GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Golden Years Roleplay - Gerçek Kalite

Başlatan RetiredGold, 26 Mart 2026, 01:01:34

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RetiredGold

Biz Kimiz?
Alıntı
Roleplay serüvenimize 2016 yılında MTA platformu ile adım attık. O günden bu yana farklı roleplay sunucularında aktif olarak rol yapmış, bu kültürü yakından tanımış ve hâlâ bu alanda varlığını sürdüren kişileriz.

Yıllar içerisinde alınan bencil kararları, yapılan torpilleri, kalitesiz rol anlayışına verilen desteği ve hem illegal hem de legal tarafın zaman zaman desteksiz bırakılıp belirli kişilere ayrıcalık tanındığını defalarca gözlemledik.

Bu projeye iki kurucu olarak başladık. İkimiz de kendi iş hayatında aktif, sorumluluk sahibi bireyleriz. 25 ve 27 yaşlarında, belirli bir olgunluğa ulaşmış ve maddi anlamda bu projeyi sürdürebilecek imkânlara sahip kişiler olarak, daha adil ve kaliteli bir roleplay ortamı oluşturma hedefiyle bu sunucuyu kurmaya karar verdik.

Neden SA:MP?
Alıntı
Düşük sistem gereksinimleriyle roleplay denildiğinde akla ilk gelen oyunlardan biri GTA: San Andreas'tır. Bu oyunun iki temel multiplayer platformu bulunuyor: MTA ve SA:MP.

Günümüz şartlarında bu iki platformu karşılaştırdığımızda, SA:MP'in daha aktif bir oyuncu kitlesine sahip olması ve roleplay hissiyatını daha iyi yansıtması sebebiyle tercihimizi bu yönde kullandık.

Neden Biz?
Alıntı
Hedefimiz, kaliteli rol anlayışının ön planda olduğu, oyuncuların emeklerinin karşılığını alabildiği bir sunucu oluşturmak.

Kendi çevremizi kayırmadan, bireysel çıkarlar doğrultusunda hareket etmeden ve tek kişinin kararlarına bağlı kalmadan ortak akılla yönetilen bir yapı benimsiyoruz.

Adaletli, şeffaf ve sürdürülebilir bir yönetim anlayışıyla oyunculara güven veren bir ortam sunmayı amaçlıyoruz.

Script Konusundaki Yaklaşımımız
Alıntı
Teknik anlamda abartılı ve gereksiz sistemler yerine, işlevsel ve oyuncu deneyimini destekleyen sistemlere odaklanıyoruz.

Oyunun eski yapısını ve piyasadaki hazır sistemlerin durumunu göz önünde bulundurarak kendi geliştirdiğimiz, satın aldığımız ve mevcut sistemleri harmanlayarak dengeli bir yapı kurmayı planlıyoruz.

Önceliğimiz, rollerinizi kesintisiz ve keyifli bir şekilde gerçekleştirebileceğiniz stabil bir altyapı oluşturmak. Aynı zamanda sürekli gelişime açık bir sistem anlayışıyla ilerlemeyi hedefliyoruz.

Ne Zaman Açılacak?
Alıntı
Şu an için net bir açılış tarihi vermek doğru olmaz. Ancak planlamalarımıza göre 2026 sonu ile 2027 başı arasında bir açılış hedefliyoruz.

Bu süreci uzatmamızın temel sebebi, eksik veya hatalı sistemlerle aceleci bir başlangıç yapmak yerine sağlam bir oyuncu kitlesi oluşturup, sorunsuz ve oturmuş bir sunucu ile hizmete başlamaktır.

Amacımız, açıldıktan sonra sürekli bakım nedeniyle kesintiye uğrayan değil, stabil ve akıcı bir deneyim sunan bir yapı ortaya koymaktır.

discord.gg/goldenyearsrp
Son düzenlenme: 27 Mart 2026, 19:38:10 RetiredGold

Xenon1453

işin içinde yapay zeka olabilir

RetiredGold

Forum sitemizden spoiler görüntüleri:

RetiredGold

📢 Yetkili Alımı Başladı!
Topluluğumuzu büyütürken, bizimle uzun vadeli yol yürüyebilecek, adaletli ve kaliteli rol anlayışına sahip yeni ekip arkadaşları arıyoruz. Eğer siz de kendinizi değersiz ortamlarda, adaletsizliğin hakim olduğu ve insanlığın bile hissedilmediği yerlerde harcamak istemiyorsanız, doğru yerdesiniz. Gelin birlikte saygılı, düzenli ve keyifli bir rol ortamı inşa edelim. Bizimle birlikte sağlam bir rol geleceği kurmak isteyen herkesi başvuruya bekliyoruz.

