GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Sanal Roleplay - www.sanal-roleplay.com - Sponsored: www.ddostech.com

Başlatan LogMane, 04 Ekim 2020, 18:45:39

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

neastroncan

LogMane

Sanal & Arcenia Roleplay...

santiagocss

ABİ HAYRANIMSINIZ KAÇ YILDIR ŞARKILARINIZI DİNLİYORUM 5 AYDA BİR YORUM YAPIYORUM

https://www.youtube.com/watch?v=A0d_IXG2iq4

santiagocss

bu arada hakanı nerede görsem allah kitap giriyor herkese haberiniz olsun

LogMane

Alıntı yapılan: lurix - 26 Ekim 2020, 19:31:24
ABİ HAYRANIMSINIZ KAÇ YILDIR ŞARKILARINIZI DİNLİYORUM 5 AYDA BİR YORUM YAPIYORUM

Bu arada o eski biz kullanmıyoruz Sanal Roleplay ı domain herşeyi ile satın aldım.

LogMane

Alıntı yapılan: lurix - 26 Ekim 2020, 19:32:23
Hakan yok, 0 yönetim domain ile herşey ile satın aldım.

santiagocss

Alıntı yapılan: LogMane - 26 Ekim 2020, 19:58:32
Alıntı yapılan: lurix - 26 Ekim 2020, 19:32:23
Hakan yok, 0 yönetim domain ile herşey ile satın aldım.

hakanın olmaması umrumda değil o ismi alıyorsanız geçmişini bilmek zorundasınız.
Alıntı yapılan: LogMane - 26 Ekim 2020, 19:58:12
Alıntı yapılan: lurix - 26 Ekim 2020, 19:31:24

Bu arada o eski biz kullanmıyoruz Sanal Roleplay ı domain herşeyi ile satın aldım.

isim değiştirip kullanın o zaman

Rodri

Anladığım kadarıyla projeyi satın almışsınız hayırlı olsun fakat sa-mp bitti gibime geliyor yinede başarılar.

Discord: l7bp
Full Stack Developer. - Network Manager.

LogMane

Alıntı yapılan: Racklesh - 26 Ekim 2020, 21:19:25
Anladığım kadarıyla projeyi satın almışsınız hayırlı olsun fakat sa-mp bitti gibime geliyor yinede başarılar.
Teşekkür ederiz.

Ska

Alıntı yapılan: LogMane - 05 Ekim 2020, 11:21:20
Alıntı yapılan: Ska - 05 Ekim 2020, 11:10:48
Hakan adlı rezil bir insanın açtığı sunucuyu yeniden açmaya çalışmak hayatımda gördüğüm en büyük yanlış, hakan denilen arkadaşın sampta bir tane bile seveni yok. Sen ise onun açtığı sunucuyu yeniden açmaya kalkıyorsun. Üstelik tanıtım konunuz çok vasat. Okuduğumda 9-10 yaşlarında çocuk yazmış sandım. Cidden eğer bir sunucu açıcaksanız özgün olun, başkasının sunucusunu yeniden açıpda tutmasını beklemek saçmalık sadece. Yinede başarılar dilerim, yerinizde olsam olamyacak hayaller uğruna zamanımı harcamazdım.
sizin aranızdaki sorun bizi ilgilendirmez, projeyi  biz satın aldık böyle olacağını bilseydik almazdık
çok yanlış adamdan almışsın projeyi, sw açıp millete tp atıp ak ile tarıyan adamların sunucusunu almışsın. :((

LogMane

Alıntı yapılan: Ska - 27 Ekim 2020, 00:07:17
Hakan adlı rezil bir insanın açtığı sunucuyu yeniden açmaya çalışmak hayatımda gördüğüm en büyük yanlış, hakan denilen arkadaşın sampta bir tane bile seveni yok. Sen ise onun açtığı sunucuyu yeniden açmaya kalkıyorsun. Üstelik tanıtım konunuz çok vasat. Okuduğumda 9-10 yaşlarında çocuk yazmış sandım. Cidden eğer bir sunucu açıcaksanız özgün olun, başkasının sunucusunu yeniden açıpda tutmasını beklemek saçmalık sadece. Yinede başarılar dilerim, yerinizde olsam olamyacak hayaller uğruna zamanımı harcamazdım.
sizin aranızdaki sorun bizi ilgilendirmez, projeyi  biz satın aldık böyle olacağını bilseydik almazdık
çok yanlış adamdan almışsın projeyi, sw açıp millete tp atıp ak ile tarıyan adamların sunucusunu almışsın. :((
Ben bu sunucu kendisinden satın aldım, o zamanları bilseydim almazdım :(
Son düzenlenme: 28 Ekim 2020, 17:59:17 LogMane

LogMane

Bügün Saat 21:00 üzerinden helper alımlarımız aktif olacaktır.
ts.sanal-roleplay.com

Alpaslan

Alıntı yapılan: LogMane - 27 Ekim 2020, 03:38:46
Alıntı yapılan: Ska - 27 Ekim 2020, 00:07:17
Ben bu sunucu'yu alıp 0''dan herşey ile yapmak yeni düzen gibi.
Türkçesi var mı?