GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Los Angeles Roleplay - wake up!

Başlatan sharax, 18 Mayıs 2021, 19:40:08

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Murat Budak

Alıntı yapılan: Sulozzy - 21 Ağustos 2021, 02:39:02
Alıntı yapılan: Murat Budak - 17 Ağustos 2021, 21:56:34
Alıntı yapılan: jaweed - 17 Ağustos 2021, 14:28:12
budak budaaak pardon gıdak gıdaak

Ahh keşke neden ağladığını da söylesen :/ herkes senin ne olduğunu öğrenirdi buradan yazmak kolay oluyor senin için :) o kurduğum grupta rezil olduğunda gıdak gıdakk yapan sendin Vatanına , Şehidine ve Dinine küfür eden beyinsiz insansın. Full Stack Developer yazim projelere girim eee... Ondan bundan yardım alim yada ondan bundan çalim ben yapıyor olarak gösterim :D Sen çok zekisin ya daha margin-top: kodunun ne işe yaradığını bilmiyorsun icon eklemeyi bilmiyorsun burada sağ sola sallıyorsun devam et kanka seni tutan yok rezil olmaya devam et :)

Bu çocuğun kodlama bilmediğini ve Türkiyeye, Şehide ve Dine küfür ettiği ekran görüntülerini istiyen kişiler discord üzerinden yazabilir yazanları gizli tutacam yeterki şu kafasız Full Stack Developer'e fazla güvenmeyin Chucky#7915

Kardeşim benim zamanında g****de gezdirdiğin adamlarla yüz göz olup bir birinizin sırlarını ifşalarını mı paylaşıyorsun samp oynuyanların ne olduğunu ve nickinden nasıl birisi olucağını çözücek kadar gelişememişsin zaten yıl olmuş 2021 siz hala sanaldan sa-mp için kavga ediyorsunuz bir tık ironik, ayrıca bu sharaxında sürekli babannesinden dedesinden para kaçırıp sunucu açması kadar komik bir şey yok 15in üstüne geçmiyor 2 günde kapanıyor burasıda öyle olucak :SSS
Banamı diyorsun bilmiyorum ama ben Jaweedi götümde gezdirmedim, Vista projesinde tanışmıştım çok geveze olduğu için ekipten atıldı.

Kodlama bilmediğini ifşalama sebebim hiç bir bilgisi olmadan başkaların projesine girip benden veya başkasından yardım alarak başka projelerden çalarak kendisi yapmış olarak göstermesi, herkes emek veriyor daha icon eklemeyi bilmeyip başka insanların projesini çöpe attırıyor benim için sorun yok ama projesine alacak kişiler 3 kere düşünmeli, ifşaladağım içinde hiç pişman değilim :)
Son düzenlenme: 21 Ağustos 2021, 19:41:48 Razor02

Feick

Jaweed ve Sullozy abimin bildiği tüm diller.
1. Python
2. C
3. Java
4. C++
5. C#
6. R
7. JavaScript
8. PHP
9. Go
10. Swift
11. Arduino
12. Ruby
13. Assembly
14. Scala
15. Matlab
16. HTML
17. Shell
18. Perl
19. Visual Basic
20. Cuda

ibrahimkk

sharax varsa bu konuya bakmaya bile gerek yok  :elsalla:

Radless

"Life's too short to hold grudges."

Feick

Feick

arkadaşlar gece saat 02:06, hala boş boş kavga ediyorsunuz şu yazık olmuş platform için. şu ortamdan uzaklaşın, gidin yatın düzen kurun :pray:

Coiner

Konudan bağımsız iletiler temizlenmiştir.

Coiner    

kumite

sövdüğün ve arkasından salladığın adamın (ben) eskiden açmış olduğu tanıtım yazılarını kopyalayıp, tanıtım açarak, tutabileceğini mi sanıyorsun?

haha

Feick

sonra tekrar kaanı ve umutu istion.

Oner

Arkadaşlar işiniz gücünüz yok mu? Devamlı aynı projeleri açıp duruyorsunuz. Açacaksanız üstüne bir şey koyun, bir şeylerden ders alın. Bu devamlı sunucu açıp kapatanların her tanıtımına, dış görünümüne bakıyorum aynı kalitesizlik.

Forum yönetiminin sunucu tanıtımı açmak için belirli bir azami zaman aralığı kuralı koyması gerektiğini düşünüyorum.

Ayrıca kullandığım güvenlik yazılımı internet adresinizi engelliyor. Sanırsam sertifika sorunu var. Bu bile güvensizlik veriyor.
Son düzenlenme: 23 Ağustos 2021, 15:40:48 Oner
Discord: Ascendency#7970

kumite

Alıntı yapılan: Oner - 23 Ağustos 2021, 15:38:15
Arkadaşlar işiniz gücünüz yok mu? Devamlı aynı projeleri açıp duruyorsunuz. Açacaksanız üstüne bir şey koyun, bir şeylerden ders alın. Bu devamlı sunucu açıp kapatanların her tanıtımına, dış görünümüne bakıyorum aynı kalitesizlik.

Forum yönetiminin sunucu tanıtımı açmak için belirli bir azami zaman aralığı kuralı koyması gerektiğini düşünüyorum.

Ayrıca kullandığım güvenlik yazılımı internet adresinizi engelliyor. Sanırsam sertifika sorunu var. Bu bile güvensizlik veriyor.

Siteleri yok, linke tıkladığında üstte ki web urlsinde discord invite linki var, onu kopyalayıp yapıştırmak lazımmış... mış mış.

Fazlasıyla haklı konuşmuşsun, yazılar bile benim 88 ve LA konumdan alıntı. Ki bana sormadan alıntılamışlar :>

Coiner

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
Konu içeriği özgün olmalıdır. Grafik, sistem anlatımları, sistem görüntüleri vs. çalıntı yapanların konuları kilitlenerek Kilitli Konular bölümüne taşınacaktır.

Konu içeriği özgün olmadığı için k/a.

Coiner