GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

CNR- ALFA Hırsız Polis SF~LV Sunucusu samp.ALFA-hp. <Since>2016

Başlatan HELLBOY, 11 Şubat 2018, 17:31:01

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HELLBOY

juqi

HELLBOY

Sunucu Tanıtımı güncel ve kısa haliyle sizlerleyiz tekrardan.

HELLBOY

HeartS

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

FelleR

HELLBOY

HELLBOY

uzun aradan sonra tekrar kavuşmak güzel geldi yeni güncellemelerden haberdar etmek isterim sizlere
VİP ÖZEL SKİN

Tohum Sistemi

Son düzenlenme: 30 Eylül 2019, 02:16:37 HELLBOY

Krozfayer

Sunucu İp , Forum Adres güncelleyip ( eski ip ve forum adresi ) , CnR tagınızı koymanızı tavsiye ederim.

Başarılar

xDahdal

Oo, Burak bey eskisi gibi tutma dileğiyle ama bence tutmaz Basalarilar.

"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

Xecutioner

Bi' hoşgeldin dedim sunucuna. Benimde canım sıkılmıştı zaten güzel oldu geri açılması.
Son düzenlenme: 01 Ekim 2019, 01:47:39 Xecutioner

HELLBOY

Alıntı yapılan: Xecutioner - 01 Ekim 2019, 01:46:00
Bi' hoşgeldin dedim sunucuna. Benimde canım sıkılmıştı zaten güzel oldu geri açılması.
Hosted-tab Satışları www.kolanbilisim.com yani stoklar bende satın almak isterseniz @_Code Müşterimiz gibi sizde bizden almak isterseniz canlı desteğimize bekleriz.Bu arada kadir bey kurumsal eposta adresinden meriç hostinge ticket atmak istemeyiz inşallah anlamışsınızdır. @ALGOS  Bey sağolsun sunucuyu kendisine devrettiğim için samp alemiyle fazla ilgilenemiyorum arada destek güncelleme vs isterse yine buralardayım @ALGOS  Hakan bey bu arada teşekkürler. www.alfa-hp.com Sitemiz tamamen legaldir reklam vs vermek reklam yapmak serbest herkesi bekleriz buradada duyurmak isterim kötülük yaptığım herkes'den özür dilerim tamamen legal bir şekilde ilerleyeceğiz www.alfa-hp.com/market bölümümüzden yakında hosted-tab + vds satışlarımızda bulunacaktır. Forum adresimize girerek temamızın tamamen lisanslı ve yasalara uygun birşekilde  oldugunu anlayarak bizlere daha çok güveneceğinizden eminim.
Son düzenlenme: 02 Ekim 2019, 21:43:30 HELLBOY