GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Rina Roleplay ~ make rina great again

Başlatan Hera, 03 Aralık 2017, 12:54:46

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muteo

Alıntı yapılan: dreadzone - 23 Şubat 2019, 13:52:52

Clientinde virüs olmasa şans vermek istediğim bir sunucu fakat malesef virüslü.

hahaha :D

dreadzone

Alıntı yapılan: Muteo - 23 Şubat 2019, 14:12:13

Alıntı yapılan: dreadzone - 23 Şubat 2019, 13:52:52

Clientinde virüs olmasa şans vermek istediğim bir sunucu fakat malesef virüslü.

hahaha :D

Amacım kötülemek değil fakat bilgisayarımda sadece samp yok attığın video da ne alaka anlamadım ama benim taratma sonucum bu malesef bilgisayarda sadece samp oynamıyorum

Muteo

Videoyu sonuna kadar izleyip yazsaydın keşke.

dreadzone

Alıntı yapılan: Muteo - 23 Şubat 2019, 14:19:01

Videoyu sonuna kadar izleyip yazsaydın keşke.

Dostum clienti indirdiğim zaman otomatik siliyor defenderi kapatıp taratma yaptım merak ettim sonuç böyle çıktı, birilerinin bir şey söylemesi beni ikna etmez taratma sonuçları temiz çıkmadığı sürece clientte virüs olmadığını kimse iddia edemez.

Muteo

Video'yu izle derim ya da canlı olarak gösterebilirim özelden?

dreadzone

Alıntı yapılan: Muteo - 23 Şubat 2019, 14:22:53

İzledim videoyu videodaki taratma ile benim attığım taratma arasındaki farkı görebilirsin inanmıyorsanız kendi clientini anlık taratabilirsin hile ile başa çıkmak için client kullanmak gerekmiyor arkadaş bu client ile senin bilgisayarında açtığın programların bilgisine ve içeriğine sahip olabiliyor bu da bilgisayarında samptan başka şeyler bulunduran insanlar için tehtid.
Son düzenlenme: 23 Şubat 2019, 14:30:56 dreadzone

Hera

Alıntı yapılan: dreadzone - 23 Şubat 2019, 14:27:01

İzledim videoyu videodaki taratma ile benim attığım taratma arasındaki farkı görebilirsin inanmıyorsanız kendi clientini anlık taratabilirsin hile ile başa çıkmak için client kullanmak gerekmiyor arkadaş bu client ile senin bilgisayarında açtığın programların bilgisine ve içeriğine sahip olabiliyor bu da bilgisayarında samptan başka şeyler bulunduran insanlar için tehtid.

Videoyu izleyerek yeterli açıklamayı bulabilirsiniz, eğer bulamadığınızı düşünürseniz fikrinizi kendinize saklarsanız sevinirim, günlük giren 1500 oyuncu bugüne kadar hiç bir problem yaşamadı. Sağlıcakla kalın.

dreadzone

Alıntı yapılan: Hera - 23 Şubat 2019, 18:25:27

Alıntı yapılan: dreadzone - 23 Şubat 2019, 14:27:01

Videoyu izleyerek yeterli açıklamayı bulabilirsiniz, eğer bulamadığınızı düşünürseniz fikrinizi kendinize saklarsanız sevinirim, günlük giren 1500 oyuncu bugüne kadar hiç bir problem yaşamadı. Sağlıcakla kalın.

Videoda log kaydı tuttuğunuzu açıkça söylüyorsunuz bu yasal değil 1500 kişiden biri suç duyurusunda bulunsa üzülürsünüz bilginiz olsun siz sağlıcakla kalın.

yali

Hera

Joker

Tanıtım baştan aşağı yenilenmiştir.

open.mp Turkey Department Manager

Jexsy

Başarılar dilerim tasarım güzel olmuş [REZZZZ]

UnknownCMD

sweezy

Yeni konu grafikleri ve yeni konu düzeni gayet güzel olmuş. :helal:

Son düzenlenme: 08 Mart 2019, 02:24:39 sweezy

Tyree

Önü açık bir şekilde yürüyen sunucu. Başarılar dilerim.

Map & Map Design - Semi Kutay