GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rina Roleplay ~ make rina great again

Başlatan Hera, 03 Aralık 2017, 12:54:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Pink

Hobi olarak keyifli vakit geçirerek görevli olduğum, Türkiye'de en fazla oyuncu bulunduran SA-MP sunucusu.

19.06.2020 / 17:42 itibari ile anlık 851 oyuncu sayısına sahip, eğer kendine başlayacak bir sunucu arıyorsan tavsiye edebilirim sevgili okuyucu, canının sıkılacağını sanmam hayal gücün ile bağlantılı yapabileceğin bir çok şey bulunuyor.

gülücük

Trigger

Rina rp rol yapmak icin giren var mı acaba? Nedense youtube'ye rina rp yazdıgımda PD Kırbaç Pd katliam gibi şeyler görüyorum ve bu gülünç bir durum yaratıyor.

Hera

Alıntı yapılan: Trigger - 20 Haziran 2020, 00:21:19
Rina rp rol yapmak icin giren var mı acaba? Nedense youtube'ye rina rp yazdıgımda PD Kırbaç Pd katliam gibi şeyler görüyorum ve bu gülünç bir durum yaratıyor.

Adamların elini kolunu mu bantlayalım? Zaten ihlal içeren videolar varsa cezai işlem yapılıyor. İnsanlar üzerinden bizi eleştirmeyin. Karakter başvurulu sunucu değil burası.

Doğan

2017'den beri oynadığım ama arada sırada bırakıp geri döndüğüm bir server, hile konusunda gerçekten çok iyi gelişmeler var. Özellikle en son bi video çekmiştiniz, şaşırmıştım baya. DM konusunda da şöyle diyeyim, sunucu yaklaşık 1k kişi çekiyor, diğer sunuculara kıyasladığınızda dm oranı çok çok az. Diğer sunucular 100-150 kişi olmasına rağmen günlük dm sayısı rina dakinden fazla olduğuna eminim.

Dyternal

Alıntı yapılan: Doğan - 20 Haziran 2020, 18:00:09
2017'den beri oynadığım ama arada sırada bırakıp geri döndüğüm bir server, hile konusunda gerçekten çok iyi gelişmeler var. Özellikle en son bi video çekmiştiniz, şaşırmıştım baya. DM konusunda da şöyle diyeyim, sunucu yaklaşık 1k kişi çekiyor, diğer sunuculara kıyasladığınızda dm oranı çok çok az. Diğer sunucular 100-150 kişi olmasına rağmen günlük dm sayısı rina dakinden fazla olduğuna eminim.

Çünkü serverin yarısı AFK. Karalama yapmıyorum Rina sevdiğim sunucudur ama bu böyle. Yalansız.

DracDonix

Her ne olursa olsun, başarısı ortada.
Severek ekiple oynuyoruz. Rinadan sonrası Fivem sanırım.

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Ramis

Eski hesaplarımız kayıtlı kalıcakmı

xoduzy

Alıntı yapılan: Hera - 27 Haziran 2020, 00:13:29
• Telefonla ilgili hatalar düzeltildi.
• FBI Truck ve Raindance modu değiştirildi. ( Görünmüyorsa clienti tekrar açın)
• /l(ow) komutu araçta camı kapalıyken dışarıya gidiyordu düzeltildi.
• /aracanahtariver komutuna saat getirildi, araç anahtarınızı saat ile verebileceksiniz. O saat dolunca anahtar kişiden gidiyor. (Kiralamacılar için)
• /aractanat komutu maske numarası ile kullanabilecek. (/aractanat 1239833)
• Araç içi radyo komutu yolcu olarakta kullanabilecek.
• /kelepcele, /yereyatir, /aracaat maske numarası ile kullanabilecek.  (/kelepce 1239833)

scythe

Gerçekten emeğinin hakkını verip hileleri sunucuya sokmamak için elinden geleni yapan bir kurucu diğer sunucularda bulmak zor. Başarılarının devamını dilerim Hera bey

xoduzy

Alıntı yapılan: Kunter - 27 Haziran 2020, 11:47:43
Gerçekten emeğinin hakkını verip hileleri sunucuya sokmamak için elinden geleni yapan bir kurucu diğer sunucularda bulmak zor. Başarılarının devamını dilerim Hera bey

Yorumunuz için teşekkür ederiz.

Roulette.

Başarılı Bir sunucu emeğinize sağlık zevkli bir şekilde oynuyorum emeğinize sağlık konu güncellenmeli :) 2020

Lonnely

Alıntı yapılan: Ramis - 26 Haziran 2020, 16:54:29
Eski hesaplarımız kayıtlı kalıcakmı
Evet, hesaplarınız duruyor giriş yapabilirsiniz.

Alıntı yapılan: Dyternal - 24 Haziran 2020, 22:08:11
Alıntı yapılan: Doğan - 20 Haziran 2020, 18:00:09

Çünkü serverin yarısı AFK. Karalama yapmıyorum Rina sevdiğim sunucudur ama bu böyle. Yalansız.
AFK sayılarını kontrol ettiğimizde 800-900 kişi içerisinden sadece 100-120 kişinin AFK olduğunu görebiliyoruz. Yani yaptığınız itham asılsız bir itham, sunucumuzdaki üyelerin sadece %10'u AFK kalıyor yani geri kalan 700-800 kişi aktif olarak sunucumuzda oynuyor. Bu bağlamda DM konusunda oynayan oyuncu / yapılan ihlal konusunu oranladığınızda oranlarımızın düşük olduğunu görebilirsiniz.
Son düzenlenme: 30 Haziran 2020, 00:09:24 Sypnosis. Sebep: Flood ileti yasaktır.
Bu profil kendisini yok etti. Yazılıp çizilenlerden Lonnely sorumlu değildir.

PabloEscobar

Yetkiliyken rastgele İD girerek spec atıyordum. Saat 19:00-21:00 arası çok nadir AFK kullanıcıya denk geldim. Haritanın en ücra köşelerinde rol yapan motorsiklet kulübü, çiftçi vs. görebilirsiniz. Sadece belirli yerlerde gördüklerinizle genelleme yapmayın.

Goddew

Alıntı yapılan: Talat - 01 Temmuz 2020, 22:53:33
Yetkiliyken rastgele İD girerek spec atıyordum. Saat 19:00-21:00 arası çok nadir AFK kullanıcıya denk geldim. Haritanın en ücra köşelerinde rol yapan motorsiklet kulübü, çiftçi vs. görebilirsiniz. Sadece belirli yerlerde gördüklerinizle genelleme yapmayın.

Aynı şekilde bende yetkiliyken spec atıyordum bu konuda bok attırtmam sunucuya, sevmem sunucuyu ama botta değildir Doğukan işinde iyi.