GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Avrupa Gaming Hırsız Polis @2020

Başlatan Zeynel, 04 Eylül 2020, 21:41:38

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Caner K.

Alıntı yapılan: Xchatt - 05 Eylül 2020, 22:10:15
Forum da çoğu kişi milletin hatalarını söylemek yerine dalga geçiyor nedense. Başarılar.

Katılıyorum, bu tarz söylemlerde bulunmadan önce kendinize bir bakmalısınız. Başarılar

Zeynel

Alıntı yapılan: Caner K. - 06 Eylül 2020, 19:17:41
Forum da çoğu kişi milletin hatalarını söylemek yerine dalga geçiyor nedense. Başarılar.

Katılıyorum, bu tarz söylemlerde bulunmadan önce kendinize bir bakmalısınız. Başarılar
Dostum her insan kendini yavaş yavaş geliştiriyor farkındaysan chat kardeşim sen ilk başta map yapmayı bilmiyordun fakat şimdi biliyorsun, bende ilk başlarda bilmiyordum, ama artık biliyorum ve hala çözemediğim büyük hatalar oluyor, basit hataları farkındaysan paylaşmıyorum artık, bu yorumunu görmezden geliyorum.

Avrupa HP Hırsız Polis

Sammy

Zeynel adlı arkadaşı tanımıyorum lakin arkadaş birşeyler yapmaya çalışıyor heves kırmaya gerek yok dahada arkadaşı cesaretlendirmeliyiz diye düşünüyorum.Platform yavaş yavaş eriyor inşallah bu kadar emek verdikten sonra hayal kırıklığına uğramassın başarılar kardeşim...
Son düzenlenme: 14 Eylül 2020, 13:55:47 Sammy

Zeynel

Alıntı yapılan: Sammy - 14 Eylül 2020, 13:52:46
Zeynel adlı arkadaşı tanımıyorum lakin arkadaş birşeyler yapmaya çalışıyor heves kırmaya gerek yok dahada arkadaşı cesaretlendirmeliyiz diye düşünüyorum.Platform yavaş yavaş eriyor inşallah bu kadar emek verdikten sonra hayal kırıklığına uğramassın başarılar kardeşim...
Yorumunuz için teşekkür ederim, keşke herkez sizin gibi olsa

Avrupa HP Hırsız Polis

Tyranus

ANKA.

Başarılar dostlarım, alt tarafı oyun için kalp kırıyorlar yazık yani başka ne denebilir ki?

Zeynel

Alıntı yapılan: Tyranus - 14 Eylül 2020, 16:03:47
Başarılar dilerim
Teşekkürler

Alıntı yapılan: ANKA. - 15 Eylül 2020, 11:13:10

Başarılar dostlarım, alt tarafı oyun için kalp kırıyorlar yazık yani başka ne denebilir ki?

Boşver reis demek ki bazıları açamayıp sinirlerini burda atıyorlar, güzel yorumunuz için teşekkürler

Avrupa HP Hırsız Polis

TC9

2017-2020

HELLBOY

sunucu kesinlikle çok kötü hiç beğenmedim hazır kodlara benziyor.Tavsiye edilirmim orası biraz makul.

Alp.

Merhaba, SA:MP tanıtım bölümümüzde hali hazırda aktif sunucu veya tüzel olarak henüz yapım aşamasında olsa dahil en azından bir web-site, IP Adresi ya da sizi referans alabileceğimiz bir alt yapınız olmalı. (Discord hariç) Aksi takdirde SA:MP sunucuları tanıtım bölümümüz bir süre sonra aslında hiç var olmayan hayali sunucular içermekten ötürü topluluğumuzun gözünde ciddiyetini kaybedecektir. Konunuzu kilitleyip taşımadan önce lütfen 1 hafta içerisinde bahsinde bulunduğum referanslardan birisini edinin. Güzel forumlar. ✌️

Edit: Eğer sunucunuzu yakın değil uzak bir tarihde açacaksanız ve bu referanslar için henüz erken diyorsanız, lütfen tanıtım konunuzu referansları ile birlikte açılışınıza yakın bir tarihte açın.
Son düzenlenme: 17 Eylül 2020, 01:40:34 Mütemadiyen

Caner K.

