GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
19 Kasım 2025, 01:43:29

N/A

Başlatan SSA:RP.TR, 15 Mart 2023, 18:52:32

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

SSA:RP.TR

Karşı taraf sebebi ile kapatıldı.
Son düzenlenme: 19 Mart 2023, 21:54:18 SSA:RP.TR

lev

HKI

Çok kanserlisiniz. Diğer discord sunucularının üyelerine dmden reklam yapıyorsunuz. Vizyon şart abi.

¡La vida es una sola!

Bilinmeyen Bey

Alıntı yapılan: HKI - 16 Mart 2023, 16:59:37
Çok kanserlisiniz. Diğer discord sunucularının üyelerine dmden reklam yapıyorsunuz. Vizyon şart abi.

Forumda çok uzun süre olan birisi olarak. Şunu söyleyebilirim: Bunu çoğu SAMP sunucusu yapıyor. Hep birisinden SA-MP discord sunucusu link alıyorum özelden. Bu yüzden bu onlara özel birşey değil ve onları bu nedenden suçlayamayız veya onları bu akıma devam ettikleri için hakaret edemeyiz.

Başarılar, baya güzel gözüküyor.

lev

Bu yorumu gördükten sonra biraz düşündüm hak vermek için ama kanserlisiniz lafı biraz farklı geldi bir discord sunucusunu veya samp sunucusunu yani genel anlamda bir sunucuyu duyurmak için ne yapmamız gerekiyor biraz ışık tutabilir misin?

Senin yetkili olduğun bir platformu duyurmak için sanırım TV kanallarına başvuruyorsun ve böylelikle böyle kanser bir kitleye kemoterapi görevi görüyorsun yorumun için teşekkürler konunun üst taraflara taşınmasını sağlıyorsun :)
Son düzenlenme: 17 Mart 2023, 01:41:24 lev

Hey, selam. Umarım iyisindir. Her sunucu gibi kendi içimizde bir reklam stratejimiz olduğunu unutmayın. İlk olarak çevremize yaymak istedik. Bu kişiler arasında sende olabilirsin. Fakat bizler hiç bir sunucunun üyelerine dm üzerinden reklam yapmayız ve yapmadığımızı biliyoruz. Fakat bu tarz bir üslup ve tavrınız ile  yorum yapmanızı doğru karşılamadığımızı bildirmek istiyoruz. Bizler yönetim ekibi olarak eleştiriye açık ve eleştiri kaldırabilen kişileriz. Yorum için teşekkürler. Fakat dmden bir link geldiği için projeyi kötülemek doğru olmaz. Bir şans vermeyi deneyebilirsin. Sende hayallerin şehrine bir adım atmayı denersen bizleri mutlu etmiş olursun. İyi forumlar dilerim.

Alıntı yapılan: Bilinmeyen Bey - 16 Mart 2023, 17:28:30

Forumda çok uzun süre olan birisi olarak. Şunu söyleyebilirim: Bunu çoğu SAMP sunucusu yapıyor. Hep birisinden SA-MP discord sunucusu link alıyorum özelden. Bu yüzden bu onlara özel birşey değil ve onları bu nedenden suçlayamayız veya onları bu akıma devam ettikleri için hakaret edemeyiz.

Başarılar, baya güzel gözüküyor.

Teşekkürler. :kalp:
Son düzenlenme: 17 Mart 2023, 01:09:21 SSA:RP.TR

Her Hristiyan'ın uğrak mekanı olan kiliseden ilk görüntüleri sizlerle paylaşıyoruz.
Gecenin ilerleyen saatlerinde sizlerle olan ilk snippets  an itibari ile yayındadır. İyi seyirler ve iyi geceler dileriz.

Take a step into the city of dreams.

State of SA Roleplay - Türkiye yönetim ekibi adına.

Bağlantı bilgisi:

trabzon

Tyranus