GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rina Roleplay ~ make rina great again

Başlatan Hera, 03 Aralık 2017, 12:54:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lé Spîke

Alıntı yapılan: bozy - 10 Aralık 2017, 18:32:50

Alıntı yapılan: DeliOqlan - 10 Aralık 2017, 18:31:28

0.3.8'e uyarladıniz sanırım? Başarılar. 300  350 skin fazla değil mi? 100 tane yeterdi.

Tüm skinleri neredeyse tek tek LQ haline getirdik, hem oyuncularda kasma yaratmaması için hem de düşük MB olması için. Altı üstü 150 MB indiriyorsunuz o da bir kerecik. Hem foruma kota dostu indirme koyacağız ortalama 60-70 MB olacak, manuel olarak belgelerime attıklarında 150 MB yerine 60 MB ile olayı çözebilecekler.

Ben boyutuna birşey demedim ki  :)

Şimdi siz 350 yaptiniz benim 351 yapmam gerek pndan dedim 100 yeter diye :D

bozy

Alıntı yapılan: DeliOqlan - 10 Aralık 2017, 18:49:15

Bizi geçmek zorunda değilsin, sen 351 yaparsan biz 550 yaparız xD

Boxing, Weaving, Sneaking, Shooting. The four niggas lived together in harmony until the sneaking nation attack. Only the bozy of all four elements could stop him. Will bozy mark be able to restore balance to the hood?

Jarveus

Alıntı yapılan: bozy - 10 Aralık 2017, 18:32:50

Alıntı yapılan: DeliOqlan - 10 Aralık 2017, 18:31:28

0.3.8'e uyarladıniz sanırım? Başarılar. 300  350 skin fazla değil mi? 100 tane yeterdi.

Tüm skinleri neredeyse tek tek LQ haline getirdik, hem oyuncularda kasma yaratmaması için hem de düşük MB olması için. Altı üstü 150 MB indiriyorsunuz o da bir kerecik. Hem foruma kota dostu indirme koyacağız ortalama 60-70 MB olacak, manuel olarak belgelerime attıklarında 150 MB yerine 60 MB ile olayı çözebilecekler.

Biz zengin adamız koymaz 150 MB :D :D Hayırlısı kardeşim , başarılar projenizde..

bozy

Alıntı yapılan: Jarveus - 10 Aralık 2017, 19:06:06

Biz zengin adamız koymaz 150 MB :D :D Hayırlısı kardeşim , başarılar projenizde..

Teşekkürler.

Boxing, Weaving, Sneaking, Shooting. The four niggas lived together in harmony until the sneaking nation attack. Only the bozy of all four elements could stop him. Will bozy mark be able to restore balance to the hood?

Rosse

Alıntı yapılan: DeliOqlan - 10 Aralık 2017, 18:49:15

Rinanın başka sunucularla yarışmak gibi bir amacı yok.

bozy

Hera

bozy

Hera

Merhabalar arkadaşlar, merakla beklediğiniz Rina Roleplay çalışmalarının neredeyse sonuna geldik. Kodlamalar haricinde sorunsuz bir açılış için hata tespit çalışmaları yürütmekteyiz. Ayrıyetten ar&ge ekibimiz ile yapılacak listesimize yeni sistemler ekleyip bu süreçte sizden habersiz uygulamaya geçiriyoruz. Forumumuzda ve youtube hesabımızda sistem tanıtımlarını yapıp, gerekli konuları yetiştirmeye çalışıyoruz. Sunucumuzun yeniyılda aktif olacağının sözünü vermiştik ve bu sözü tutuyoruz. Sunucumuzun yeniden sizlerle birlikte oluş tarihi 22.12.2017 olacaktır. Saat henüz belli değildir. Açılışın çok büyük aksaklıklar haricinde iptal olması söz konusu olmayacaktır.

Sunucumuza giriş için SA-MP istemcisinin son sürümü zorunludur ayrıca Rina Client harici sunucuya giriş mümkün değildir. Client ile ilgili kullanım videoları ve indirme linkleri sunucu açılmadan 1 hafta önce paylaşılacak.

Bizimle olduğunuz için teşekkürler. Sağlıcakla kalın.

Server: sa-mp.rina-roleplay.com, samp.rina-roleplay.com, server.rina-roleplay.com
Teamspeak 3: ts3.rina-roleplay.com, ts.rina-roleplay.com

Yigit0204

Im_Rocky :) Tarzıyla başarlılar diliyorum, gelip uğrayacam. Adil bir şekilde sunucuna başladım 1 haftada 500klık mal varlığım oldu sonra admin kadrosundan birisine sinir olarak senin sunucuna bot lokal saldırılar gerçekleştirdim, özür diliyorum gelip oynayacam.

rolex