GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

CNR- ALFA Hırsız Polis SF~LV Sunucusu samp.ALFA-hp. <Since>2016

Başlatan HELLBOY, 11 Şubat 2018, 17:31:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Steve_Rogers

Başarılar,bir gün zamanım olursa sunucunu ziyarete gelirim.Allah yolunuzu açık etsin.

HELLBOY

Alıntı yapılan: Steve_Rogers - 09 Haziran 2018, 01:13:09

Başarılar,bir gün zamanım olursa sunucunu ziyarete gelirim.Allah yolunuzu açık etsin.
Bekliyor Olacağım Teşekkürler.

Batuhan337tr

EgoMeyiN

HELLBOY

HELLBOY

HELLBOY

HELLBOY

_Code

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

_Code

Alıntı yapılan: .Xsong - 14 Temmuz 2018, 21:24:13

Bu Server İçin Yıllarca Emek Verdim Şimdi Burada Bikaç Şey Soylicem Öncelikle Bu Kafayla Büyüyemezsin Burak Adminlerinin Annene Bacına Küfür Etmesine İzin Vermemelisin Ve Onlara Cevap Vermemelisin Bu Gidişatın Kötü Serverdeki Bi Ton Bot Var Adamın 0 Soygunu Olmasına Rağmen 20 gün online Süresi Ve 3k Skoru var Admin Kadrosu Değişene Kadar Bu Server Büyümez

Alıntı yapılan: RECEP - 14 Temmuz 2018, 18:23:15

Keşke kendi modunuzu yapabilecek olsaydınız.

Şimdi Gelelim Sana Aciz Aciz Konuşma Bu Serverinde Bi Coder'i Var ve  0'Dan Mod Yazabilecek Kapasitede Adamların Kullanacağı Moda Karışmazsın

Zaten istediği modu kullandığı için samp bu halde, karıştığım yok ben görüşümü belirttim, sonuçta PawnoTurk gibi yerler kendini ifade edebileceğin özgür bir yer.

SA:MP Turkiye CnR IP: server.sampturkiyecnr.com:7777

juqi

Modu NexoR'dan parayla alındı , ve nexor açıklı halde sattığı yetmemiş gibi modu paylaştı.
Modu 0'dan yapmış gibi oldular bizzat kendimde baktım modda bugsuz bir satır yok bugları fixlediler sistemlerini eklediler ve kullanıyorlar çalıntı mod felan değil.

Pablo

Alıntı yapılan: Pesimist - 15 Temmuz 2018, 11:01:08

Modu NexoR'dan parayla alındı , ve nexor açıklı halde sattığı yetmemiş gibi modu paylaştı.
Modu 0'dan yapmış gibi oldular bizzat kendimde baktım modda bugsuz bir satır yok bugları fixlediler sistemlerini eklediler ve kullanıyorlar çalıntı mod felan değil.

İlk önce modu nexor paylaşmadı ilk önce hawk paylaştı sonra mod kaldırılınca nexor paylaşmaya karar verdi ve paylaştı

Alıntı

Pawnotürk Üyesi 2017-2020

Rooper

Alıntı yapılan: Pesimist - 15 Temmuz 2018, 11:01:08

Ya kardeşim mod adamın bak, adamdan parayla alınmış coder kendisi kodlamamış, mod bu sunucuya mı ait?, hayır. Mod (Ç)alıntı değil (A)lıntı.