GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

San Andreas World - san-andreas.world

TREND Bu konu GTAMulti Trend tablosunda #1. sırada!

Başlatan haroldjackson, 04 Eylül 2025, 01:20:50

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Liraka

JS,PAWN,LUA,C#,UNİTY ENGİNE

haroldjackson

Detaylı sistem tanıtım videoları yakında yayınlanacak, daha fazlası için sunucumuza discord sunucumuza katılabilirsiniz.

imza kalemle atılır

Krips Je

Alıntı yapılan: haroldjackson - 29 Eylül 2025, 19:42:05
Detaylı sistem tanıtım videoları yakında yayınlanacak, daha fazlası için sunucumuza discord sunucumuza katılabilirsiniz.

bu çocuk bu işi hakkıyla yapıyor.

"Kodunu yaz, gerisini compiler düşünsün." - Meçhul Yazılımcı

-Sailor

Çakma bir isim, çakma bir altyapı ile free hosting .world ile başarılar. Asla ama asla kötü yorum yapmazdım ancak bu gereksiz hareketin ile kendi seviyeni göstermiş oldun.

haroldjackson

Alıntı yapılan: -Sailor - 29 Eylül 2025, 22:01:36
Çakma bir isim, çakma bir altyapı ile free hosting .world ile başarılar. Asla ama asla kötü yorum yapmazdım ancak bu gereksiz hareketin ile kendi seviyeni göstermiş oldun.
Çakma bir isim ve çakma bir altyapı kısmını anlayamadım ayrıca alan adı hostinge bağlı bile değil natronun kendi bakım sayfası :D .world sunucunun adında olduğu için var, size kendi dar alanınızda keyifler diliyorum :)

imza kalemle atılır

Sensiall

Başarılar, kolaylıklar  :helal:

haroldjackson

imza kalemle atılır

haroldjackson

imza kalemle atılır

haroldjackson

26 ARALIK -- HAZIR MISINIZ?

SAMP tarihine yeni bir sayfa: Türkiye'nin İLK ve TEK sistemleriyle donatılmış platformumuz 26 Aralık'ta aktif hale geliyor. Sıradanlığa veda edin -- burada gördüğünüz her şey "daha önce hiç olmadığı kadar" özgün, dinamik ve oyuncu odaklı.

San Andreas World platformunu özgün kılan nedir?
-- Özgün, başka platformlarda bulunmayan özel oyun haritaları, sistemler ve daha fazlası. 
-- Gelişmiş 3. parti yazılım korumaları ve anında müdahale mekanizmaları. 
-- Özel etkinlikler, ekonomi ve geniş rol yelpazesi.  Burada bir hikayeye ayak uydurmuyorsunuz, kendi hikayenizi kendiniz şekillendiriyorsunuz.

Bu açılış bir gösteri değil -- yeni bir dönem. Eğer rekabet, keşif ve gerçek bir topluluk deneyimi arıyorsanız, doğru yerdesiniz.

Forum servisleri 19 Aralık tarihidne aktif hale getirilecektir.
Detaylı açılış bilgileri Discord/Forum kanallarımızda paylaşılacak -- yerinizi alın, fırsatları kaçırmayın.

Hazır olun. San Andreas Multiplayer Türkiye'nin en iddialı deneyimi yakında başlıyor. Görüşmek üzere!
Son düzenlenme: 09 Aralık 2025, 20:36:31 haroldjackson
imza kalemle atılır

haroldjackson

Konu tasarımı güncellendi, videolar eklendi.

imza kalemle atılır

spirit

Alıntı yapılan: Amper - 04 Eylül 2025, 22:21:31
Açıkçası böyle bir reklamın doğru olmadığını düşünüyorum. @Joker

Zaten Türk oyunculara karşı geçmişte yapılan hareketler yüzünden yabancı topluluklarda ciddi bir önyargı var. "San Andreas World" adı, logosu ve heavy roleplay konsepti, doğrudan GTA World'den alınmış görünüyor. Bu da hem yanlış anlaşılmalara yol açıyor, hem de tüm Türk topluluğunun imajını daha da kötü hale getiriyor.

Sonuçta bu sadece sizin değil, herkesin önünü tıkayacak bir durum. Uzun vadede kendinize de zarar verirsiniz. Bence bu tarz bir reklama izin verilmemeli ve proje özgün bir şekilde ilerlemeli.

Kendi kimliğinizi oluşturmak, hem size hem de topluluğa daha fazla saygı kazandırır. Bu konuyla ilgili sunucu yetkililerine ulaştım aldığım cevabı doğrudan sizinle paylaşıyorum.