📝 Başvuru formu:
https://forms.gle/zREZHUmTJJopq4hU6

Krips Je

Alıntı yapılan: RetiredGold - 26 Mart 2026, 01:01:34
Düşük sistem gereksinimleriyle roleplay denildiğinde akla ilk gelen oyunlardan biri GTA: San Andreas'tır. Bu oyunun iki temel multiplayer platformu bulunuyor: MTA ve SA:MP.

Günümüz şartlarında bu iki platformu karşılaştırdığımızda, SA:MP'in daha aktif bir oyuncu kitlesine sahip olması ve roleplay hissiyatını daha iyi yansıtması sebebiyle tercihimizi bu yönde kullandık.

düşük sistemi olana artık devlet yardımcı oluyor kankam. mta dan sampa geçmek demek: yağmurdan çıkıp doluya düşmek demektir. işin başındayken vazgeçin. bunu size yıllarını ve ömrünü bu platformda geçirmiş birisi söylüyor. günümüz de modern platformları FiveM ve RAGE:MP öneriyorum.
Son düzenlenme: 28 Nisan 2026, 03:20:51 Krips Je
"Без багов нет прогресса."

XziiTriOzz

Alıntı yapılan: Krips Je - 28 Nisan 2026, 03:18:02

düşük sistemi olana artık devlet yardımcı oluyor kankam. mta dan sampa geçmek demek: yağmurdan çıkıp doluya düşmek demektir. işin başındayken vazgeçin. bunu size yıllarını ve ömrünü bu platformda geçirmiş birisi söylüyor. günümüz de modern platformları FiveM ve RAGE:MP öneriyorum.

Önerini kötülemiyorum fakat saçma buluyorum, samp yıllardır bitik denilen bir platform. Belki gerçekten bitik olabilir fakat tamamen oynanmayacağı anlamına gelmiyor. SAMP gibi oyunların genel bir kitlesi bulunur, tabiri caizse kemik kitle. Bu kitlenin içindekilerden birisi de benim, 9 yıldır sürekli oynadığım bir platformu bırakmak istemiyor insan. Bu sürekli böyle olacak, SA-MP'ın GTA6 çıkana kadar hiç bitmeyeceğini düşünüyorum. Tıpkı diğer oyunlar gibi, çünkü artık efsaneleşmiş platformlar bunlar. SAMP'a bu kadar emek verilmişken kötülemek yerine daha da destek olarak hem platformu daha iyi bir yer haline getirmeye çabalamış hemde kendi kariyeriniz adına daha da iyi birşey yapmış olursunuz :aynen:

Ayrıca, adama sorarlar o ki yağmurdan çıkıp doluya yakalanılıyor, senin ne işin var burada diye :kahkaha: :kahkaha2: 

yeni piyasanın eski çocukları

Krips Je

Alıntı yapılan: XziiTriOzz - 28 Nisan 2026, 11:03:51
Alıntı yapılan: Krips Je - 28 Nisan 2026, 03:18:02

Önerini kötülemiyorum fakat saçma buluyorum, samp yıllardır bitik denilen bir platform. Belki gerçekten bitik olabilir fakat tamamen oynanmayacağı anlamına gelmiyor. SAMP gibi oyunların genel bir kitlesi bulunur, tabiri caizse kemik kitle. Bu kitlenin içindekilerden birisi de benim, 9 yıldır sürekli oynadığım bir platformu bırakmak istemiyor insan. Bu sürekli böyle olacak, SA-MP'ın GTA6 çıkana kadar hiç bitmeyeceğini düşünüyorum. Tıpkı diğer oyunlar gibi, çünkü artık efsaneleşmiş platformlar bunlar. SAMP'a bu kadar emek verilmişken kötülemek yerine daha da destek olarak hem platformu daha iyi bir yer haline getirmeye çabalamış hemde kendi kariyeriniz adına daha da iyi birşey yapmış olursunuz :aynen:

Ayrıca, adama sorarlar o ki yağmurdan çıkıp doluya yakalanılıyor, senin ne işin var burada diye :kahkaha: :kahkaha2: 

Dediğin bazı noktalara katılıyorum, SA:MP gerçekten efsane bir platform ve yıllarca ayakta kalması da zaten bunun kanıtı. Ama olay sadece "bitik mi değil mi" meselesi değil. Teknoloji ilerledikçe beklentiler de değişiyor. FiveM ve RAGE:MP nin önerilmesinin sebebi de bu. Daha güncel sistemler, daha fazla imkan ve daha modern altyapı sunmaları.

Benim demek istediğim şey SA:MP kötü değil, sadece artık eski kalıyor. Yoksa hala oynanır, hala keyif verir, o ayrı. Ama yeni başlayan biri için "gelecek" açısından bakınca modern platformlar daha mantıklı geliyor.

Sonuçta bu biraz da tercih meselesi. Kimisi nostalji ve sadelik sever, kimisi daha gelişmiş sistemler ister. İkisi de yanlış değil :)

"Без багов нет прогресса."

Feovac

Z Roleplay