GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rina Roleplay ~ make rina great again

Başlatan Hera, 03 Aralık 2017, 12:54:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

WildPaw

Bu çocuğu kimse yıkmayı başaramadı

Goddew

Bana göre modun gideri var, oyuncuların gideri yok baba oynanmıyor bir şey diyim mi artık cidden çok kişi var cılkı çıktı sunucunun karakter başvurusu sistemine geçilmeli rol bilmeyenlerin karakterleri silinmeli veya teste sokulmalı oynamıyorum uzun süredir oynamakta istemeyeceğim bir sunucu 6 ayı aşkın yetkili oldum ve çok güzel yerlere geldim ama yetkili olduğum için oynuyordum istifamı verdikten sonrada ayrıldım açıkcası sarmıyor yetkiliyim diye oynuyordum. :P

4M'i aşkın malvarlığımıda oyuncular oynasın diye bağışladım ne kadar iyi biriyim :DDDD

Hera

Alıntı yapılan: Rotex - 21 Nisan 2020, 17:22:10
Bana göre modun gideri var, oyuncuların gideri yok baba oynanmıyor bir şey diyim mi artık cidden çok kişi var cılkı çıktı sunucunun karakter başvurusu sistemine geçilmeli rol bilmeyenlerin karakterleri silinmeli veya teste sokulmalı oynamıyorum uzun süredir oynamakta istemeyeceğim bir sunucu 6 ayı aşkın yetkili oldum ve çok güzel yerlere geldim ama yetkili olduğum için oynuyordum istifamı verdikten sonrada ayrıldım açıkcası sarmıyor yetkiliyim diye oynuyordum. :P

4M'i aşkın malvarlığımıda oyuncular oynasın diye bağışladım ne kadar iyi biriyim :DDDD

Medium roleplay sunucusundan optimum bir rol seviyesi beklemeyin zaten. 1000 kişilik sunucudan bahsediyoruz, her telden insanla karşılaşacaksınız. Bahsettiğiniz şeye gelirse, tahminimce en fazla helper oldunuz helper alt yetkili kıdeminde bile sayılmaz. Bir Türk sunucusunda çok oyuncu var diye gururlanmak yerine çok oyuncu var diye oynanmıyor demeniz çok anlamsız geldi bana. Tebrik edilecek bir şey bence.

Yine de yorumunuz için teşekkürler. Yine bekleriz.
Son düzenlenme: 21 Nisan 2020, 22:58:52 Hera

Johner

Doğukan'ı severim, tüm üyelerle birebir ilgilenir üslubunu bozmaz. Üst yönetim de aynı şekilde, lafım yok. Alttan gelen birtakım adminler - hepsi değil - üyelere karşı saygısız ve çok sert davranıyor. Ben ekibimle 6 yıldır SAMP platformundayım gerek Türk, gerek yabancı sunucularda oynadım. Bu üst yönetimden ilgili üst yönetim görmedim, hepsini emeklerinin karşılığını sonsuz hak ediyor. Alt taraflarda birileri, Hera varken kuzu gibi sözünü dinleyip işini yaparken, Hera yokken sunucunun sahibi gibi davranıyor. Oyuncuya karşı üslubuna dikkat etmiyor. Sanki her şeyi yapabilecek güçte olduğunu sanıyor ve karşı tarafı direk zedeleyerek iletişim kuruyor. TS'de ben ve ekibime hiçbir ihlal yapmamamıza rağmen, bir şeyler danışmaya gelmemize rağmen aşağılayıcı itamlar kullanıyorlar. Benim için yaş önemli değil fakat benim yeğenim yaşında admin bana " sen ne bileceksin, sen kimsin, ben işlem uygularım, şikayet açarsan da kapatırım, beni Lead Adminden başkası yargılayamaz, işine bak " diyor. Oysa yaptığımız tek şey nasıl bu karara vardığını merak etmekti. Başarılar, umarım bir süre içerisinde bu adamlardan arınırsınız da tekrar döneriz.

SMF tema satışı, ücretli/ücretsiz destek için iletişime geçebilirsiniz.

Hera

Alıntı yapılan: Johner - 22 Nisan 2020, 13:23:38
Doğukan'ı severim, tüm üyelerle birebir ilgilenir üslubunu bozmaz. Üst yönetim de aynı şekilde, lafım yok. Alttan gelen birtakım adminler - hepsi değil - üyelere karşı saygısız ve çok sert davranıyor. Ben ekibimle 6 yıldır SAMP platformundayım gerek Türk, gerek yabancı sunucularda oynadım. Bu üst yönetimden ilgili üst yönetim görmedim, hepsini emeklerinin karşılığını sonsuz hak ediyor. Alt taraflarda birileri, Hera varken kuzu gibi sözünü dinleyip işini yaparken, Hera yokken sunucunun sahibi gibi davranıyor. Oyuncuya karşı üslubuna dikkat etmiyor. Sanki her şeyi yapabilecek güçte olduğunu sanıyor ve karşı tarafı direk zedeleyerek iletişim kuruyor. TS'de ben ve ekibime hiçbir ihlal yapmamamıza rağmen, bir şeyler danışmaya gelmemize rağmen aşağılayıcı itamlar kullanıyorlar. Benim için yaş önemli değil fakat benim yeğenim yaşında admin bana " sen ne bileceksin, sen kimsin, ben işlem uygularım, şikayet açarsan da kapatırım, beni Lead Adminden başkası yargılayamaz, işine bak " diyor. Oysa yaptığımız tek şey nasıl bu karara vardığını merak etmekti. Başarılar, umarım bir süre içerisinde bu adamlardan arınırsınız da tekrar döneriz.

