GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Impulse Roleplay - #againtry

Başlatan Impulse Roleplay, 17 Mayıs 2020, 21:15:16

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coiner

Coiner    

kumite

Konu gün içerisinde güncel bir şekilde karşınızda olacaktır..
Geri dönüyoruz!

Impulse Roleplay

Gaviria

Discord linki verirmisiniz? Başarılar diliyorum.

Impulse Roleplay

Alıntı yapılan: Gaviria - 27 Kasım 2020, 22:17:56
Discord linki verirmisiniz? Başarılar diliyorum.

++Kusura bakmayın arada unutulmuş, eklendi.

https://discord.gg/aRjR8MCDBR
Son düzenlenme: 27 Kasım 2020, 22:26:44 Impulse Roleplay

Impulse Roleplay

Discord adresimize AP önlemek adına modlog odası eklendi. Her verilen rol artık kayıt altına alınıyor.
örn: dreamer isimli yetkili kendine management rolü verdi.

Ek olarak modumuza AP önlemek adına modlog sistemi eklendi. Her kullanılan komut kayıt altına alınıyor.
örn: dreamer isimli yetkili kendine 3000$ verdi.

0 AP ile..

Make Impulse, Great AGAIN!
Son düzenlenme: 27 Kasım 2020, 22:47:31 Impulse Roleplay

HasanEfe

Alıntı yapılan: Impulse Roleplay - 27 Kasım 2020, 22:43:20
Discord adresimize AP önlemek adına modlog odası eklendi. Her verilen rol artık kayıt altına alınıyor.

Ek olarak modumuza AP önlemek adına modlog sistemi eklendi. Her kullanılan komut kayıt altına alınıyor.

0 AP ile..

?

Rodri

Alıntı yapılan: HasanEfe - 28 Kasım 2020, 13:21:19

0 AP ile..

?

İle önce başarılar dilerim dostlar, hasan kardeşim "make great again" Amerikalı politikacılar tarafından kullanılan bir kampanya sloganıdır, adamların konusunu kötülemek için yer aramayın, herkes kullanabilir, yanlış anlamayın rinaya ait bir kelime değil.

Son düzenlenme: 28 Kasım 2020, 14:13:42 Racklesh

Discord: l7bp
Full Stack Developer. - Network Manager.

HasanEfe

ben kötülemek için demiyorum bu slogan genelde rinaya ait bir slogan diyebiliriz başka serverler kullanınca buna bu gözle bakmam makul bence
"genel bir ingilizce kelimedir" ben yemek sanıyordum

Rodri

Alıntı yapılan: HasanEfe - 28 Kasım 2020, 14:10:57

ben kötülemek için demiyorum bu slogan genelde rinaya ait bir slogan diyebiliriz başka serverler kullanınca buna bu gözle bakmam makul bence

anladım, bu yazıya bakarak ve okumadan veya çevirmeden onumu çıkardın , "make great again", amerikalı politikacılar tarafından kullanılan bir kampanya sloganıdır.
Son düzenlenme: 28 Kasım 2020, 14:16:50 Racklesh

Discord: l7bp
Full Stack Developer. - Network Manager.

Impulse Roleplay

0 AP ile..

?

Yorumunuz için başta teşekkür ediyorum, sonrasında ise. Make Impulse, Great Again fikri aklımıza geçenlerde paylaşılan Donald Trump'un Twitter sifresi maga (Make America Great Again)'den gelmektedir. Rina Roleplaye ait bir slogan değil.
Alıntı yapılan: Racklesh - 28 Kasım 2020, 13:32:16

0 AP ile..

?

İle önce başarılar dilerim dostlar, hasan kardeşim "make great again" genel bir ingilizce kelimedir, adamların konusunu kötülemek için yer aramayın, herkes kullanabilir, yanlış anlamayın rinaya ait bir kelime değil.

Değerli ve bilgili yorumunuz için teşekkürler.
Alıntı yapılan: HasanEfe - 28 Kasım 2020, 14:10:57

Rinaya özgü  falan değil, bu sloganın isim haklarını aldıysa değiştiririz.

Martin

Impulse Roleplay

HasanEfe

"rinaya ait bir slogan diyebiliriz" diyorum buraya bazı şeyler yazabilirim fakat anlamassın ve hayla dersinki ""make great again", amerikalı politikacılar tarafından kullanılan bir kampanya sloganıdır. "

zaten birşey yazsam moderator 2 dakika sonra "kavga içerikli iletiler silindi diye mesaj atıcak"

isim haklarıyla ilgili birşey demedim orada yazıyorki "rinaya ait bir slogan diyebiliriz"

Impulse Roleplay

Alıntı yapılan: HasanEfe - 28 Kasım 2020, 18:18:30

"rinaya ait bir slogan diyebiliriz" diyorum buraya bazı şeyler yazabilirim fakat anlamassın ve hayla dersinki ""make great again", amerikalı politikacılar tarafından kullanılan bir kampanya sloganıdır. "

zaten birşey yazsam moderator 2 dakika sonra "kavga içerikli iletiler silindi diye mesaj atıcak"

isim haklarıyla ilgili birşey demedim orada yazıyorki "rinaya ait bir slogan diyebiliriz"

Sloganı onlar çıkardıysa evet onların diyebiliriz, ama slogan onlara ait değilse böyle bir şey diyemeyiz. Eğer ki moderator kavga içerikli yorum derse problem sizdedir boş yere kavga içerikli demez.