GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Pusula Roleplay 2020 || www. pusula-roleplay.com

Başlatan Osmanlı Roleplay, 23 Temmuz 2020, 08:54:42

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Osmanlı Roleplay

Pusula Roleplay - Vazgeçmek Yok!

Pusula Roleplay türk konsepti olup kasabada geçmektedir. projeye 25/07/2020 tarihinden itibaren başlamış bulunmaktayız. Sunucu son derece adaletli ve rollerden keyif alabileceğiniz bir sunucu olacaktır, kesinlik AP ve benzeri şeylerle karşılaşmayacaksınız. Kimseyle rakip değiliz kendi halimizdeyiz, Barış ve huzur içinde rol keyfi olacağından eminim.Sunucumuz sosyalleşmek ve can sıkıntısını gidermek için kuruldu, sunucumuzda yetkililer olarak üyeler herkesten üstündür sloganıyla görev yapıyoruz. Her gün yetkili kadromuzla sesli olarak toplantılar yaparak sunucuyu nasıl geliştirebileceğimizi konuşuyoruz ve sizlere daha güzel bir sunucu yapmak için uğraşıyoruz. Emeklerimizin karşılığı için sunucumuza katılabilirsin, seni de sunucumuza bekliyorum(z).!
Pusula Roleplay, oyuna ait materyaller ve içerikleri kullanmaktadır. Bu materyaller ve içeriklerin kullanımı yazılım tarafında kurallandırılır. Türk Ceza Kanuna aykırı materyal ve içerikler Rockstar Games, Inc. firmasının oyuna eklediği ve sadece oyuna ait özelliklerdir. Kullanıcılar oyun oynadıklarının bilincinde olup, Türk Ceza Kanuna aykırı faaliyetlere özenmemesi ve uzak durması gerekir. Kullanıcıların bu yöndeki eğilimlerinden Pusula  Roleplay sorumlu değildir. Pusula Roleplay hiçbir halde uyuşuturucu kullanımı ve satışı, silah kullanımı ve satışı, cana ve mala yönelik suçlara özendirmemektedir. Oyuncularımızdan da Türk Ceza Kanunları'nın hepimiz için geçerli olduğunun bilincinde olarak azami özeni göstermelerini talep ederiz.

Sunucu Sistemleri

Sunucu Bilgileri

Forum Adresimiz Tıkla!
TeamSpeak Adresimiz [BAKIM]
Discord Adresimiz Tıkla!
Server Adresimiz [BAKIM]
Son düzenlenme: 23 Temmuz 2020, 10:45:12 Osmanlı Roleplay

Osmanlı Roleplay

Hepinize günaydın arkadaşlar konu bana ait değil hesap oluşturamayan arkadaş vardı onun için açıldı bu konu ve yazılan yorumları o yazmaktadır sunucu bana ait değildir.
Son düzenlenme: 23 Temmuz 2020, 08:57:54 Osmanlı Roleplay

ʏᴜɴᴜs ᴇᴍʀᴇ

Expert Graphic Designer | www.theyunusemre.net

Osmanlı Roleplay

Forum bakımdadır arkadaş farkli hostinge geçiş sağlıyoruz.

DracDonix

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Osmanlı Roleplay

Alıntı yapılan: DracDonix - 23 Temmuz 2020, 10:47:56
Gelecek göremiyorum, başarılar.
Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim(z)., Sloganımız belli Vazgeçmek Yok altında ilerliyoruz ve vazgeçmeyeceğiz. Elimizden geleni yapıyoruz.

Vesa

"Yeni bir Müslüm Gürses şarkısı kadar imkansız bazı şeyler..."
a.k.a Vesa

Daxy

Şimdi, Azure domain Azure makina (FREE) nereye kadar götürür onu bilmem. Haliyle projede nereye gider bilemem :D

Milli Savunma Üniversitesi

sDahdal

Sunucu sahibi daha bir Hesap açmaya tenezzül etmemiş birde sunucu mu açmış 🤔, ön yargılı olmucam ama sanırsam bu arkadas daha önce sunucu açmış ve Gine kapatmış şimdide diyor ki sloganımız "vazgeçmek yok" bunlar sadece laf her insan söyler bunları önemli olan icraat göstermeniz. Başarılar tutucagini düşünmüyorum

"Deneyerek daha kolay öğrenilir" der Baltasar, "dayan ve üstele... Bu acı adım adım iyiliğine dönüşecek." diye ekler Ovidius..