GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

CNR- ALFA Hırsız Polis SF~LV Sunucusu samp.ALFA-hp. <Since>2016

Başlatan HELLBOY, 11 Şubat 2018, 17:31:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Xchatt

Yaklaşık, 1.5 Yıldır Sunucu acık ve rekoru:66 Genellikle Minimum 30-40 aralıgında oluyor sunucu bazen 20-25 Bence Sahipleri fazla sunucu ile ilgilenmedigini düşünüyorum biraz ilgi verseniz sunucunun tutucagına inanıyorum, dediğim gibi sunucu sahipleri aktif oldugunu gormedim sadece Admin,Baş adminlerini gördüm Biraz ilgi verirseniz Rekor bile kırar :)

Sa-Mp 2014-2020

HELLBOY

Gerekli İlgi İlerleyen Günlerde Olabilir Şuan Müsait Olmadıgımız işi olan meslek olarak ve üniversite hazırlıgı olan yani ben pek verimli olamıyoruz.! ama elbet BİRGÜN

Backup

Her kelimenin baş harfini büyük yapmaktan vazgeçmelisin burakcığım  :) Sana en nacizade tavsiyem bu olur. Başarılar.

@Eren

Alıntı yapılan: Backup - 11 Aralık 2018, 16:29:24

Her kelimenin baş harfini büyük yapmaktan vazgeçmelisin burakcığım  :) Sana en nacizade tavsiyem bu olur. Başarılar.

+31

Public

Alıntı yapılan: Backup - 11 Aralık 2018, 16:29:24

😕

'En La Cumbre'

FelleR

Server Sahibi: HELLBOY servere çok ilgi göstermedinden server iyi yerlere çıkamıyor.

HELLBOY

İlgisizliliğimizden Ötürü Özür Diliyoruz.Üniversite Sınavına Hazırlandıgım İçin Pek İlgim olmuyor.Gerekli İlgimi Yaza Doğru Göstermeye Çalışacagım..!

Biz Bir Aile Olarak Devam etmek'te Userlerimizle Kararlıyız.
Bizi Bırakım Giden Kişilerin Emeklerine Üzülmekten Çare Gelmez.
Son düzenlenme: 16 Aralık 2018, 16:00:27 HELLBOY

FelleR

@Eren

Alıntı yapılan: FelleR - 16 Aralık 2018, 17:11:42

Ben varken Oyuncu Sayısı
80'lere kadar çıkıyordu.

Atma Ziya :kahkaha: Sunucunun Rekoru 67. Onda da sen yoktun zaten. S1YAHK0RSAN, Kaizen ve Ben vardım.

[R]ussell_Savrinn

Sunucu 1,5 yıldır açık ve rekor 66? Yönetim ekininiz yaşı büyük , olgun , dürüst ve anlayışlı insanlardan oluşsaydı şimdi 100ü bırakın 200e gelirdiniz.Yönetim ekibini gözden geçirmek lazım, ayrıca yorumumu yanlış anlama kötülemr vs. Bi durum yok.Eleştiri yapıyorum ve görüşlerimi dile getiriyorum.Hemen çamur atmayın :)

HELLBOY

Yorumunuz İçin Teşekkür Ederim Herşeyin Zamanı Var Suan Sadece Üniversiteyi Hedefliyorum 100 leri degil.
Yönetimide En Kısa Sürede Gözden Geçirecegim Emin Olabilirsiniz.

FelleR

kazmanx52

SÜPER OLMUŞTUR ....

UMARIM 2019 DA SERVER DAHA İYİ OLUCAKTR...

xSlayer.

Sunucuya girdim, skor kasarken birden havaya fırladım, ve server closed felan yazdı çık gir yaptım düzeldi.
Bug Bildiriminde bulunayım.