GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi

Night DeathMatch

Başlatan Hata, 27 Ocak 2021, 20:32:00

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Hata

Sunucu Hakkında

Merhabalar, bildiğiniz üzere "Night Roleplay" adlı sunucunun sahipliğini yapıyorum ve "Night Roleplay" adlı sunucuyu etraftaki roleplay sunucuları kapanana kadar pasif hale getirme kararı aldık. Peki neden mi bu sunucuyu açıyoruz? Çünkü diğer DetahMatch sunucularında çok fazla hile kullananlar oluyor, oyunun tadı kaçıyor ve biz bu sunucuda kullanılabilecek her türlü hileyi fixlemeye çalışacağız (silent aimbot, slapper, jetpack ve geriye kalan troll hileler), oyun modunu sıfırdan yazmaktayız, forum açmayı düşünmüyoruz, gördüğünüz hile ve bugları discord üzerinden bildirebilirsiniz. Sunucu açılışı şubat ayında olacaktır, net tarih discord üzerinden bildirilecektir.

Sunucu Bilgileri

IP Adresi: Eklenecek. (BAKIM)
Sunucu Dili: Türkçe
Discord Adresi: https://discord.gg/fy6g9cAzbu

Oyun İçi Ekran Görüntüleri

Son düzenlenme: 01 Şubat 2021, 23:31:00 Hata

Cihat Korkmaz

kendinize ait herhangi bir özgün logo bulunmuyor, konu geliştirilebilir.

Alp.

Lütfen 24 saat içerisinde bir logo ve 7 gün içerisinde ya geçerli bir web sitesi ya sunucunuzun barındığı aktif bir IP adresi ya da bir TS3 referansı ekleyin.

Sulozzy

Hata

Alıntı yapılan: Alp. - 27 Ocak 2021, 21:57:41
Lütfen 24 saat içerisinde bir logo ve 7 gün içerisinde ya geçerli bir web sitesi ya sunucunuzun barındığı aktif bir IP adresi ya da bir TS3 referansı ekleyin.
Eklenecek.

Hata

Night DeathMatch v0.1 Kapalı Beta Güncellemesi

- Kayıt sistemi kodlandı.
- Ölme ve öldürme sayıları eklendi.
- /stats komutu eklendi, bilgilerinizi görebilirsiniz (öldürme, ölme, oynama saati).
- Admin sistemi kodlandı.
- Eğer bir oyuncu owner olduysa isminin üstünde "Owner" yazacak ve chatte yazı yazdığında "(( Owner TheB3rk: text ))" gibi gözükecek.
- /arena komutu kodlandı.
- /yardim komutu eklendi, bu komut ile sunucuda bulunan komutların ne işe yaradığını görebilirsiniz.
- NPC'ler eklendi.
- /skin komutu eklendi, bu komut ile kendi skininizi değiştirebilirsiniz.
- Giriş/çıkış mesajı getirildi, birisi sunucuya giriş yaptıysa "TheB3rk sunucuya giriş yaptı." çıkış yaptıysa "TheB3rk sunucudan çıkış yaptı." gibi yazacak.
- Silent aimbot fixlendi.
- Jetpack hilesi fixlendi.
- Speed hack fixlendi.
- Slapper fixlendi.
- Görünmezlik hilesi fixlendi.
- Işınlanma hilesi fixlendi.
- Fly hack fixlendi.

Night DeathMatch v0.2 Kapalı Beta Güncellemesi

- Ban, mute ve kick sistemleri kodlandı.
- Yeni DM arenaları eklendi.
- Wallshot fixlendi.
- Silah hilesi fixlendi.
- PM komutu kodlandı.
- Team DeathMatch sistemi kodlandı.

Alien

Hata

Moonquad

Çöpnight tekrardan sizlerle. Mod çalarak, yardım isteyip kendimi pawn sanarak sizlere tekrar 3 gün sonra dolandırıp kaçacağım sunucumu açıyorum, iyi dolandırılmalar.

Venüs RP  MOD:%90 Client:%20 Website:%20

Utherz

insanların şifrelerini çalmaya dew***e snkeghıueıuhogehırghıuege

Doğrular ve yanlışlar yoktur, sadece yorumlar vardır.

Hata

Alıntı yapılan: Moonquad - 02 Şubat 2021, 02:41:57
Çöpnight tekrardan sizlerle. Mod çalarak, yardım isteyip kendimi pawn sanarak sizlere tekrar 3 gün sonra dolandırıp kaçacağım sunucumu açıyorum, iyi dolandırılmalar.
Aynen öyle xd

Alıntı yapılan: Utherz - 02 Şubat 2021, 03:18:11
insanların şifrelerini çalmaya dew***e snkeghıueıuhogehırghıuege

?

Coiner

Alıntı yapılan: Alp. - 27 Ocak 2021, 21:57:41

Web sitesi eklenmediği için konu arşive taşınmıştır.

Coiner