Bu tip olayları burdan yazmak yerine detayı ile forum üzerinden bana bildiriniz zaten eğer ki bahsettiğiniz şey doğruysa bu konuda ciddi yaptırımlarımız var. Ekipte böyle insanlara yer vermiyoruz.  Forum üzerinden mesajınızı bekliyor olacağım. Yanıtınız için ayrıyettende teşekkürler.
Son düzenlenme: 22 Nisan 2020, 14:00:07 Hera

R3FL3X

Sunucu geceleri 1000'in altına inmiyor. Japonya'da metroda arkadan trene tepiştiren memurlardan lazım bize, sunucuya anca öyle adam sığdırabiliriz.

Olur öyle şeyler.
Rina Roleplay / High Senior Admin

Erenn

miss gibi ama dm oluyor zaten dm engellenmeyen bir şeydir dm atan adam illa ki atacak birde cr sorunu var ama bununda önüne zor geçilecektir.

Özellikle helper ve adminlerin oyunculara ilgisi muhteşem.

Lonnely

Alıntı yapılan: Erenn - 25 Nisan 2020, 02:57:53
miss gibi ama dm oluyor zaten dm engellenmeyen bir şeydir dm atan adam illa ki atacak birde cr sorunu var ama bununda önüne zor geçilecektir.

Özellikle helper ve adminlerin oyunculara ilgisi muhteşem.
Bahsettiğiniz ihlaller hakkında gerekli yaptırımları uyguluyoruz fakat sizin de dediğiniz gibi ellerini kollarını bağlayamadığımız için elbet ihlal yapanlar oluyor.

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Bu profil kendisini yok etti. Yazılıp çizilenlerden Lonnely sorumlu değildir.

R3FL3X

Olur öyle şeyler.
Rina Roleplay / High Senior Admin

Goddew

Alıntı yapılan: Hera - 21 Nisan 2020, 22:57:03
Alıntı yapılan: Rotex - 21 Nisan 2020, 17:22:10

Medium roleplay sunucusundan optimum bir rol seviyesi beklemeyin zaten. 1000 kişilik sunucudan bahsediyoruz, her telden insanla karşılaşacaksınız. Bahsettiğiniz şeye gelirse, tahminimce en fazla helper oldunuz helper alt yetkili kıdeminde bile sayılmaz. Bir Türk sunucusunda çok oyuncu var diye gururlanmak yerine çok oyuncu var diye oynanmıyor demeniz çok anlamsız geldi bana. Tebrik edilecek bir şey bence.

Yine de yorumunuz için teşekkürler. Yine bekleriz.

Teşekkürler, ancak helperler alt yetkili kıdeminde bile sayılmaz değil. Bu sunucuda sayılır çünkü LV.4 VEYA LV.5 helper, sunucuda neredeyse bir admin kadar yetki sahibi oluyor bide işin içine FORUM GÖREVLISI & OYUN GOREVLISI girince işin çığrı çıkıyor yani böyle nitelendirmeniz beni üzdü sonuç olarak yetkili olarak en az 2 seviye tüm yetkililer sunucununun yetkili kadrosundadır. Çünkü sunucuyu genel olarak ilgilenerek geçindiren yetki türü helperdir ki zaten amacınızda helper ilgilensindi ve olduda güzelde oldu dediğim gibi çok kişi var olur öyle şeyler ama oynanacak halde değil benim gözümde yinede, zamanını ayırıp cevap verdiğin için teşekkürler Doğukan.

Diktatör Burhan

rp serverlerinin kralıdır aksini iddia eden rp kavramını bilmiyordur

Vanity

DM için gerçekten aşırı & ağır yaptırımlar uygulanırsa, önüne geçilebileceğini düşünüyorum, onun haricinde Hera ve diğer Yönetim Ekibi çok başarılı ve iyi insanlar, başarılar dilerim. :) (Sürekli olarak yapan kişilerin Client Ban yemesinden yanayım, rina'da oynayan kişiler DM'ciler yüzünden oyun zevki alamıyor, eskiden oynadığım zamanlar bende öyleydim..)

Tao

:(
Son düzenlenme: 07 Mayıs 2020, 22:18:21 Gentlemen
Bir yenilik yapacaksanız, daima yanlış anlaşılmaya hazır olmalısınız.

Ergin

Sunucu gayet başarılı tabi uzun süre oynadığımız için her oyun gibi sıkıyor o yüzden etkinlik olarak 2x payday değilde admin kadrosu tarafından birliklere rol paslanabileceğini düşünüyorum.
Oyunumuza renk katar hemde herkes eğlenmiş olur.

Purpo

Desteklendin, harika burası dostum!