GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rina Roleplay ~ make rina great again

Başlatan Hera, 03 Aralık 2017, 12:54:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BİOYönetmen

DracDonix

Alıntı yapılan: Mert.. Yı - 29 Aralık 2018, 15:40:58

Yeniyıl'da sunucuda ol ve 2019 Yeniyıl Katılımcısı ödülünü kazanıp 200 XP ve $10,000 oyun parasına sahip ol! Yeniyıl gecesi eğlence ortamı 2018'de ki gibi sizlerle!

Detaylar ve güncellemeler için: https://www.rina-roleplay.net/forum/index.php?topic=32484.msg317128#new

Map harika görünüyor.
Başarılar  :helal:

İmzanız forum kurallarına uymamaktadır. (daha küçük boyutta bir imza seçiniz.)

Mert.. Yı

Forum Güncelleme Geçmişi

Artık Forum üzerinde UCP girerek  Aktif Şirketler,Araç fiyatları,indirimli araçlar görebilir siniz

Son düzenlenme: 15 Ocak 2019, 11:40:33 Mert.. Yı

[T.R]BuRaK

:kro: :sigara: :sigara: :rockstar: :rockstar: Sunucunuza girmek isterim ama üseniyorum model ve textur fazla § Ama sunucunuz yarısı bot diye duydum eger öyleyse size yakıstıramam ama ginede emeginize saygı duyuyorum   

Hayat Buysa...

Mert.. Yı

v1.5.7.1 Güncelleme Geçmiş
Otomotiv şirketleri kasadan para çekerken %28 vergi yerine %3 vergi ödeyecek.
• Ev vergisi eklendi, hükümet binasından ödeyebilirsiniz.
• 2. el araç garajı interioru değiştirildi.
• Bazı exteriorlar kaldırıldı.
• Las Venturas gişeleri değiştirildi.
• Anti hilede geliştirmeler yapıldı.
• Bazı hatalar giderildi.

Mert.. Yı

SA-MP Türkiye Oyuncu Rekoru Limiti Denemesi

Oyuncular olarak biliyorsunuz ki en son rekor denememizde 700 kişiye ulaştık. Büyük bir ivmeyle artmaya devam eden oyuncu sayımız ile şu anda her akşam ortalama 550-600 kişi arasında aktif oyuncu sayısına ulaşıyoruz. Sunucumuza giriş yapan günlük karakter sayısı 1500 civarında. Bu da demek oluyor ki sizlerinde yardımıyla hep birlikte 1000/1000 rekorunu kırabiliriz. SA:MP Türkiye'de daha önce kırdığımız oyuncu rekorlarına ulaşan hiçbir sunucu olmadı. Kendi rekorumuzu tekrardan kendimiz kıracağız. 23 Ocak Çarşamba günü 20.00'da başlayacak olan rekor denememizde tüm oyuncularımızın yanımızda bulunmasını istiyoruz.

Tarih: 23.01.2019 | 20.00

Rekor denemesi sırasında aktif olanların EXP hediyeleri;
•VIP olmayan oyuncular için 300 EXP
•Bronz VIP 400 EXP
•Silver VIP 500 EXP
•Gold VIP 1000 EXP
•ve herkese en az 20.000$ hediye!

NOT: Rekor denemesinde verilecek hediyelerden faydalanabilmek için oyunda en az bir saat bulunmuş bir karaktere sahip olmanız gerekmektedir.

Mert.. Yı

İlk kez türk kelimesi SA-MP sunucu listesinde 1. sayfaya çıktı. Yeterli birşey değil mi? 1000/1000

Jordi

Bot Server'ların gururu. Artık bot dolu rus serverlarına taş çıkartan bir türk serveri var. Rina Roleplay! Asıyoruz bayrakları. Dikkatli olun Kalcor banlamasın sunucuyu (fake players) sebebiyle. Nedense normalde 700 slotunu doldurmayan Rina, slotunu 1000 yaptığı anda 900leri görmüş. Şaşırdık mı? Hayır.

Oyuna girince anlarsınız etraf AFK kaynıyor.
Son düzenlenme: 23 Ocak 2019, 21:27:39 Jurgen

Atlas RPG

Alıntı yapılan: Jurgen - 23 Ocak 2019, 21:24:44

Bot Server'ların gururu. Artık bot dolu rus serverlarına taş çıkartan bir türk serveri var. Rina Roleplay! Asıyoruz bayrakları. Dikkatli olun Kalcor banlamasın sunucuyu (fake players) sebebiyle. Nedense normalde 700 slotunu doldurmayan Rina, slotunu 1000 yaptığı anda 900leri görmüş. Şaşırdık mı? Hayır.

Sana % 1 milyon katılıyorum,onlar yüzünden diğer rp serverleri tutmuyor çok kişi halbuki 700 tane bot var.
Son düzenlenme: 23 Ocak 2019, 22:02:58 Atlas RPG

Synche

Alıntı yapılan: Atlas RPG - 23 Ocak 2019, 22:01:44

Sana % 1 milyon katılıyorum,onlar yüzünden diğer rp serverleri tutmuyor çok kişi halbuki 700 tane bot var.
Katılıyorum.

bozy

Rol ortamı düşük diye milleti aşağılayan sunuculardan, 10tl'ye 500k veren sunuculardan gelen adamlar; burada önceden SA:MP oynayan veya oynamayan herkesin toplandığı, insanların yavaş yavaş rol öğrendiği ve hiçbir sunucuda olmadığı kadar düşünceli ve insaflı bir yetkili kadrosunun olduğu sunucuya bot diye laf atıyolar. Daha önce bu kadar fazla oyuncu çeken bir sunucu olmadığı için sizleri şaşırtmış olabilir, eminim ki şaşırtı da. Kafatasınızın derinliklerinde bulunan o ufak beyninizle sunucuya bot diye diye insanlara reklam yaptınız. Bundan dolayı sizlere "Hera" adına ben teşekkür ediyorum çünkü bu sunucuya ben de değer veriyorum. Sizin başaramadığınız bir şeyi başkası başardığında ona güzel bir dille eleştiri yapmak veya tebrik etmek yerine onu aşağılamanız tamamen lise döneminde ezilmiş olmanız ve insanlardan çekinmiş olmanız. Siz dışarıda birilerini ezemeyince e normal olarak burada beklenmedik bir şeyi başaran insanlara bok atalım diyorsunuz. Bundan dolayı mutluyum, bizim reklamınızı yaptığınız için mutluyum. Teşekkürler arkadaşlar.

la hera youtuberlara destek vereceğine bunlara destek vereydin 2. sunucuyu açıp onu da 1000/1000 yapardın aslan

Boxing, Weaving, Sneaking, Shooting. The four niggas lived together in harmony until the sneaking nation attack. Only the bozy of all four elements could stop him. Will bozy mark be able to restore balance to the hood?

DJ ERCİK KRAL ERCİK

Bin kişi ha, ne kadar rol ortamını ve oyuncu kitlesini sevmesemde biz de oynadık. Emeğinizin karşılığını alıyorsunuz, tebrikler. Başarılarınızın devamını diliyorum.

5YPEXE

Bot ya da değil tebrik ederim. Türk sunucusunun 1000 kişilik slotu doldurabilmesi büyük bir başarıdır. (Botsa bile 400-500 tane bot atmak bile başarıdır. :kro:)

Tektabanca

Görüyorum ki sunucu tanıtımı baya eski, konuyu yenilemenizi tavsiye ederim  :evet:

《Hırsız~Polis》《2015&2021》