Alıntı yapılan: Zeynel - 12 Eylül 2020, 00:05:00

Dostum her insan kendini yavaş yavaş geliştiriyor farkındaysan chat kardeşim sen ilk başta map yapmayı bilmiyordun fakat şimdi biliyorsun, bende ilk başlarda bilmiyordum, ama artık biliyorum ve hala çözemediğim büyük hatalar oluyor, basit hataları farkındaysan paylaşmıyorum artık, bu yorumunu görmezden geliyorum.

Yazdığım cümleleri düzgün oku. Eğer anlayamıyorsan sağlam bir dil ve edebiyat dersi verebiliriz sana.

Başarılar dediğim kısmı geri alıyorum :d

Xchatt

Alıntı yapılan: Caner K. - 17 Eylül 2020, 11:22:20
Alıntı yapılan: Zeynel - 12 Eylül 2020, 00:05:00

Yazdığım cümleleri düzgün oku. Eğer anlayamıyorsan sağlam bir dil ve edebiyat dersi verebiliriz sana.

Başarılar dediğim kısmı geri alıyorum :d
+

Sa-Mp 2014-2020

sDahdal

Yav kardeşim şunu anlamıyorum adamın sunucusu full alıntı herşeyi alıntı sonrada bütün hırsız polis konularına yorum yapıyor? Neymiş mod alıntı
"vasat,tutmaz gibi yorumlar yapıyor. Bazilarininn modlarını temeli Bozkurt olduğunu unutmuş sistemleri Anadolunun aynısını oldugunu unutmuş birde millete benim modum alınti değil diyor eskiler bilir bunu her dediğinde herkez kahkahaya boğulur.  her neyse başarılar dilerim(z)
Not: sürekli olarak alıntı diyenlere diyorum Bozkurt modunu üstüne Anadolu sistemleri ekleyip mod benim diyene diyorum :) h
Son düzenlenme: 17 Eylül 2020, 14:22:55 sDahdal
"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..

HasanEfe

Alıntı yapılan: sDahdal - 17 Eylül 2020, 14:19:28
Yav kardeşim şunu anlamıyorum adamın sunucusu full alıntı herşeyi alıntı sonrada bütün hırsız polis konularına yorum yapıyor? Neymiş mod alıntı
"vasat,tutmaz gibi yorumlar yapıyor. Bazilarininn modlarını temeli Bozkurt olduğunu unutmuş sistemleri Anadolunun aynısını oldugunu unutmuş birde millete benim modum alınti değil diyor eskiler bilir bunu her dediğinde herkez kahkahaya boğulur.  her neyse başarılar dilerim(z)
Not: sürekli olarak alıntı diyenlere diyorum Bozkurt modunu üstüne Anadolu sistemleri ekleyip mod benim diyene diyorum :) h

Kargaşa olucağını biliyorum fakat acaba vatan hırsız polisin modu anadolu olabilirmi

HELLBOY

Alıntı yapılan: HasanEfe - 17 Eylül 2020, 15:02:25
Alıntı yapılan: sDahdal - 17 Eylül 2020, 14:19:28

Kargaşa olucağını biliyorum fakat acaba vatan hırsız polisin modu anadolu olabilirmi
olabilir daha internette bulunan modlarla sunucu açarak nereye kadar varılabilir bilmiyorum hadi sunucuları açtılar 1 2 ay açık tutup kapatanlarda ne biliyim dostum açacaklarsa bu platformda olacaklarsa gelirleri olan birisi bu platforma girmeli 2 gün sunucu açıyım millet oynasın parasını alıyım olmamalı.Nerden geldiklerini unutanlar kabadayı olumuşlar.