GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Las Venturas Police Pursuit - discord.gg/lvpp [6X250 SKOR CEKILIS][UCRETSIZ VIP]

Başlatan geowicgang, 04 Aralık 2021, 20:17:15

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

geowicgang

İlk ayımıza özel 04.01.2022 - 23:59'a kadar sürecek @The Emerald Isle VIP etkinliğimiz başladı.

Her 5 davet için 1 donate günü kazanırsınız. Maksimum 2 donate günü elde edebilirsiniz. Bundan önce ki inviteleriniz geçersizdir. Şu an 5 davetiniz var ise 10 davet yaparak 1 gün kazanabilirsiniz.

Narisca

En ufak bilgisi olmadan sunucu açıp, tüm developerleri sunucuya alıp sonrada her biriyle tartışıp ekipten attıktan sonra sunucu satmaya çalışan geowic sanada selam olsun :D

İletişim: narisca@marina-gaming.com
Discord : Narisca#1041
Web Developer & Game Developer
Project : www.marina-gaming.com
2020-2022

Tektabanca

《Hırsız~Polis》《2015&2021》

geowicgang

En ufak bilgisi olmadan sunucu açıp,
narisca, mod olmak için köpek gibi niye bekledin o zaman? :D
beğenen, @haroldjackson zamanında projene beni lead almak için ağladığını da hatırlıyorum

haroldjackson

muhtemelen benim kim olduğumu bilmiyorsun bile, hiçbir zaman seni projeme çağırmadım. profilimi iyi incele belki kim olduğumu öğrenirsin. hasan kankana başarılar sadece

imza kalemle atılır

Narisca

Alıntı yapılan: geowicgang - 09 Ocak 2022, 21:06:09
En ufak bilgisi olmadan sunucu açıp,
narisca, mod olmak için köpek gibi niye bekledin o zaman? :D
beğenen, @haroldjackson zamanında projene beni lead almak için ağladığını da hatırlıyorum
Tamam :D

İletişim: narisca@marina-gaming.com
Discord : Narisca#1041
Web Developer & Game Developer
Project : www.marina-gaming.com
2020-2022

Feick

Alıntı yapılan: haroldjackson - 10 Ocak 2022, 08:40:37
muhtemelen benim kim olduğumu bilmiyorsun bile, hiçbir zaman seni projeme çağırmadım. profilimi iyi incele belki kim olduğumu öğrenirsin. hasan kankana başarılar sadece

Aslında paylaşmak istemezdim, seninle aram bozulsun istemezdim. Umut ile ne zaman bir araya gelsen her zaman yaptıklarını tekrarlıyorsun, haline cidden üzülüyorum. Annenin babanın sana verdiği emeklere acıyorum. En kısa sürede kendini düzeltmen dileği ile.

Son düzenlenme: 15 Şubat 2022, 21:48:12 Razor02 Sebep: Özel mesaj paylaşımı yasaktır.

R4IN

Dikkatimi çekti güzele benziyor platformda bu tarz konseptler görmek güzel :helal:

Sulozzy

Coiner

Sunucu ve konu, pasif olduğu için kilitlenerek arşive taşınmıştır. Konuyu tekrar aktif etmek isterseniz veya bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız moderatörler ile görüşebilirsiniz.

Coiner