyorum kitle üşengeçdir büyük ihtimalle client kalkar Max 1 ay

"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

HELLBOY

Kaldığımı yerden sizleri şaşırtmaya devam ediyoruz kesintisiz hizmet ve güncelleme ile sizlere kendimizi yeniden kanıtlıyoruz.Yapılmakta olan ucp panelimiz.

HELLBOY

Xchatt

Sa-Mp 2014-2020

Doukanyrdn

Doukanyrdn

Hayırlı olsun uzun süreden sonra galiba emek verilmiş bir hırsız polis sunucusu.

HELLBOY

Alıntı yapılan: Doukanyrdn - 21 Mart 2020, 00:17:35
Hayırlı olsun uzun süreden sonra galiba emek verilmiş bir hırsız polis sunucusu.
4 yıldır projemizi devam ettiriyoruz biz bitti demeden bitmez askerliğimiz gelmesine rağman sunucumuzu kapatıp gitmiyoruz bunu söylemek istedim çünkü emek veren oyuncularımıza ve bizi bu noktaya taşıyan yardımcı olan kişilere bu sıkıntıyı çektiremem bir oyun olarak asla görmedik emeğiniz emanetimizdir. Değerli yorumunuz için teşekkürler.