En azından senin gibi franchise olmayıp direkt LSRP.tr açmamışlar.. Zamanında beceremediğin, yapamadığın şeyleri şimdi başkası yapıyor diye bok atma lütfen. Karakterini ayaklarının altına alıyorsun...🤦‍♂️

Feovac

Alıntı yapılan: spirit - 25 Ocak 2026, 16:38:10

Zaten Türk oyunculara karşı geçmişte yapılan hareketler yüzünden yabancı topluluklarda ciddi bir önyargı var. "San Andreas World" adı, logosu ve heavy roleplay konsepti, doğrudan GTA World'den alınmış görünüyor. Bu da hem yanlış anlaşılmalara yol açıyor, hem de tüm Türk topluluğunun imajını daha da kötü hale getiriyor.

Sonuçta bu sadece sizin değil, herkesin önünü tıkayacak bir durum. Uzun vadede kendinize de zarar verirsiniz. Bence bu tarz bir reklama izin verilmemeli ve proje özgün bir şekilde ilerlemeli.

Kendi kimliğinizi oluşturmak, hem size hem de topluluğa daha fazla saygı kazandırır. Bu konuyla ilgili sunucu yetkililerine ulaştım aldığım cevabı doğrudan sizinle paylaşıyorum.

En azından senin gibi franchise olmayıp direkt LSRP.tr açmamışlar.. Zamanında beceremediğin, yapamadığın şeyleri şimdi başkası yapıyor diye bok atma lütfen. Karakterini ayaklarının altına alıyorsun...🤦‍♂️

Onuda yapmamıza izin verilmedi. Tamamiyle gta worlde benzemediğimiz halde Nervousdan izin istedik. Zaten o da gelip dava açarım vs. demedi. Ben anlamadım karın ağrısı ne bunların  :D

Türkiye'nin #1 Numaralı Discord Hizmeti

Amper

lsrp tr sahibi ben değildim @cho95 'idi. @haroldfinch 'in uzun süre geliştirdiği oyun modunu @mortale ile siz oynayabilin diye buglarını fixledik ve adam ettik, projeye kod yazmamız için çok ısrar edilmişti (duyurulduktan sonra her gün) ve o sırada ben zombi sunucumu geliştiriyordum. kısacası senin gibi ampute oyun oynasın diye yardımcı olmuştum.

hatırladığın şeyleri biraz daha iyi düşünerek yorum yaz, gerçi amacın zaten gerçek bir argüman üzerinden konuşmak değil. laf olsun
Son düzenlenme: 13 Şubat 2026, 01:32:01 Amper

spirit

Alıntı yapılan: Amper - 13 Şubat 2026, 01:29:21

lsrp tr sahibi ben değildim @cho95 'idi. @haroldfinch 'in uzun süre geliştirdiği oyun modunu @mortale ile siz oynayabilin diye buglarını fixledik ve adam ettik, projeye kod yazmamız için çok ısrar edilmişti (duyurulduktan sonra her gün) ve o sırada ben zombi sunucumu geliştiriyordum. kısacası senin gibi ampute oyun oynasın diye yardımcı olmuştum.

hatırladığın şeyleri biraz daha iyi düşünerek yorum yaz, gerçi amacın zaten gerçek bir argüman üzerinden konuşmak değil. laf olsun
"Biz fixledik, adam ettik" diyorsun da ortada adam olmuş bir şey yoktu ki... :kahkaha: bug dolu bir modu biraz makyajlayıp "biz kurtardık" diye anlatmak kolay tabii... Zor olan ayakta kalan bir proje çıkarmak... :hm:  Tıpkı Last DayZ ve LSRP.tr gibi içinde bulunup bir bok çeviremediğin projelerin hepsi aynı şekilde sessiz sedasız üstü örtüldü. :@@  "Zombi sunucumu geliştiriyordum" bahanesi de komik olmuş bu arada :helal:  :kro:  çünkü ortada konuşulacak bir başarı olsa herkes biliyor olurdu. Bir de üstüne insanlara laf sokmaya çalışman var ya... TAM KOMEDİSİN! :kahkaha:  projeler çökmüş, elde sonuç yok ama hâlâ yukarıdan konuşuyorsun. Velhasıl, anlatacak başarı olmayınca geçmişi süslemekten başka çare kalmıyor, öyle değil mi arkadaşlar? :pcyumruk:

Feovac

Arkadaşlar, iletiyi kirletmeyin. Yarın bir gün hakikaten bu projeyi tekrar açıcak olursak sizin yorumlarınızın burada kalmasını istemiyoruz. Kimseden medet umduğumuz yok; zaten adam olan ve sampın kitlesine destekte bulunmuş olan bu projeyi kıskanmak ve boş eleştirilerde bulunmak yerine gelip düzgünce dmden konuyu izah ederdi. Burada boş yaygara koparken başka sunucuları listeye sabitleyen adminlerde duruma el atardı ancak devir menfaat/torpil devri.  :)

Türkiye'nin #1 Numaralı Discord Hizmeti