GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Novelty Roleplay - noveltyroleplay.com

Başlatan NoveltyRpg, 29 Temmuz 2021, 19:53:05

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

NoveltyRpg

.
Son düzenlenme: 13 Ağustos 2021, 10:46:39 Anestezi Sebep: Forumda hakaret etmek yasaktır.

Karahanlı

Projeden ayrıldığım için konuyu silme gereğinde bulundum. Proje sahibi Rheme ile hiç bir derdim yoktur. Projede çoluk çocuk olduğu için ayrılma kararı aldım teşekkürler.

mtb

2017-2025

NoveltyRpg

Purgatory

Başarılar, ancak hem bir sunucu için birden fazla konu açmamalı, hem de sayfalarınızın bakımını tamamlamalı ve onları en kısa sürede erişime açmalısınız.

NoveltyRpg

Alıntı yapılan: Anestezi - 29 Temmuz 2021, 20:07:17
Başarılar, ancak hem bir sunucu için birden fazla konu açmamalı, hem de sayfalarınızın bakımını tamamlamalı ve onları en kısa sürede erişime açmalısınız.
Hosting den kaynaklı bir problem var, birden fazla konu açmamızın sebebi diğer ortağımızın önceki konuyu açması, ekipten ayrılması ile konu silindi tekrardan konu açtık, değerli yorumunuz için teşekkürler.

Marcy

(S)ıkça (S)orulan (S)orular!

SS = Sunucu ne zaman açılacak?
    - Kısa ve öz bir yanıt vericek olursak, sunucumuz ağustos ortalarında açılacaktır. Şu anlık net belirli bir tarih veremeyiz fakat ağustos ortasında açılacağımız söylenebilir.

SS = Sunucu ekonomisi hangi düzeyde olucak?
    - Sunucu ekonomisini orta düzeyde tutmayı planlıyoruz. Fakat insanların 7/24 meslek kasıp para kazanmasından nâzaran rol yaparakta para kasanması için elimizden geleni yapacağız.

SS = Sunucuda birlik destekleri olucak mı?
    - Sunucuda birlik destekleri olmayacak, emek olmadan yemek olmaz. Fakat birlikler için özel sistemler, özel interiorlar ile desteklerimizi sunacağımızdan emin olabilirsiniz.

SS = Oyun modunuz sıfır mı / alıntı mı?
    - Oyun modumuz South Centralın tamamen klon ya da kopya olmayan sürümünün türkçeleştirilmiş ve geliştirilmiş bir oyun modu ile karşınızda olacağız.

SS
= Bu kadar haterınız var iken neden sunucu işleri ile uğraşıyorsunuz? DDOS saldırılarından veya başka olaylardan korkmuyor musunuz?
    - Haterlarımızın bizimle sorunu var, sunucumuzla değil. Fakat bize kin besleyip sunucumuza saldırmaya çalışacak olan bir çok kişi var ve tanıklık ettik. Fakat elimizden geldiğince öyle zihniyetler ile alakadar olmamaya çalışıyoruz.
    - DDOS korumamız **gizli** tarafından sağlanıyor. Fakat yine de sunucularımız düşmez gibi bir iddiamız yoktur.

SS
= Sunucuyu bayram harçlığınız ile mi açtınız? VDS, Hosting gibi gerekli şeyleri free mi çektiniz?
    - Öncelikle merhaba, sunucumuzu bayram harçlığız ile açmadık. Tam miktar vermek iyi olmaz ama ₺500'den yüksek bir miktar harcadık, ayırdık. Eğer ip ve whois sorgulaması yaparsanız makinenin nereden alındığını görebilirsiniz.

Sorularınızı discord sunucumuz üzerinden sorabilirsiniz!

Telegram : @HenizDev
Discord : Heinz#9999
Full Stack Developer & Sys Admin and IT Manager.
Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

Rodri

Discord: l7bp
Full Stack Developer. - Network Manager.

Marcy

Benim naciz vücudum, bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti, ilelebet payidar kalacaktır

Rodri

Uğrayalım dedik, projeyi az buçuk bakalım dedik fakat proje çoluk cocuktan ibaret, umarım olgunlaşırsınız.

Discord: l7bp
Full Stack Developer. - Network Manager.

Marcy

Son düzenlenme: 29 Temmuz 2021, 23:05:56 Marcy Sebep: Özel mesaj içeriği paylaşmıyoruz.

Impeccable

Purgatory

Alıntı yapılan: Bölüm Kuralları
Eleştiri amaçlı olumlu/olumsuz tartışmak serbesttir. Kötüleme, aşağılama ve karalama kampanyası başlatacak türden iletiler yasaktır.
Arkadaşlar, sunucuya yönelik eleştirilerinizi belirtebilirsiniz ancak yazılanlar pek de eleştiriye benzemiyor, dikkat edin. Bu yüzden kimi iletileri silmem gerekti.

Marcy