GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Los Angeles Roleplay

Başlatan sharax, 29 Ağustos 2021, 17:24:47

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sharax

Forum  |  Discord

Los Angeles RolePlay temellerini sağlam bir yerleşkeye kurmuş roleplay sunucusudur. Güncel durumdaki samp ortamı içler acısı bir hal aldığından dolayı işlerini en iyi şekilde yapmaya çalışan bir yönetim ekibine sahiptir. Sorumluluklarının farkında olan ve işlerini en iyi şekilde yapmaya çalışan yöneticilerimiz ve aklı başında yetişkin bir kafa yapısına sahip oyuncu ortamımız ile samp ortamına damga vurmayı planlıyor ve amaçlıyoruz. Sunucumuzun ekonomik ve sosyal yapısı Medium RP olarak planlanmıştır. Uzun soluklu bir platform oluşturmaya çalışan Los Angeles RolePlay umutlarınızın ve beklentilerinizin adresi olmayı planlanmaktadır. Bildiğiniz üzere 2021 Mayıs ayında sunucumuz beta olarak açıldı. Sistemsel eksiklik ve yönetim kadrosunda ki eksikliklerden dolayı sunucu Ağustosa ertelendi. Şimdi ise yarım kalan işi tamamlayacağız!

"Tanıtım Kuralları'nı okudum ve konumun kurallara uygun olduğunu kabul ediyorum."
Son düzenlenme: 02 Eylül 2021, 12:02:59 sharax

sharax

baum224

to greatest marina reborn

Talhq1.

Feick

Güzel bir proje olması dileği ile, başarılar.

sailor

Bu sefer bomba gibi geliyoruz, elimizden geleni yapacağız.

mustafaakıska1806

Çoluk çocuk, okullar açıldığınca okuluna gidecek Sharax bey, boşa umutlanmayın.

Radless

"Life's too short to hold grudges."

sharax

Yorumlar için teşekkürler.

Buzzard

Hak ettiği konuma ulaşması dileğiyle, başarılar!

Sulozzy

Kanka sal buralar sana göre değil git rina gibi platformlarda takıl cidden babanın paralarına yazık başaramıyorsun

Feick

Alıntı yapılan: Sulozzy - 30 Ağustos 2021, 21:47:48
Kanka sal buralar sana göre değil git rina gibi platformlarda takıl cidden babanın paralarına yazık başaramıyorsun
Denemeye çalışmak iyidir, bırakta denesin.

weoji

Benim rollerimin ss lerini kullanmanıza mı şaşırayım, yoksa o rol ss leri ile yaptığım tasarımı benzetmeye çalışıp becerememenize mi şaşırayım  :maalesef:
Her neyse, başarılar Çınar.
Son düzenlenme: 31 Ağustos 2021, 16:14:35 wouldyoulikesomecoffe

weoji

sharax

Alıntı yapılan: wouldyoulikesomecoffe - 31 Ağustos 2021, 16:13:16
Benim rollerimin ss lerini kullanmanıza mı şaşırayım, yoksa o rol ss leri ile yaptığım tasarımı benzetmeye çalışıp becerememenize mi şaşırayım  :maalesef:
Her neyse, başarılar Çınar.

Öncelikle yorumun için teşekkür ederim Emirhan, senin tasarımına benzetmeye çalıştığımız falan yok bu ss'ler 77 roleplay sunucusunda çekildi ve sunucudan-görüntüler kanalına atıldı hatırlarsın, doğal olarak kullanabilirim.