GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rina Roleplay ~ make rina great again

Başlatan Hera, 03 Aralık 2017, 12:54:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Aytuğ

Alıntı yapılan: Hera - 01 Nisan 2018, 14:14:36

https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php/topic,6043.msg51588/boardseen.html#new

• /bildirimler komutu eklendi, artık offline olsanız dahi araç satışlarınızın / loto sonuçlarının / vergi kilitlerinizin geçmişini bildirim olarak alacaksınız.

• Kupon sistemi eklendi. Ara sıra düzenlenecek etkinlikleri bu kuponlar tarafından yapacağız.

• 2. el araç pazarı Mulholland Bankası otoparkı olarak belirlendi. Artık satılık araçlar eğer o bölgedeyse gizlenmeyecek. Satılık arabalarınız yetkililer tarafından oraya koyulacak.

• Yeni hokey maskesi ve çanta aksesuarları eklendi.

• 3 adet yeni PD skini eklendi. (dedektif, riot)

• /soyun komutuna 3 adet çıplak kız skini daha eklendi.

• Idlewood tarafında sadeleştirme yapıldı.

• 2 adet VIP skini eklendi.

• ~60 Erkek / Kız skini Binco'ya eklendi.

• BTC algoritması düzenlendi.

• Artık BTC bankası para olarak değil, BTC sayısı olarak görünecek.

Bazı buglar giderildi.

Tam gaz devam ver mehteri ver.

Eline sağlık!

Hwang

Hakaret içerikli mesajlar silinmiş ve cezalar dağıtılmıştır. Lütfen yorumlarınızı çizgiyi aşmadan, dikkatli bir şekilde yapın arkadaşlar. Yöneticiler hakkında şikayetleriniz olursa da sunucu yöneticilerinin belirlediği platformlardan bildirin.

Christian

Tell your men they work for me now, this is my city!

Hera

Aksesuar Renk Değiştirme

Bizden en çok beklediğiniz sistem olduğunu biliyorduk ancak geç olsun, güç olmasın. Artık aksesuarlarızın renklerini değiştirebiliyor ve aksesuarlarınıza farklı bir hava katabiliyorsunuz.

Bet (İddaa) Sistemi

Aylar önce duyurusunu yaptığımız, tartışmalar çıkartacak iddaa sistemiz  BETA olarak yayında. GPS bölgelerinden Bet Center'e gidip kasada duran görevliye ALT tuşuyla etkileşime geçip
sistemi kullanabilirsiniz.

Hera

Dinamik Ekonomi

Wayne Washington'un şehirdeki ekonomiye el atma zamanı gelmişti. Artık Wayne Washington şehir ekonomisinde belirli düzenlemeler yapabilecek.

Adalet Sarayı

Şehrin avukatları artık sahalarda.

Yeni Graffiti

Graffiti sistemi yeniden kodlandı, belirli birliklere tarafımızca graffiti yetkisi verilecek ve daha önceden yönetim tarafından belirlenen graffiti noktalarına gidip /graffiti komutu ile özgün graffitilerinizi oluşturabileceksiniz.

Hookah (Nargile)

Hookah sistemini SA-MP'ta yapan ilk sunucu olduk, günümüzdeki nargile diyebiliriz. Hookah'ı kurduğunuzda hookah objesi gelmektedir. Rollerinize destek olacağından eminiz.
Hookah'ı marketlerden $800 ile edinebilirsiniz.

Sky-Diving

Startower kulesine çıkıp Skydiving atlayışlarınız için $100 ile paraşüt edinebilirsiniz.

Yeni Gişe Sistemi

Eski gişe sistemimiz gayet kural ihlallerine açıktı, sağ tarafı açınca sol taraftaki kişilerde açılıyordu. Gişe sistemi tekrardan kodlanarak daha stabil ve dinamik bir hâle getirildi.

Trucking Düzenlemesi

Şehir içerisinden geçen kamyon şöförlerinden sıkıldığınızı biliyoruz, taşımacılık teslim yeri değişmemiştir ancak tüm araçlar rotaya zorunlu tutulmuştur.

Bazı yol çalışmaları

• F4 bugu düzeltildi.
• Taser ve Beanbag'daki buglar düzeltildi.
• Silahın envantere gitmemesi sorunu düzeltildi.
• /lisanslarim komutu düzeltildi.
• /dene komutuna Anti-spam eklendi.
• Sunucuya ait taşımacılık araçları spawn olduğunda otomatik olarak kilidi açılacak.
• Oyuncuya ait satılık araçlar spawn olduğunda otomatik olarak kilidi açılacak.
• Artık yaralıyken oyundan çıkınca oyuna girdiğinizde hastanede başlayacaksınız.

kaannos

türkiyede ilklerin sunucusu rina, başarıların devamı

juliusceaser

Sunucuya bir kaç ay öncesinde girdim, dört-beş gün takıldım. Dilsiz rolü vesaire yapıyordum ancak oyuncuların hiç iyi olduğunu söyleyemem.

Onun dışında sunucuda genel olarak para yatıran kişilerin ön planda olduğunu gördüm. Pay2Win bir sunucu olmasa da -ki bana göre öyle- insanlar para amaçlı açılan bir sunucu olarak görebilir.

Sistemler gayet güzel, başarılar.

Ek olarak harita içerisinde OOC Spawn Bölgesi adı altında bir yerin olmasını saçma buluyorum.
Son düzenlenme: 29 Nisan 2018, 19:38:28 Nedd

Hera

NMVAU

@Hera - rina oyun değil ki bro server, oynamayan çok kişi vardır fakat girmeyen yoktur herhalde.

Hera

Alıntı yapılan: theNMVAU - 13 Mayıs 2018, 17:11:59

@Hera - rina oyun değil ki bro server, oynamayan çok kişi vardır fakat girmeyen yoktur herhalde.

Machelo

Sunucunun sistemlerini gerçekten beğendim, fakat bu client olayı gerçekten kötü olmuş. Evet, konuyu okudum fakat en azından insanlara client ile girmek istemeyenlere ip ile girme seçeneği sunulsaydı. Clienti indirdim mesela, Windows Defender'ı kapattım. Ama sunucuya her girişimde clienti açmam gerektiği için o virüs programının devamlı neredeyse kapalı olması gerekiyor, bu da benim için kötü bir durum.

Bu önerimi dikkate alırsanız mutlu olurum, çünkü sunucuyu gerçekten oynamak istiyorum ama dediğim gibi client beni sunucudan soğutuyor. Benim gibi bir kaç kişi olduğuna da eminim.

yali

Hera

Alıntı yapılan: YusufAli - 20 Mayıs 2018, 23:47:18

Rina ne demek

Aslını söylemek gerekirse tuvaletteyken aklıma geldi ama kelime anlamı şu tırpana balığıymış.

Lé Spîke

Rina RolePlay Bot :kahkaha: Başarılarınızın devamını dilerim Hera :helal:

Hera