GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Pripyat-Survival #2026-(0.3.7&0.3DL)

Başlatan Holmes, 04 Mayıs 2026, 00:31:36

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Krozfayer

Konsept güzel fakat yanlış zamanda, başarılar.

Holmes

Alıntı yapılan: Krozfayer - 05 Haziran 2026, 17:58:41

Yorumun için teşekkür ederim, ben zamanında RAGE-MP üzerinde 5 aylık oyun modunu geliştirirken platformun bir anda yıkılacağı haberini görünce FiveM'e geçmek üzere karar aldık arkadaşımla ve oyun modunu en kısa süre içerisinde taşıyabildik %80'ini desek daha doğru olur, Hala da uğraşıyorum FiveM'in genel yapısı hakkında uzman değilim ama elimizden geldiği kadarıyla uğraşıyoruz, Fakat arkadaşımın bana sormasıyla birlikte samp sunucusunu tekrar açma kararı aldık ve kısacası o bu sunucuyla uğraşıyor geliştirme işinde vs ve meselemiz tutup tutmamasından değilde değişik bir konseptte oynamalarını sağlamaktı her zaman, Ancak eskiden şartlar gereği bunun yapılması epey zor görünüyordu artık büyüdük ve bu büyüme sırasında edindiğimiz tecrübeler sayesinde bu noktalara kadar gelebildik açıkçası devam ediyoruz her zamanda öyle olacak. O yüzden tekrardan yorumun için teşekkürler sizide aramızda görmeyi çok isteriz en azından Discord sunucusunda görmek bile güzel bir şey bizim için!

Discord:

Providence Community | Since #2022
Pripyat Survival | Since #2021

Ayzen

Alıntı yapılan: Krozfayer - 05 Haziran 2026, 17:58:41

Kral yıllardır sunucular açılıyor herkes bir konseptle geliyor kimi cnr kimi roleplay yani bu işin zamanla alakası olduğunu pek sanmıyorum doğru zamanda açanlar sanki tutturabiliyor mu? 5 yıldır aç kapa yapan kişiler var sence sor bakalım gelişme tutma görmüşler mi şansa 1 veya 2 kere olmuştur o yüzden gelen gelir gelmeyene söz yok teşekkürler, yorumun için de ayrıca teşekkür ederiz sayın @Holmes adlı arkadaşım gerekli yorumu söylemiş....