GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

CNR- ALFA Hırsız Polis SF~LV Sunucusu samp.ALFA-hp. <Since>2016

Başlatan HELLBOY, 11 Şubat 2018, 17:31:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HELLBOY

Değerli üyelerimiz kendimizi biraz maziye çektiğimiz için özür diliyoruz aklımızda bir proje var bu proje'yi yürütebilirsek eski gücümüze geri döneceğimizden emin olabilirsiniz.Yürütemessekte samp'a kaldığımız yerden yine devam edeceğiz.Hosted-Tab alınmayacaktır bir kaç ay ama favorilere ekleyebilirsiniz.145.239.234.157:7777

HELLBOY

HELLBOY

HELLBOY

5 yıllık tecrübe
-sunucu mobil uyumlu hale getirildi.
-dj rehber admin sistemlerine soru istek şarkı ve rapor geldikce ekrana çıkan bir yazı ayarlandı yetkililer daha  iyi hizmet verebilecek.
-adminlerde izlemeye geçince ve  cia izlemede local yazma kapandı.
-/aayarlar bir kaç bug düzeldi.
-/dc /discord komutu eklendi
-/market komutu kaldırıldı viplere özel etkin kılındı silah almak için silahcılardan silah almanız gerekiyor.
-/sawn deagle m4 gibi silah komutları kaldırıldı.
-yavaş yavaş yeni sistem ekleniyor.
-çeteler için /csilah sistemi yakında değişecek. <ÖZEL ÇETELER>
-oyun içi parayla alan çeteler yakında /csilah komutu kullanamayacak. Çetelere özel silah sistemi gelecek.
-silah sistemi için envanter sistemi gelecek evlerinize aldıgınız silahları koyabileceksiniz.
-alınan silahlar oyundan çıkıp girenler için silahlar gitmeyecek <AYARLANACAK>
-oyuncular aldıkları silahları öldükten sonra silinecek silahlar yere düşecek düşen silahlar başka bir oyuncu yada polis tarafından alınabilecek <Ayarlanacak>.
-Client yapıldı aktif edilmeden teste mağdur kalıyor test sonrası client aktif olacak.
Gerçek hırsız polis tadını yaşatmayı amaçlıyoruz yine yeni yeniden.

Caner K.

Bırak şu işleri git btc doge ile falan uğraş burak burada ekmek yok :D birde daha geçen bana diyordun samp boş diye

laéx

Alıntı yapılan: Caner K. - 28 Nisan 2021, 20:00:14
Bırak şu işleri git btc doge ile falan uğraş burak burada ekmek yok :D birde daha geçen bana diyordun samp boş diye
Kendisi milleti dolandırmakla profosyonel, samptta çoğu isim bilir zaten artık millet anladı nasıl biri olduğunu. Sunucusu kazanamayınca kapama durumunda kaldı. Kapandığında üzülmeyen kişilerdenim.

HELLBOY

uğraşıyoruz zaten balım zevkine açıyoruz sunucuyu biliyorsun 5 yıldır aktif 4 ay gerçi çekilme oldu boş yapanlar yazmaya devam etsin kuyruk acıları devam ediyor zaten onu anladım cevap vermiyeceğim onlara artık kendi yolumuzdayız.

Caner K.

Alıntı yapılan: HELLBOY - 29 Nisan 2021, 00:52:54

uğraşıyoruz zaten balım zevkine açıyoruz sunucuyu biliyorsun 5 yıldır aktif 4 ay gerçi çekilme oldu boş yapanlar yazmaya devam etsin kuyruk acıları devam ediyor zaten onu anladım cevap vermiyeceğim onlara artık kendi yolumuzdayız.

Bende btc usdt oynuyorum bakalım ne kadar katlicaz :D

Alıntı yapılan: Volkan - 28 Nisan 2021, 21:19:20
Kendisi milleti dolandırmakla profosyonel, samptta çoğu isim bilir zaten artık millet anladı nasıl biri olduğunu. Sunucusu kazanamayınca kapama durumunda kaldı. Kapandığında üzülmeyen kişilerdenim.

