GTAMulti.com - Türkiye'nin Türkçe GTA Sitesi
16 Kasım 2025, 12:51:16

Vein Roleplay - .gg/vrpg

Başlatan veinroleplay, 24 Ekim 2025, 15:05:15

« önceki - sonraki »

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

veinroleplay

Vein Roleplay - Platform Yapısı
VEIN, San Andreas Multiplayer (SA:MP) platformunda hizmet veren text tabanlı roleplay sunucusudur. Platform yöneticileri olarak ilk gayemiz; platformda vakit geçiren oyuncuların taleplerini karşılamak ve oyuncularımıza veya sunucu bütünlüğüne zarar verebilecek her soruna karşı akılcı çözümler üretmektir. Oyuncu sayısı bizim için geri planda, platforma az ya da çok fark etmeksizin zarar verebilecek oyuncu profillerini sayı üstünlüğü gözetmeden uzaklaştırıp, oyunda ve forumda yer alan herkesin eğlenceli vakit geçirmesinin önünü açmak gayelerimizden bir tanesidir. Sunucumuzda vakit geçiren her oyuncuya adil davranıp bir saniyelik emeğini bile boşa çıkarmayacağımızın teminatı ekibimizin platformumuza verdiği uğraş ve emektir. Platformumuza katılmayı düşünen her oyuncuya şimdiden teşekkür ediyoruz ve aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz.

Web Servisi - Oyun Modu
Temel amacımız kullanıcıların sade, anlaşılması kolay ve basitçe erişilebilen bir yapı oluşturmaktır. Bu yapıyı oluştururken yolumuzu sizlerle birlikte çizip, VEIN platformu olarak geliştirici-yönetim ekibi ve oyuncuların koordineli bir şekilde hareket etmek istiyoruz. Oyun modunun gösterişten uzak, ihtiyacı karşılayacak seviyede olmasını istiyoruz. Sistemlerin olabildiğince sade ve platformda rol yapan her oyuncu tarafından erişilebilir ve rahatça kullanılabilir halde tutmaya özen gösteriyoruz.

Discord servis bağlantısı - Discord

Rylox

Krips Je

Başarılar, kalenin sonuncu askerleri :)

"Kodunu yaz, gerisini compiler düşünsün." - Meçhul Yazılımcı

westvie.mp

Başarılar dileriz, SAMP'da bu tarz kaliteli projeler görmek hoşumuza gidiyor.

Ahmet43amo

Uzun zamandır böyle iddialı bir roleplay projesi görmemiştim. Her detay özenle düşünülmüş, ekip belli ki bu işi gerçekten ciddiye alıyor. Bu sunucu çok konuşulacak, eminim! Gerçek RP deneyimi arayan herkes burada buluşacak. Açılışı sabırsızlıkla bekliyorum!

Feovac

hadi bakalım güveniyorum bu projeye

Türkiye'nin En Büyük Mobil/PC Discord Topluluğu

veinroleplay

veinroleplay

veinroleplay

veinroleplay

veinroleplay

veinroleplay

veinroleplay

veinroleplay