GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Beta Roleplay ~ Karakter Başvuruları Açıldı - beta-roleplay.com

Başlatan Belkide Gameover, 15 Ocak 2021, 15:23:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Radless

"Life's too short to hold grudges."

gorkembaba

Alıntı yapılan: $moked - 27 Ocak 2021, 14:45:21
https://prnt.sc/xph9fm
https://prnt.sc/xphe7w
https://prnt.sc/xpheyl

Sözümün eriyim, :)

1 - Anti hile trash.
2 - Sunucu sahibi RPG ile dm atıyor, lmfao
3 - Adem abi ilgileniyor sunucuyla tek.
4 - Dini değerlerime söven adamın sunucusunda oynamam hataydı, cebinde ki 50tlyi bul ilk önce.

Dostum, iyi dedik övdük. Bu kadar'da değil, bir LSPD rolü yaptırmadınız. Adamlar silah klonluyor DM atıyor.

Oyun modunda bir çok açık ve bug mevcut, fixlemeye eliniz gitmemiş.

Adem Diyodu 10 saatlik Test aşaması :D

Sulozzy

Boş, sunucuda oynamaya giriyoruz @montana diye arkadaşımız rpg ile sunucuyu tarıyor ve management sunucuda, ayrıca ekibimi getiriyorum hile diye banlıyor, forumdan birlik tanıtımımı siliyor sunucuda oynadıysak adem sayesine ademin yerini kimse tutamaz, herkes bir birine dm atıyor rol yapan desen 30 kişi varsa 5 kişidir, herkes kafasına göre oynuyor hileler desen anti-cheat berbat yani açıkcası sunucu kötü :)

Alien

Günde bir kere konsept değişiyor, mod sıfırdan yazılmaya başlandığı söyleniyor her gün.

Cowingwa

Hard RP konseptine geçecek kitleye sahip olduğunuzu düşünmüyorum. Sunucunun ilk açıldığı gün PD Yönetimiydi arkadaşlarımız ve ben de PD kadrosunda bulunuyordum, bir kişi PD'ye saldırıyor ve küfür ediyor adama gerekli işlemleri yapıyoruz Kurucu birliğe girip "Adamı neden alıyorsunuz, sunucu daha yeni biraz anlayış gösterin." Tamam gösterelim diyoruz yine yapıyorlar sonra yine Kurucu girip diyor, sunucu yeni açıldı diye kimseye IC'de işlem yapamıyacağımız anlamına gelmez Kurucunun böyle demesi MG'ye girmektedir. Kurucunun PD'ye RPG tutmasına zaten bakınca güldüm, Admin ekibine gelecek olursak bilgisiz kişiler, bir adam bir rolden şikayetçi oluyor Admin ekibi foruma yönlendirmesi yerine goto atıp veya spec atıp rolleri bölüyor, Helper ekibinden bazı kişiler Admin raporlarına bakıyorlar.

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: Cowingwa - 27 Ocak 2021, 21:50:22
Hard RP konseptine geçecek kitleye sahip olduğunuzu düşünmüyorum. Sunucunun ilk açıldığı gün PD Yönetimiydi arkadaşlarımız ve ben de PD kadrosunda bulunuyordum, bir kişi PD'ye saldırıyor ve küfür ediyor adama gerekli işlemleri yapıyoruz Kurucu birliğe girip "Adamı neden alıyorsunuz, sunucu daha yeni biraz anlayış gösterin." Tamam gösterelim diyoruz yine yapıyorlar sonra yine Kurucu girip diyor, sunucu yeni açıldı diye kimseye IC'de işlem yapamıyacağımız anlamına gelmez Kurucunun böyle demesi MG'ye girmektedir. Kurucunun PD'ye RPG tutmasına zaten bakınca güldüm, Admin ekibine gelecek olursak bilgisiz kişiler, bir adam bir rolden şikayetçi oluyor Admin ekibi foruma yönlendirmesi yerine goto atıp veya spec atıp rolleri bölüyor, Helper ekibinden bazı kişiler Admin raporlarına bakıyorlar.

1 level adamı jaile atmaya çalışıyorsunuz adam daha yeni kayıt olmuş trollüyor tam işlem uygulayacağım böyle kelimeler kullanıyorsunuz ayıp.

bloodsucker

Cowingwa

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 27 Ocak 2021, 23:13:58
Alıntı yapılan: Cowingwa - 27 Ocak 2021, 21:50:22

1 level adamı jaile atmaya çalışıyorsunuz adam daha yeni kayıt olmuş trollüyor tam işlem uygulayacağım böyle kelimeler kullanıyorsunuz ayıp.

Kesinlikle jaille atıyorsun, 1 level adamları jaile atmaya çalışıyorsunuz demişsin gerçek hayatta bu adam 1 level IC jaille atmıyalım mı diyecekler? Bunun MG olduğunu söylemiştim zaten.

Alien

Merak ettiğim bir soru var, sunucunun adminleri neden farklı RP serverlerinde oynuyor.

Grave

Belkide Gameover

Alıntı yapılan: xLoss - 28 Ocak 2021, 22:04:40
Merak ettiğim bir soru var, sunucunun adminleri neden farklı RP serverlerinde oynuyor.

Kadroda bazı kişiler atılıyor düzgün bir kadro topluyoruz o sırada oyun modu ayarlanıyor. çok yakında aktifiz, karakter başvuruları acılıcak.

Alıntı yapılan: Grave - 28 Ocak 2021, 23:21:15
Başarılar.

teşekkürler.

bloodsucker

AdemTR

SUNUCU HARD RP MODUNA GEÇİLDİ VE KALICI OLACAK SCRIPT AYARLADIK

Karakter başvurusu aktiftir.
https://www.beta-roleplay.com/forum/viewforum.php?f=123

AdemTR

Eğer sunucu ile ilgili sorununuz var ise bana ulaşabilirsiniz, bundan sonra tek sorumlu artık benim ve benim yönetimim altında.

Faikcan054

Belkide Gameover

bloodsucker