Kariyer meselesi haline geldi bu platformda milleti dolandırmak ona karşı bi çözüm yolu yok artık xd 2 obje ekleyip mapı 100tl den satanmı dersin vds alıp teslim etmeyenmi dersin her türlüsü doluştu mekana
Son düzenlenme: 29 Nisan 2021, 13:40:19 Caner K.

Rexiun

Rexiun

Alıntı yapılan: HELLBOY - 28 Nisan 2021, 06:57:15
5 yıllık tecrübe
-sunucu mobil uyumlu hale getirildi.
-dj rehber admin sistemlerine soru istek şarkı ve rapor geldikce ekrana çıkan bir yazı ayarlandı yetkililer daha  iyi hizmet verebilecek.
-adminlerde izlemeye geçince ve  cia izlemede local yazma kapandı.
-/aayarlar bir kaç bug düzeldi.
-/dc /discord komutu eklendi
-/market komutu kaldırıldı viplere özel etkin kılındı silah almak için silahcılardan silah almanız gerekiyor.
-/sawn deagle m4 gibi silah komutları kaldırıldı.
-yavaş yavaş yeni sistem ekleniyor.
-çeteler için /csilah sistemi yakında değişecek. <ÖZEL ÇETELER>
-oyun içi parayla alan çeteler yakında /csilah komutu kullanamayacak. Çetelere özel silah sistemi gelecek.
-silah sistemi için envanter sistemi gelecek evlerinize aldıgınız silahları koyabileceksiniz.
-alınan silahlar oyundan çıkıp girenler için silahlar gitmeyecek <AYARLANACAK>
-oyuncular aldıkları silahları öldükten sonra silinecek silahlar yere düşecek düşen silahlar başka bir oyuncu yada polis tarafından alınabilecek <Ayarlanacak>.
-Client yapıldı aktif edilmeden teste mağdur kalıyor test sonrası client aktif olacak.
Gerçek hırsız polis tadını yaşatmayı amaçlıyoruz yine yeni yeniden.
Client yazılımı ilgi ister aktiflik ister. Birgün bir s0b'u fixlesen bir diğer gün yenisi çıkar. Ek olarak piyasa "DOLANDIRICI" Diye adı çıkmış isimlerdensin şimdiik senin Client'inde .RAT Olup olmadığını millet nereden bilsin? Zaten Clientsiz 10 User :)
Son düzenlenme: 29 Nisan 2021, 16:32:29 Rexiun

Sulozzy

HELLBOY

f4 + kill yeni meslek sivil meslek geldi
neler yapıyor = ee /komutlar komutu boşuna yok gir bak. Bu meslekte iyi para var
silah fiyatlarına buf geldi vip /market komutuna fiyatlar hala aynı.
silah yarısı etkinliğinde silahlar yere düşmüyor artık.
herhangi meslek dışı yeni meslekteki görevi yapamıyor.
Son düzenlenme: 02 Mayıs 2021, 03:03:06 HELLBOY

Doukanyrdn

O kadar yoğunluğunun arasında emek verip birşeyler yapıyorsun, sen yaparsın.

laéx

Alıntı yapılan: Caner K. - 29 Nisan 2021, 13:37:11
Alıntı yapılan: HELLBOY - 29 Nisan 2021, 00:52:54

Bende btc usdt oynuyorum bakalım ne kadar katlicaz :D

Alıntı yapılan: Volkan - 28 Nisan 2021, 21:19:20

Kariyer meselesi haline geldi bu platformda milleti dolandırmak ona karşı bi çözüm yolu yok artık xd 2 obje ekleyip mapı 100tl den satanmı dersin vds alıp teslim etmeyenmi dersin her türlüsü doluştu mekana
Valla kanka boş platform artık

emrah

Öncelikle Selam, Baska sunuculara saldirarak elinize ne geciriyorsunuz? söylermisiniz? yani anlamis degilim ve o saldiran sizin ekipten biri. samp türkiye bu yüzden bitiyor.Iyi günler.
Son düzenlenme: 02 Mayıs 2021, 15:37:06 emrah
Gülümse, yarin daha kötü olucak