GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rina Roleplay ~ make rina great again

Başlatan Hera, 03 Aralık 2017, 12:54:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Saruman a.k.a Burak

Açıkcası eski hatalarını yapcağınızı sanmıyorum medium açmanız iyi olmuş normal klasikleşmiş sunuculardan daha iyi olacağını düşünüyorum. Hard RP açıp medium rol yapan sunucular var ve orada dmler çok fazla açıkcası pek diyecek birşey olduğunu düşünmüyorum onun dışında umarım düşündüğünüz şeylere ulaşırsınız :D

Paradox

Hate

Paddon34

Oynamaya değer 3-4 roleplay serverinden biri olduğunu düşünüyorum, ama heranın yalakaları yüzünden insanı oyundan soğutuyorlar. User sayısı neredeyse hiç eksilmiyor server açılmadan önce hera bir kere giren bir daha çıkmaz demişti harbi öyle oldu  :pc:

pag

Girip rol yaptığım eğlenceli bir sunucu.
Sistemler çok hoş(özellikle o soyunma sistemi :D).

iZombie

kraliyetuyesi

.
Son düzenlenme: 29 Nisan 2020, 01:24:09 Mustafa

Yegor

Medium RP kategorisine biraz ön yargılı yaklaşsam da sistemler fena değil, başarılar.

iZombie

sapiens

Alıntı yapılan: epic - 30 Aralık 2017, 07:27:05

Clientiniz virüs algılıyor bu normalmi

Ayrıca bende de oluyor. Açıklamayla rahatlayıp indirmeyi denedim, windows defender Trojan:fuery.a!cl adında bir virüs algılayıp indirme başarısız deniyor. Tekrar açıklama yapar mısınız?

Hera

Alıntı yapılan: sapiens - 30 Aralık 2017, 15:59:57

Ayrıca bende de oluyor. Açıklamayla rahatlayıp indirmeyi denedim, windows defender Trojan:fuery.a!cl adında bir virüs algılayıp indirme başarısız deniyor. Tekrar açıklama yapar mısınız?

Başka bir yazıda cevaplamıştım, tarayıcınızı değiştirerek indirebilirsiniz;

Alıntı yapılan: Hera

Sadece virustotal linkini atarak, soru sormadan bilgi talep etmeden bunu yazmam normal değil mi sence?
Tamamen karalama içeren bir yorum attığını ikimizde biliyoruz. Belli ki websitemize girip client hakkında girişte çıkan yazıyı okumadanda yorum yapmışsınız. Sorularınızın cevabının bir kısmını bu fotoğraftaki yazıda alacaksınız.

Bu yazımdan da kalan kısmını alın:

C dil ailesinden kodlanan programların sourcelerini reverse engineering (decoder) kullanarak 9 yaşındaki çocuk bile çalabilir. Bu güvenlik açığı teşkil eder. Bunu engellemek için çeşitli programlardan yardım alıyoruz. Ancak bu güvenlik programları clientin içine koruma koyarken bazı virüs tarayıcıları tarafından virüs algılanabilir hale getiriyor. Zaten virüstotale bakarsanız gördüğünüz kadarıyla hiç bilinmeyen (niteliksiz) virüs programları bulmuş. Bize güvenme işini siz oyunculara bırakıyoruz.

iZombie

Alıntı yapılan: Hera - 31 Aralık 2017, 09:00:39

Alıntı yapılan: sapiens - 30 Aralık 2017, 15:59:57

Başka bir yazıda cevaplamıştım, tarayıcınızı değiştirerek indirebilirsiniz;

Alıntı yapılan: Hera

Sadece virustotal linkini atarak, soru sormadan bilgi talep etmeden bunu yazmam normal değil mi sence?
Tamamen karalama içeren bir yorum attığını ikimizde biliyoruz. Belli ki websitemize girip client hakkında girişte çıkan yazıyı okumadanda yorum yapmışsınız. Sorularınızın cevabının bir kısmını bu fotoğraftaki yazıda alacaksınız.

Bu yazımdan da kalan kısmını alın:

C dil ailesinden kodlanan programların sourcelerini reverse engineering (decoder) kullanarak 9 yaşındaki çocuk bile çalabilir. Bu güvenlik açığı teşkil eder. Bunu engellemek için çeşitli programlardan yardım alıyoruz. Ancak bu güvenlik programları clientin içine koruma koyarken bazı virüs tarayıcıları tarafından virüs algılanabilir hale getiriyor. Zaten virüstotale bakarsanız gördüğünüz kadarıyla hiç bilinmeyen (niteliksiz) virüs programları bulmuş. Bize güvenme işini siz oyunculara bırakıyoruz.

Teşekkürler

ozanbaran

Kaliteli roller , disiplinli yönetim ekibi arayıp aramadığınız her şey var bu sunucuda  :helal:

AslanBey