GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

CNR- ALFA Hırsız Polis SF~LV Sunucusu samp.ALFA-hp. <Since>2016

Başlatan HELLBOY, 11 Şubat 2018, 17:31:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HELLBOY

Sunucuda fixlenmeyen hileler var en kısa zamanda düzeltilecektir..

DracDonix

Alıntı yapılan: xSlayer. - 25 Aralık 2018, 20:59:19

Sunucuya girdim, skor kasarken birden havaya fırladım, ve server closed felan yazdı çık gir yaptım düzeldi.
Bug Bildiriminde bulunayım.

bu arada bunu buraya değil serverin kendi discord yada forum adresine atmanız.
Son düzenlenme: 25 Aralık 2018, 23:38:50 DracDonix
İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

HELLBOY

Alıntı yapılan: DracDonix - 25 Aralık 2018, 23:37:12

Alıntı yapılan: xSlayer. - 25 Aralık 2018, 20:59:19

Sunucuya girdim, skor kasarken birden havaya fırladım, ve server closed felan yazdı çık gir yaptım düzeldi.
Bug Bildiriminde bulunayım.

bu arada bunu buraya değil serverin kendi discord yada forum adresine atmanız.
Yorumunuzu Beğendim Teşekkürler

HELLBOY

ALFA HIRSIZ POLİS HELLBOY&Canx Elveda Sunucu Satılmıştır Yakında Konunun Altına Yeni Sahibi Açıklayacağım.
Son Kez Herkezi Yılbaşı 31.12.2018 Gecesi 20:00 da 5m den başlayarak yükselen skor ve para Dağıtılacaktır.
Herkezi Bekliyorum.

Alonso

Şampuan Galatasarayı tebrik ederiz

HELLBOY

KATILAN HERKEZE Teşekkürler 2 Sene Boyunca Emek Verdiğim Samp Sunucusuna Son Damgamıda Botsuz Bir Şekile 66 İle Zirvede Bırakıp Yılbaşıda 51 Kişi İle Bitirmiş Bulunuyorum. Yazın Tüm Pawnoturk Userleriyle Görüşmek Dileğiyle. ETKİNLİĞE Katılanlara Teşekkürlerimi Sunuyorum LV Beta Olarak 01.01.2019 Açılacaktır.
Yeni Sahip Geldiginde SF Olarak Geri Dönecektir MOD. Yazın CAPİTLA HP İle Karşınızda Olmak Dileğiyle.

PhenoMapping

Alıntı yapılan: HELLBOY - 31 Aralık 2018, 23:22:31

KATILAN HERKEZE Teşekkürler 2 Sene Boyunca Emek Verdiğim Samp Sunucusuna Son Damgamıda Botsuz Bir Şekile 66 İle Zirvede Bırakıp Yılbaşıda 51 Kişi İle Bitirmiş Bulunuyorum. Yazın Tüm Pawnoturk Userleriyle Görüşmek Dileğiyle. ETKİNLİĞE Katılanlara Teşekkürlerimi Sunuyorum LV Beta Olarak 01.01.2019 Açılacaktır.
Yeni Sahip Geldiginde SF Olarak Geri Dönecektir MOD. Yazın CAPİTLA HP İle Karşınızda Olmak Dileğiyle.

Vazgeçmemen iyi Burak.

TS-AutoCAD-SolidWorks-Fusion360-CATİA

HELLBOY

FelleR

FelleR

Mavera

Alıntı yapılan: HELLBOY - 01 Ocak 2019, 17:51:33

NEW REKOR
Sunucunuz Uzun Zamandır Acık ve emek geciyor.  :) Bu Rakamı Görmek Güzel Basarılar Hocam.

HELLBOY

HELLBOY

Alıntı yapılan: Cagdas. - 04 Ocak 2019, 22:25:29

Başarılar.  :helal:
Başarı Hakedilir Başarıyı Kazanmak için bir yarışa girmeye gerek yok Teşekkür Ederim Güzel Yorumunuz İçin.