GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
19 Kasım 2025, 02:17:37

78 Roleplay - #Upload

Başlatan benHüseyin, 20 Kasım 2022, 21:54:18

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Levi

Alıntı yapılan: HolyWood - 21 Kasım 2022, 22:58:05
Ne yazık ki yeni projeler yapmak isteyen fikirlere karşı Türk Milleti olarak alıp veremediğimiz bir şey var. Karşımızda ki yeni proje için adım atan kişinin en ufak açığını bulup hemen onu yazıp paylaşmak gibi bir şey de var.

Evet, yukarıda yazdığım kısa bilgilendirmeyi gördüğünüze göre yazıya geçebiliriz.

Saygı değer KayraBey, bilmiyorum belki bu mesajı görmezsiniz ama eğer görürseniz şunu iyi bilin ki yorumlarınızı okuduğumda gözümün önünde bir şey canlandı; "yav oğlum ne gerek var böyle şeylere" tarzında konuşan amcalar, evet evet tamamen o!

Sana birisi bir proje sunuyor ve sen saygısızca yorumlarda bulunuyorsun, Türkçe dahi kullanamadığını söylüyorsun, kullanamadığı Türkçe'yi herkese açık bir şekilde söylemek yerine ona özel mesaj yoluyla aktarmak daha olgunca ve doğru olanıdır, buna emin olabilirsin.

Artık sıkıntınızdan yeni isimlerin projelerini kötülemekten vazgeçin, çok itici ve yeni gelin gibi sinir bozucu oluyorsunuz. Ekstra olarak; başarılar Hüseyin, umuyorum ki bulduğun ve istediğin bir yere varabilirsin.

Alıntı yapılan: HolyWood - 21 Kasım 2022, 23:00:43
Ya hala daha gülmeye devam ediyorum, çok utanç verici. Burada boş boş yorum atan gerzek kafalılar bir iki hafta önce kendi projelerinin başarısızlığını ilan ediyordu, ya gerçekten çok komik. ŞLKALKDAKLDAWLDWLWALWLADWALDAWKWADDWA

Saygısızlıktan söz edip karşındaki kişiye hakaret etmek de çok tutarlı bir davranış gerçekten.

"I'm the best damn thing that your eyes have ever seen."

viannaxp

A little Pawno A little C# A little C++ - sleep();
opfjkwafoplasflkjsafljkafjklhwaqfıhojFOIWSUIWQHAS aynen kardeşim benim walden roleplay moduyla sw açıyodun en son pawno developer sunucu tanıtımına uğraşmamışsın bile 2 3 yerden yazıp alıp değiştirip koymuşsun vallahi yazık hile koruması yaptım diyorsun, fixledim diyorsun fixlediğim dediğin şeylere girip bakıyorum fixlemek ne kelime yanından bile geçememişsin, bu alem sana dar hüseyin sen bu işlere ayak uyduramazsın gel bırak bu işleri git aileni dinle okulunu oku iyi bir iş sahibi olmayı dene, neyse bugünlük bu kadar yeter.

datawmi yaydilaw

viannaxp

Alıntı yapılan: KayraBey - 21 Kasım 2022, 20:08:49
Lütfen bana yaptığın Pawno, C#, C++, Java Script, Lua projelerini atar mısın?

Atamayacağına adım gibi eminim çünkü sadece gösteriş için tagını ayarlıyorsun. Javada bir görsel tasarım bile yapamayacak kadar düşük ve egolu bir tiplemesin. Hiç sanmıyorum ama umarım yakın zamanda bu tavrını değiştirirsin.
yok aga deme öyle her açıklamasına js lua pawno koyan burda hard developer triplerine giriyor :D

datawmi yaydilaw

benHüseyin

iyi kötü yorumlarını alay konularım oluyor.

Merhaba dünyaa!

Hasan Sangrento

Alıntı yapılan: Flowen - 22 Kasım 2022, 20:39:52
Alıntı yapılan: benHüseyin - 22 Kasım 2022, 20:27:25
iyi kötü yorumlarını alay konularım oluyor.

ben limonu çok seviyorum, bir tam atsam olur mu?
Son düzenlenme: 25 Kasım 2022, 20:09:08 staple

staple

Alıntı yapılan: Sulozzy - 24 Kasım 2022, 19:53:49
---

Alıntı yapılan: Forum Kuralları
Tehdit, nefret dolu, örf ve adetlere yönelik; din, dil, ırk ayrımına yönelik iletiler göndermek veya konular açmak yasaktır.