GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
22 Ocak 2026, 10:22:47

Old Polıce Pursuıt

Başlatan LeruX, 17 Aralık 2022, 19:27:21

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

LeruX

OLD POLICE PURSUIT

Sunucu neden kuruldu?

- Bildiğiniz gibi SA:MP Türkiye'de pek fazla Pursuit sunucusu yok, hatta açılanlar da hep kapanıyor. Var olan sunucularda ise hileler kol geziyor, terbiyesizlik kol geziyor. Bunların önüne geçmek, uzun ve soluksuz bir sunucu deneyimini Türkiyeye getirmek için bu sunucuyu kurmuş bulunmaktayız.

Sunucuda hile sistemi nasıl olacak?

- Bu konuda özellikle kendime kesin olarak güveniyorum, idda da ediyorum. Özellikle bu konu üzerinde çok fazla kaba tabir ile paralar harcayıp kodlamalar yaptırıyorum.

Sunucudaki küfürlere karşı önlem alındı mı?

- Bazı kelimeler yasaklı kelime olarak sisteme işlendi, bu kelimleri kullandığınız takdirde otomatik olarak belirli dakika hapse atılıyorsunuz. Bu kelimeleri algılamadığı takdirde şikayet açarak cezalar almasına sebeb olabilirsiniz. Din, Siyaset, Ailevi küfürler direk olarak banlanacaktır.

Admin nasıl olurum?

- Admin alımları diye bir kavram sunucuda olmayacak, peki ya biz nasıl admin olacağız sorusuna şu şekilde cevap verebilirim. Sizin tutumunuza bağlı, oynadığınız sürece sicil kaydınıza. Hem oyun içi hem oyun dışı davranışlarınıza göre seçilmektesiniz.

Peki ya sunucu ne zaman açılacak?

- Şuanda paket konusunda pek sorun çekmiyoruz açıkcası, para ile almadık veya hazır bir paketin üstüne kodlamada bulunmadık. Sıfırdan kendimize özel, hiçbir hazır içerik bulundurmayan paketimiz ile sizlerin karşısında olacağız.

Sistemler nasıl olacak?

- Klasik bir pursuit sunucusu olacak fakat tabi bize özel sistemler de barındıracak, örneğin oyundaki edindiğimiz paralar ile sadece araç, silah tarzı şeyler yerine çeşitli market ürünleri. Açık dünya modunda kendimize eşyalar alma gibi şeyler de olacak. Toplamda üç adet mod olacak, bu modlar DM, açık dünya, Pursuit olacak.

Son düzenlenme: 17 Aralık 2022, 19:40:22 LeruX

Synopith

Kolay gelsin arada uğrarım takip ediyorum :)

BuRMiLLaT