GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Caelornia Roleplay - Rise and Shine!

Başlatan #FEK, 20 Ekim 2020, 22:17:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TAKTAK26

Platformda Sevdiğim İnsanlar Bu Alttakiler Adamın Dibi!

Enkei ❤️( Senin Yerin Hep Ayrı Merak Etme :DD )

Backup ❤️( Adamın Löpçüğü )

Radless ❤️( Kral Ya )

Code ❤️( Old Friend )

AssayerHero ❤️( Dinozor Devrinden Kalma Dostum )

#FEK

Alıntı yapılan: KRAKEN - 15 Aralık 2020, 21:05:23
Alıntı yapılan: Talat - 15 Aralık 2020, 20:25:24
Alıntı yapılan: HakanUnique - 12 Aralık 2020, 22:30:55
Çağatay, Talat gibi küçük çocukların daha kendisine/ailesine saygıları yok, bunlar olduğu sürece başaramazsın #FEK bir an önce bunlardan kurtar kendini ve kendi yolunu çiz. Bu iki şahıs yaptığı işi değilde, diğer insanların yaptığı işleri yargılar. Gerekirse projen tutmasın, küçük çocuklarla iş yapıcağına "TEK" başına bir iş yap. Projen daha iyi yerlere gelsin.
Küçük çocuklar lafına gerçekten anlam veremedim. Yaşça senden büyük olan insanların kişiliğine hakaret etmek ne sana ne platforma bir şey katmaz. Eleştiriye kabulüm, kabulüz fakat sen eleştiri yapmıyorsun. Başka bir sunucu üzerinden sana uyguladığımız OOC cezalara karşın bu sunucuyu kötülemen mantık dışı. Umarım insanlara bakış açısını değiştirir, hem kendine hem platforma katkı sağlarsın.
Eleştiri bir insanı, bir konuyu, bir yapıtı, doğru ve yanlış yönlerini bulup göstermek ereğiyle inceleme işi. Bu kişide, sizi doğru, yanlış, bir şekilde eleştiride bulunabilir. Bu yaptığı şey zaten, bir eleştiri türüdür. Çocukça hareketler yapıyorsunuz buna bende katılıyorum. Berkay daha önce **Vine Roleplay** Yöneten bir admin,devaloper idi. **Vine Roleplay** De Berkay arkadaşımız, sunucuyu ilk açtığı zaman herkes vip almıştı. Daha sonra sunucu kapatıp, **Vine Roleplay** Yeniden açtı bu seferde, herkes vip aldı ve sunucuyu hiç açmamak üzere sunucu tekrardan kapatmış biridir. Buna baktımızda bu olaya ekibinizdeki insanların, öz geçmişleri gerçekten çok kötü etkiliyecek bir geçmiş bulunmaktadır. Kısaca şuanda yaptığınız, yorumdan bile bu anlaşılabilir bir şekilde ortadadır. Yöneticiniz, zaten insanlara parası ile hava atmayı seven biri o ilk başta o kişiliğini düzeltmek zorundadır. Berkay adında devaloperiniz ve siz, insanlar size çocuk bile dese sizin direk atar gider yapmamanız gerekmektedir. Yönetici iseniz ağır başlılığınızı göstermeniz gerekmektedir. Tekrardan başarısız olucağınızı kanıtladınız.

viathegod şuan kadroda değil.
Ek olarak bir konuda atar yaptığımı göremiyorum. Nereden bahsediyorsunuz?
Son düzenlenme: 16 Aralık 2020, 16:06:26 #FEK

SGT.K3D1

diverse

Burada sunucuya sallıyorsunuz, eğer çok iyi biliyorsanız. Buyurun sahne sizin, açın sunucunuzu. Kimsenin emeğini bu tarz kelimeler ile karalayamazsınız. Bu sebepten dolayı, türkiye ve insanları gelişmiyor. Sadece şikayetçi oluyorsunuz, başka birşey bildiğiniz yok.

@pforganization & @pfmenajerlik & @pfdigital

-emekli yönetici

Alp.

Bel altı vurulan ve karalama içeren iletiler silindi. Lütfen hakaret etmeden fikirlerinizi belirtin.

Leviathan

Başarılar. Yönetim ekibi olarak bence biraz mesafenizi korusanız daha iyi olacak, sinirli bir şekilde çıkışmaktansa sakin ve kanıtlayıcı, vurgulayıcı kelimeler kullansanız sizin açınızdan daha iyi olur. Kötü yorumlar gelebilir, bu her sunucu için geçerlidir bu gayet normal bir şey. Herkesin bir yerde illa bu kötü olmuş dediği yerler vardır. Sizin göreviniz oyunculara güzel bir roleplay ortamı sunmak ve bahsettiğimiz "kötü" olan şeyleri yoluna koymak. Tekrardan başarılar.

Okuyabilirseniz her insan bir kitaptır.

Athena Roleplay - Roleplay'da Yeni Bir Çağ!
Discord: https://discord.gg/yx3w4fx
Forum: www.athena-roleplay.com

Sokrat

egemenn

F
Son düzenlenme: 25 Aralık 2020, 00:34:15 egemenn

Talat

#FEK

Talat

egemenn

Neden mi kapattık? Yaşanan olayları sizlere derledik...

Excellent x

Maalesef izlenilen politakalar sizi bitirdi.Kitleninde sadece belirli sunucularda olduğunu düşünürsek,iyi denemeydi diyelim.Emeğinize sağlık

Efsun

Bilinmeyen Bey

Güzele Benziyor. Trailer'ı izledim. Çok Çok! Güzel.. :helal: