GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Beta Roleplay ~ Karakter Başvuruları Açıldı - beta-roleplay.com

Başlatan Belkide Gameover, 15 Ocak 2021, 15:23:26

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Efsun

AdemTR

Alıntı yapılan: Efsun - 21 Ocak 2021, 14:25:12
Discord sunucuma gelip reklam yapmak mı?
Reklam yaptığımız tek yer bu forum üzerinden oldu. Büyük ihtimal bizden biri olmayan yapmıştır.

AdemTR

Belkide Gameover

bloodsucker

$moked

Açılışta 55 çekmesi güzel bir şey, bunu sevdim. Fakat herkesi tek tek saydığım zaman aktif 20-25 kişi buldum. Bot demek istemiyorum fakat yine de başarılar.

!Cratos

İlk öncelikle merhabalar sunucunuzda başarılar diliyorum konuya gelelim şimdi,Oyuna girdim ve trucker yapıcağım para kasıcağım trucker bir kaç kez kastığımda bana ban attılar ve sebepte anneme küfürler edilmişti şimdi bu yorumu okuyan arkadaşlar sizin kastığınız paralara yazık olacak sakın giripte rol yapmayın sunucuda lspd interior ve hile  uyarısı bile bu serverde oynanmaz sebepsiz yere ban yiyip anneme küfür edildi...

''Sana yeleğim kadar değer vereceğime ve seni Harley'im kadar süreceğime söz veriyorum.''

!Cratos

Discord'tan ulaşmak istedim ve beni discord'danda banladılar ve kurcuya mesaj attığımda cevap bile vermedi kalitesiz bir sunucuda oynamanızı önermem genede başarılar diliyorum 

''Sana yeleğim kadar değer vereceğime ve seni Harley'im kadar süreceğime söz veriyorum.''

muhlyzofficial

Bir adamın yaptığı kodlamayı ondan isteyip sonra onu sunucusundan yasaklaması ve dm'den engellemesi? Çok iyi bir sunucu gerçekten. LSPD'ye baktığımda ise utanç verici anlar yaşıyorum.

Belkide Gameover

Arkadaşlar hile kullanan kişiler banlandı, suçsuz yere kimse banlanmadı.

bloodsucker

!Cratos

Alıntı yapılan: Belkide Gameover - 21 Ocak 2021, 23:31:05
Arkadaşlar hile kullanan kişiler banlandı, suçsuz yere kimse banlanmadı.

Bence yalan söylemeye gerek yok durduk yere kinli olduğunuz kişilere ban atıyorsunuz ve bana ailesel küfür  etmeniz   sebepte annem hakkında küfür ettiniz yalan söylemeye utanmıyormusun senin serverin 55 60 olsada oyuncuları rol zevkinden soğutuyorsunuz umarım serverin hak ettiğin yere gelmez..
Son düzenlenme: 22 Ocak 2021, 00:18:10 !Cratos

AdemTR

Kimsenin emeğinin çöpe gitmesini istemeyiz o yüzden hatalı ban yediysen bunun telafisi de vardır bana ulaş seninle ilgileneceğim.
Herkesin emeğine sonsuz saygım vardır haksızlığa torpile tahammülüm yok.

!Cratos

Alıntı yapılan: AdemTR - 22 Ocak 2021, 00:43:13
Kimsenin emeğinin çöpe gitmesini istemeyiz o yüzden hatalı ban yediysen bunun telafisi de vardır bana ulaş seninle ilgileneceğim.
Herkesin emeğine sonsuz saygım vardır haksızlığa torpile tahammülüm yok.

Sen çok iyi birine benziyorsun ama hatalı olsada o ban hemen kaldırılması gerekir ve discor'tan ulaşıcaktım beni attılar size yazıklar olsun böyle bir sunucuya daha girmem emeğim ile tekrar kasılacaktım yaptıklarınız ayıp.

AdemTR

Bana discord ile ulaşınız gerekeni yapacağım.Sonuçta hile yapanlara kurallarımız katı çünkü oyuncuların emeği bize emanet.Gereken kayıtları kontrol edeceğim,sizi discord da bekliyorum.