GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

CNR- ALFA Hırsız Polis SF~LV Sunucusu samp.ALFA-hp. <Since>2016

Başlatan HELLBOY, 11 Şubat 2018, 17:31:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Juice

hileyle oyuncularin hepsinin yanina işinlandiğimda nedense oynuyan kimseyi göremedim aaa bide şey vardi chatte konuşan yok sokaklarda dolaşan yok ama server 100 kişi mmmm tebrikler hellgirl

Xchatt

Alıntı yapılan: Juice - 09 Nisan 2020, 11:13:44
hileyle oyuncularin hepsinin yanina işinlandiğimda nedense oynuyan kimseyi göremedim aaa bide şey vardi chatte konuşan yok sokaklarda dolaşan yok ama server 100 kişi mmmm tebrikler hellgirl
:)

Sa-Mp 2014-2020

HELLBOY

_Code

valla bot mudur bilemem ama benim sunucu 25 çektiğinde bile büyük bir chat akışı olur yakalayamazsın yani o derece ve harita rengarenk olur oyuncu renklerinden, bana bot gibi geldi yinede takdiri size kalmış
Son düzenlenme: 10 Nisan 2020, 14:26:09 _Code

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

HELLBOY

HELLBOY

bazen başarılar kıskanılır dediğimde anlamalıydınız  biraz olgunlaşıp kabullenin

yakında ünlü fenomen halil söyletmez ile fivem sunucumuz aktif.Sponsorluklar Dev***eee
Son düzenlenme: 10 Nisan 2020, 15:43:52 HELLBOY

_Code

Alıntı yapılan: HELLBOY - 10 Nisan 2020, 15:34:32
bazen başarılar kıskanılır dediğimde anlamalıydınız  biraz olgunlaşıp kabullenin

yakında ünlü fenomen halil söyletmez ile fivem sunucumuz aktif.Sponsorluklar Dev***eee

aga aynısını bana demişti badboyy :D, sana tavsiyem bulaşma o adama

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

5YPEXE

Coiner

Coiner    

HELLBOY

Alpay / Security

the author of most of the codes you use.

Enkei

Konu içerisindeki kavga çıkartmaya yönelik, sunucuyu karalama kampanyası içeren ve konudan bağımsız iletiler temizlenmiştir. Eğer sunucu ile ilgili bir ithamda bulunuyorsanız bunu lütfen gerekli argümanlar ile destekleyin. Aksi taktirde bu durum sunucuyu karalamaya teşebbüs olur ve işlem uygulanır.

Konu içerisindeki kavgalar daha fazla devam ederse konu 3 günlüğüne kilitlenecek, kavga eden kişiler gerekli cezaları alacaktır. İyi forumlar dilerim.

Enkei

Konu, sahibinin isteği üzerine kilitlenip arşive taşınmıştır.

Enkei