GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

CNR- ALFA Hırsız Polis SF~LV Sunucusu samp.ALFA-hp. <Since>2016

Başlatan HELLBOY, 11 Şubat 2018, 17:31:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HELLBOY

Alıntı yapılan: Backup - 26 Mart 2020, 15:13:56
Bizim tek derdimiz birbirimizi geçmek için çabalamak. Ayrıca rekabetin olduğu yerde başarı olur :)
Başarının olduğu yerde kendimizi asla hiçbirşekilde üstün görmüyoruz böbürlenmiyoruz ego kasmıyoruz  başarılarımızı takdir ediyoruz ve sevincini mutluluğumuzu oyuncularımızla ekibimizle aramızdaki kalın iplikte içimizde paylaşıyoruz.Kalite için çabalayan birlik beraberlik sefası süren iki sunucu sahibi olarak emek verdiğimiz bu platformda daha iyilerini göreceğimize inanıyoruz.Sevgi ile oynanan dostluk kazanan bir hırsız polis adaletli bir hırsız polis sunucuları için çabalıyoruz.Yorumunuz için teşekkürler @Backup bey.

HELLBOY

• npc eklenecek dahada geliştirildi
  • LV Polis aracları eklendi
  • yazarkasa sistemi güncellendi
  • hs sistemi güncellenecek yapım aşamasında.
  • anti hile geliştirildi.
  • birtakım buglar giderildi.

HELLBOY

• Can barı eski haline çekildi
  • yeni etk sistemleri geldi bugları kapatıldı
  • polis ordu mit aynı çetede ise birbirine sıkamıyor idi artık sıkabiliyor
  • hs sistemi /ayarlara taşındı Düzenli oyuncu olup ayarlardan aktif yaptıysanız hs atıp hs yeriyebileceksiniz kapalı ise hs atamıyacak hs yemeyeceksiniz

#Codec

"Hayat zordu ama güzeldi"

HELLBOY

HELLBOY

100/100  olmasada  99/100 bizimle birlikte olanlara teşekkür ederiz böyle devam ettikce sizlerle samp üzerinde değil cs:Go gta5 ve diğer oyun sunucularında devam edeceğiz.

Lonnely

Başarılar dilerim, umarım rakiplerinizin düştüğü hataya düşerek üyelerinize değer vermemezlik gibi bir yanlış yapmazsınız.

HELLBOY herkes hata yapabilir, eski hatalarını tekrarlamaman dileğiyle. Başarılar dilerim, yolunuzda güzel ilerliyorsunuz takdir ediyorum.

Bu profil kendisini yok etti. Yazılıp çizilenlerden Lonnely sorumlu değildir.

HELLBOY

@Lonnely açıkcası ben sunucuyu oyun olarak asla görmedim bunu dillere 50 defa getirdim ben bir sunucu açtığımda bunu iş olarak gördüm herzaman sabrettim daha iyi yerlere gelebilmek için isteklerimi hayallerimi gerçekleştirdim bu hayalleri gerçekleştirirkende ekipce zevk aldık sunucumuz 4 yıldır açık emin olabilirsinizki daha bir 4 yılı var hile olmasın dediler sunucuda client yaptık hileyi dahada engelledik sunucuda hak yenmesin adalet olsun dediler elimizden geldikce adaleti sağlayıp ve haksızlığı önlemeye çalıştık evet herkez hata yapabilir.Ama kimse bizim yaptıklarımızı verdiğimiz emeği kimse veremez. Hesaplarıma dayanarak söylüyorum 20.000 tl harcanmış 4 yıldır.Bizim kimseden sakladığımız birşey yok.

E.xKoMaNDo

ooo burak abi burayada atin heee
adamin modu gerçektende çok iyi

ElChapo

Aktif en iyi sunuculardan ilki diyebilirim .İlk açıldığından beri oynuyorum ama korka korka oynuyorum her an aimbot sebebiyle ban yiyebilirim.Bu yüzden çok az giriyorum.Ama mod olarak gayet iyi 👌

HELLBOY

Alıntı yapılan: ElChapo - 06 Nisan 2020, 15:54:38
Aktif en iyi sunuculardan ilki diyebilirim .İlk açıldığından beri oynuyorum ama korka korka oynuyorum her an aimbot sebebiyle ban yiyebilirim.Bu yüzden çok az giriyorum.Ama mod olarak gayet iyi 👌
teşekkürler

Tektabanca

《Hırsız~Polis》《2015&2021》

kelly

I want everything

xPesimist

HELLBOY

Alıntı yapılan: Tektabanca - 07 Nisan 2020, 19:59:16
Alıntı yapılan: HELLBOY - 05 Nisan 2020, 23:38:42
100/100  olmasada  99/100 bizimle birlikte olanlara teşekkür ederiz böyle devam ettikce sizlerle samp üzerinde değil cs:Go gta5 ve diğer oyun sunucularında devam edeceğiz.

başarınızı kutluyorum, tebrikler bu zamanlarda cnr için çok iyi oyuncu sayısı yakalamışsın, geliştirdiğin mod bunu hak ediyor

teşekkürler gün içerisinde fivem sunucumuz aktif olacaktır onuda bu platforma paylaşacağım rp severleri daha kaliteli bir server tanıtmak isterim.Şimdiden duyurulur.GTA 5